- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Ozeldede bitmiyor is canm haklisin bakiyorum doktor tavsiyelerine falan canmda iste emin olamiyorum çok üzücü hamilelikleri gecirmissin Rabbim bu sefer mutlulukla sonuclanir inşallah her doktorun kendine gore farklı farklı anlayislari var cnm olan bizlere oluyor her biri farklı şeyler söylüyor.Canım ben sana ne desem yalan olur kadın doğum hastanesinede gittim hatta yattım, devlete de gittim 2 farklı özel hastaneyede gittim herşey dr da bitiyor, özel hastanednin avantajı son model cihazlar ğstelik dr un odasında oluyor birde ayrı bşr sıraya girip ultrasona girmiyorsun sıra olmuyor dr a herşeyi sorabiliyorsun ama her özeldeki dr da özverili olmuyor kimisi sadece para için çalıştığı için hastaya görede muamele ediyor , ben kürtajımı özel hastanede oldum gecen sene 750 tlye bana ne moraller verdi bir daha seni takip edeceğim üzülme hamile olunca bana gel dedi, 2 kez hamile oldum ona gittim muayene ücreti 70 tlydi herkes için ama sanki ben parasız muayene oluyormuşum gibi bana 10 dk bile ayırmadı ne test sonuçlarımı gösterebildim ne soru sorabildim ve onun yalancı bir insan olduguna karar verdim o zaman hamileiğimin 1 günü degerim 45 ti bana sen hamile sayılmazsın bu labaratuvar hatası olanilir dedi beni gönderdi evet sonunda düşük yaptım ama paramla kötü muamele gördüm, o nedenle iyi bir dr olsun gidecegin kişi doktor ve hastane yorumları var onları okuyabilirsin ,
Tuzu çok kullanıyorum bende azaltmaya calisiyorum verebilmek saglikliysa bende vermeye devam etmek istiyorum hamilelelik boyunca az kilo alman lazimşeker kullanmamaya çalışıyorum canım tuz da çok tüketmiyorum ama kilo almamak yerine vermeyi istiyorum
Mevcut kilon nasıl canım? Inşallah bebeklerimiz alır kilolari göbeklerimiz değil.bende kilo almaması gerekenlerdenim çok korkuyorum dikkat etmeye çalışıyorum
Ben 2 aydan fazladır kahvaltıdaki 20 gr peynir ve 2 zeytin dışında hiç tuz tüketmiyorum kızlar.şeker kullanmamaya çalışıyorum canım tuz da çok tüketmiyorum ama kilo almamak yerine vermeyi istiyorum
Bravo valla cnm tuzu asiri kullanan biriyim ve vazgecemiyorum kilo verirken de birakamadim simdi bebis için azaltmaya calisiyorumBen 2 aydan fazladır kahvaltıdaki 20 gr peynir ve 2 zeytin dışında hiç tuz tüketmiyorum kızlar.
canım 83 ile başladım tedaviye 1 kilo kadar vermişim fazla yaniMevcut kilon nasıl canım? Inşallah bebeklerimiz alır kilolari göbeklerimiz değil.
Hayırlı olsun canım çok sevindim. Bende doktordan geldim. Keseyi gördüm. Kanamam olacakmış. Genişçe bi alan vardı kanamali. Dinlenicem. Progestan hap verdi. Ama kullanmayacagim. Hayırlısı artik. İlk kizimda çok fazla kanamam olmuştu. Hayırlısı
certuran merhaba. Öncelikle hayırlı olsun bebişin. Ben de hamileliğimi Perşembe günü 4+3 te öğrendim. Doktor karından baktı birşey göremedi. Bhcg değerimde 768di. Senin değerin kaçtı? Vajinal mi baktı ve keseyi görebildiniz cnm.Hayırlı olsun canım çok sevindim. Bende doktordan geldim. Keseyi gördüm. Kanamam olacakmış. Genişçe bi alan vardı kanamali. Dinlenicem. Progestan hap verdi. Ama kullanmayacagim. Hayırlısı artik. İlk kizimda çok fazla kanamam olmuştu. Hayırlısı
Himm nedense içime ikiz gibi doguyor canim bi kaç kere ruuyamada girdi o yüzden sordum daha keseyide goremedikcanım millet bthcg den falan anlaşılır diyor ama hikaye çoğul gebelik kesenin görünmesiyle anlaşılır ancak güzelim.
Benmde suan 4+6 canm. Karindan kese gorulmedi. Doktor vajinadan bakti gördü. 6.5mm kese var. Iki hafta snra gel kalp atisi gorelm ddi. Tmm dedm. Bnmde beta hcgm 700du goruldugunde kesem. Ve sabit iki katna çıkarak artmyo. Kafasna gore takilyo.certuran merhaba. Öncelikle hayırlı olsun bebişin. Ben de hamileliğimi Perşembe günü 4+3 te öğrendim. Doktor karından baktı birşey göremedi. Bhcg değerimde 768di. Senin değerin kaçtı? Vajinal mi baktı ve keseyi görebildiniz cnm.
canm bende 2 kilo aldı oysaki hiçbirşey yiyesin olmadığından bile yemiyorumB'nde kilolu hamile kalanlardanım.77 ile hamile kaldım daha şimdiden 79 çıktım nasıl oldu anlamadım çok moralim bozulduhemde çok dikkat ediyorum normal ekmek hiç yemiyorum +hergün 3 litre su içiyorum oma rağmen böyle,ama bu aralar sürekli yatıyorum düşük tehlikem var diye sanırım hareketsizlikten
Canim bozma moralini vücudun su toplamistir belki hemen o iki kilo yerlesmez sen bebise odaklanır skma caniniB'nde kilolu hamile kalanlardanım.77 ile hamile kaldım daha şimdiden 79 çıktım nasıl oldu anlamadım çok moralim bozulduhemde çok dikkat ediyorum normal ekmek hiç yemiyorum +hergün 3 litre su içiyorum oma rağmen böyle,ama bu aralar sürekli yatıyorum düşük tehlikem var diye sanırım hareketsizlikten
bozmayin morallerinizi cnm gider o kilolarcanm bende 2 kilo aldı oysaki hiçbirşey yiyesin olmadığından bile yemiyorum
Aynen canm saglikli beslendikten sonra iki kişilik yemeği abartmadiktan sonra doğumdan sonra gider kilolar gider insBende 74le hamile kaldım 2 kilo aldım 1 ayda . Hergün pekmez, fındık, badem, et derken kiloları alacagız tek bebeklerimşz saglıklı olsun da
Aşırı acıkıyorum ,midem kazınıyor meyve ve kraker çok yemeye başladım bu aralar ,ama onun dışında yemek doğru düzgün yemiyorum hep salâta yoğurt vs .aşırı şişkinlik var karnım davul gibi oldu doktora sorucam yarın kontrolde inş normaldir .inş bebeğim yeterki sağlıklı olsunda doğumdan sonrada veririm sorum değil.yeterki sağlıklı olsunCanim bozma moralini vücudun su toplamistir belki hemen o iki kilo yerlesmez sen bebise odaklanır skma canini
bozmayin morallerinizi cnm gider o kilolar
Aynen bende çok yediğimi düşünmüyorum.ama acıktıkça meyve çok yiyorum e o da bir yerden sonra kilo yapıyor tabicanm bende 2 kilo aldı oysaki hiçbirşey yiyesin olmadığından bile yemiyorum