- 26 Ocak 2014
- 779
- 553
Benden iyisin yine decanım 83 ile başladım tedaviye 1 kilo kadar vermişim fazla yani
Bana da soruyorlar aseriyormusun diye ama asermek ne onu henüz cozemedim canim birşeyler istiyor ama normal dede istiyorduAcaba aşerme ilk zamanlar başlar mı uyurken bile aklıma yemek geliyor acaba aşermemi bu
dikkatli beslen canim çok fazla meyveye de yüklenme derim benim aciktikca sebze yiyebilirsiniz salatalik falan canm aynen kilo verilir ama çok kilo almakta bebek için saglikli değil hele benim gibi kolon varken hamilelige basladiysanAşırı acıkıyorum ,midem kazınıyor meyve ve kraker çok yemeye başladım bu aralar ,ama onun dışında yemek doğru düzgün yemiyorum hep salâta yoğurt vs .aşırı şişkinlik var karnım davul gibi oldu doktora sorucam yarın kontrolde inş normaldir .inş bebeğim yeterki sağlıklı olsunda doğumdan sonrada veririm sorum değil.yeterki sağlıklı olsun
inşallah tutunur cnm içini ferah tut kasiklarda hepimizde batmalar oluyor cnm sanirim bebisin ilk zamanlarında bunlar olağan seylerArkadalar slm ... Bende galiba. Nisan sonunda anne olacağım. 4 gub oldu ogreneli ve bat 19agustos. Degerim perşembe 47 ydi. Normal mi.
Birde 51 kiiloyum. Bebegim tutunur demi. Sag tarafta batmalarim. Genelde. Bu kötü mu. Sizlerin nasil
inşaallah canım ya takmamaya çalışıyorum amaBenden iyisin yine de, Allah sağlık versin kiloları da veririz inşallah.
Günde kaç litre su içiyorsunuz kızlarHamilelik döneminde un tuz ve şekeri azaltmak gerekiyormus cnm özellikle tuz vücutta su topladigi için hamilelik boyunca vücudun suya daha çok ihtiyacı oluyor mus
Canim böyle üzme kendini dua et Allaha hem gebelikte motelde çok önemli bak ne güzel keseyi gormussun ben daha göremedim ve doktorum saglikli gebelik olmaya bilecegini bile söyle di ama ben umutluyum sende üzme kendini tarihi cikarmaya bak melegininKızlar ben mutlu olamıyorum hamileyim ama keyfini çıkaramıyorum yine bebegimi kaybetmekten çok korkuyorum, ultasonda keseyi gördük ama ya boş keseyse gelişmezse diye düşünüp düşünüp aglıyorum benim psilkolojim bozuldu artık sapasaglam gebelikler gecirenleri gördükçe kendime bakıp çok üzülüyorum,
2-3 arasında içmeye calisiyorum hergun 1 bardakta sut içmeye calisiyorum her ne kadar sevmesemdeGünde kaç litre su içiyorsunuz kızlar
Canım ortada bisey yok bence bebisini üzme. Herşey yolunda gidecek buna kendini inandur ve öyle olsun :)Kızlar ben mutlu olamıyorum hamileyim ama keyfini çıkaramıyorum yine bebegimi kaybetmekten çok korkuyorum, ultasonda keseyi gördük ama ya boş keseyse gelişmezse diye düşünüp düşünüp aglıyorum benim psilkolojim bozuldu artık sapasaglam gebelikler gecirenleri gördükçe kendime bakıp çok üzülüyorum,
su içmek çok sıkıcı bide tuvalet işi olmasa.bende 2 lt içiyorumCanim böyle üzme kendini dua et Allaha hem gebelikte motelde çok önemli bak ne güzel keseyi gormussun ben daha göremedim ve doktorum saglikli gebelik olmaya bilecegini bile söyle di ama ben umutluyum sende üzme kendini tarihi cikarmaya bak meleginin
2-3 arasında içmeye calisiyorum hergun 1 bardakta sut içmeye calisiyorum her ne kadar sevmesemde
Oyle ama içmek saglik için yararli zaten normal bi insaninnn2 litre suya ihyiyaci var hele hamile olanlar daha fazla tuketmeliymissu içmek çok sıkıcı bide tuvalet işi olmasa.bende 2 lt içiyorum
Demek aynı haftada hamileliğimiz :) doktorum vajinal bakmak istemedi. Ben de sormadım. Bhcg yide sonrasında tekrar hiç ölçtürmedim. Pazartesi salı görebiliriz keseyi dedi. Tatilde olacağımız için Cumartesi gideceğim. Keseyi göremediği için kalp atışı için de hiçbir şey söylemedi. Umarım görebiliriz.Benmde suan 4+6 canm. Karindan kese gorulmedi. Doktor vajinadan bakti gördü. 6.5mm kese var. Iki hafta snra gel kalp atisi gorelm ddi. Tmm dedm. Bnmde beta hcgm 700du goruldugunde kesem. Ve sabit iki katna çıkarak artmyo. Kafasna gore takilyo.
Demek aynı haftada hamileliğimiz :) doktorum vajinal bakmak istemedi. Ben de sormadım. Bhcg yide sonrasında tekrar hiç ölçtürmedim. Pazartesi salı görebiliriz keseyi dedi. Tatilde olacağımız için Cumartesi gideceğim. Keseyi göremediği için kalp atışı için de hiçbir şey söylemedi. Umarım görebiliriz.
kolayi bende çok seviyorum ama ayran yada taze meyve suyu tüketmeye calisiyorum artikben de su ıcemıyorum kızlar canım hep kola ıstıooo(((
Cnm batım 14 Temmuz'du. Senin ki?Evet ayni günlerde bebislrmizi alicz ins kucaklarmza. Haberleslm burdan olrmu. Durumlrmizi ogrenirz. En son betan kaçtı. Ins görünür kesen ctsi
En son betim Perşembe 768di. Sonra tekrar baktırmadım. Adet görecek gibi kasık ağrım vardı bugüne kadar ama bugün çok azaldı. Senin belirtiler nasıl gidiyor?Cnm batım 14 Temmuz'du. Senin ki?
Sanirim.hamileyken kilo veren nisan anneleri olucaz kizlar ne guzelKızlar bende 79 ile hamile kaldım.Önceden 87 felandım.Şuan izindeyim sanırım yatmaktan kilo aldım çünkü çok halsizim.İşteyken çok fazla yemiyorum evde ve yatınca böyle oluyor malesef.İnşallah hedefim 85 le felan bitirebilmek Allah yardımcımız olsun Amin
İnşallaaaah!Sanirim.hamileyken kilo veren nisan anneleri olucaz kizlar ne guzel