2015 Nisan Anneleri

Günaydın cnm buraya taşındık :) cnm ne iyi gelir bende bilmiyorum valla artık 4 aya kadar sabretcez bebişlerimiz için
Doğru diyorsun mecbur sabredicez artık en azından midem bulandıkça bebişim iyi diyorum bu da bişey napalım artık :)

Teyzeleri bu da benim miniğim burda 7+0 dık sizde atın sizin miniklerinizi görelim Burda pıt pıtlarını duymuştuk :) Maaşallah demeyi unutmayın :nazar:

Eklentiler

• img420.jpg
    img420.jpg
    147,5 KB · Görüntüleme: 79
Teyzeleri bu da benim miniğim burda 7+0 dık sizde atın sizin miniklerinizi görelim Burda pıt pıtlarını duymuştuk :) Maaşallah demeyi unutmayın :nazar:
Maşallah senin bebişin aynen fasulye gibi çıkmış kız mı acaba gönlünden geçen ne bilmem ama bana öyle geldi :nazar:

Günaydın Arkadaşlar Tablo özelliği yokmuş yeni sitede ama bi türlü hazırlıcam inş. bizimde tablomuz olsun dimi :KK70:
Şimdi sizden istediklerim:
Beklenen Doğum Tarihi
Cinsiyetlerimizide öğrenince yazarız inş. ogünler nasip olur :)
Haydi Kolay gele :KK55::KK55:
Yas:24
İlk bebeğim
İstanbul
10 temmuz2014
17 nisan 2015
Eskiden yapilmis olan bi tablonun kodlarini alabilirsin canm gelişmiş duzenlede vardır yada birde oradan bak istersen

maşallah Rabbim nazarlardan saklasin bugün bizde doktora gidiyoruz inş meleğini gorucem bugün

İlk bebeğim
İstanbul
10 temmuz2014
17 nisan 2015
Eskiden yapilmis olan bi tablonun kodlarini alabilirsin canm gelişmiş duzenlede vardır yada birde oradan bak istersen

maşallah Rabbim nazarlardan saklasin bugün bizde doktora gidiyoruz inş meleğini gorucem bugün

İnş. cnmm haber verirsin bizede

Gunaydin anne adaylari guzel haberli birgun olmasi dilegiyle...
Yas: 26
Yer; istanbul
Ilk bebek önceki gelisim olmadığı icin kurtaj :KK43:
Sat; 10temmuz
Dogum tarihi: 16nisan ins.

İlk bebeğim
İstanbul
10 temmuz2014
17 nisan 2015

Cnm yok olmuyo Kazene de sordum oda bilmiyormuş tablo yapmayı gelişmiş düzenle diye birşeyde yok ki

X