2015 Nisan Anneleri

hayırlı olsun yeni sayfamız
Aminn
inşllh günden güne güzel haberler alırız bebişlerden kızlar endişelerden tatdını çıkaramıyorum hamileliğiminn..
Ayni şey bendede var bu hafta bi bebisin kesesini gorsek
Bende yeni ögrendim hamileligimi.Allah kismet ederse ben Mayıs annesi olucam araniza kabul edermisiniz
Hepimize hayirli olsun Allahim kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi inşallah
Hayirlisi olsun hoş geldin cnm
Hatirliyorum cnm dun hic bisey yoktu birden dönerken oldu gitmicektim aslinda ama Esim ne zamndir evdeyim diye disari cikalim dedi bi gün öncesi de dedi gitmedim bu sefer gider geliriz demiştim
Allah korusun cnm cok geçmiş olsun çok şükür kanamam yok ama endiseliyim cok
Günaydın kızlar topiğimiz hayırlı olsun tabi bebişlerimizde inşallah

Günaydın göbüşü bebişliler
Gunaydin kizceler
Gunaydin bende Allah nasip ederse nisan annesi olacağım henüz yeni öğrendim bat 16 agustostu
hoş geldin cnm hayirlisi olsun

kızlar nasıl uyku basıyor anlatamam dün eve 7de geldim 10da uyumuşum koltukta hep uykum geliyor kolum kalkmıyor yahuu
Benim ağrım 2 gün önce geçti hapşurunca bıçak saplaması oluyor sadece ondan öncesinde çok sızlıyordu sağ yumurtam.
Birde bende pko var insülin direncim yüksek yediklerim şekere sonrada yağa dönüşüyor.
doktor kilo almamamı söyledi hatta verebilirsende iyi olur dedi
Ekmek yok börek yok bakliyat yok kızartma yok pasta yok şeker içeren hiç bisey hatta çikolata bile yok..
protein+sebze ve 2 porsiyon meyvee oda cücük kadar.. merak etme bebeğin keke böreğe şekere ihtiyacı yok dedi

Canım geçmiş olsun ben hem hafif obez sinirindaydim hem de kan pihtilasmasindan iki kere emboli geçirmişligim var bekarken 99la doktora gittim kilo vermeni beklemeyelim hem ver hem hamile kalmaya çalış dedi Mayıs sonundan bu yana senin dediğin gibi besleniyorum şuan 88 kiloyla hamile kaldım inşallah ilk 3 ay 85'e kadar düşerim. Nefsimi koreltcem artık bebeğim sağlıklı beslenecek kadar yesem yeter. Allah senin de yardımcın olsun.

canım millet bthcg den falan anlaşılır diyor ama hikaye çoğul gebelik kesenin görünmesiyle anlaşılır ancak güzelim.

Allah yardımcın olsun canım, ben bu kan pihtisindan çok korkuyorum bende kan pıhtılaşması var iki kere ciğerime attı 6 yıl önce. kan sulandirici iğneyle geçireceğim hamileliğimi. Pıhtı ve düşükten çok korkuyorum.

günaydın güzel anneler dinlendiğim için çok giremedim son zamanlarda.yeni topiğimiz hayırlı olsun.nasılsınız?nasıl gidiyor?

5+1 HAFTAYIM BUGUN. 2-3 saat once ınanılmaz sırt bel ve kasık agrım basladı kızlar sankı adet olcakmıs gıbı. kasık arım arada oluodu ama arttı. sızde de oluyomu korkmaya basladım da.
canım hiç korkma onlar oluyor bir iki haftaya sıkıntın kalmaz Allahın izniyle bol bol dinlen.

Bende de kan pıhtılaşması çıktı canım hamileliğimin başında beri iğne vuruyorum cleaksin ve coraspi 100lük günde 1 kere göbegim morluktan görünmüyor ama olsun Allah saglıkla kavuştursun inşallah bebişlerimize ben folidoce kullanıyorum içinde folikasit ve b12 varmış ama elevit isminde multivitamin ilacı var onuda kullananlar var ikisini birlikte kullansam olurmu elevitin içideki folikasit miktarı az gibi geldi bana o yüzden, sen kullanıyormusun elevit

Teşekkürler sanada geçmiş olsun geçen sene dukan diyetiyle 62 kgye düşmüştüm şimdi ise 74le hamile kaldım. Doktor ipin ucunu tutamazsan fena kaçar dedi bende korktum ilerdeçocuk obez ollabilir yada bende şeker fln çıkabilirmiş.

Sen çok güzel zayıflamışsın maşallah bende umarım ya hiç almam yada verebilirim :) hamura dayanamıyoruz öyle yetiştirilmişiz napalım Türk kadını hamileyken hep yer aslında nekadar zararlı. Psikolojiyi yemeğe odaklıyorlar.

Gerçi ben son bikaç gündür acayip acıkıyorum umarım köreltebilirim kendimi. Doktora sordum istersen 1 kg et ye balık ye ama 1 tabak makarna yeme dedi kendini öyle doyur dedi. protein zaten tok tutuyor dukandan biliyorum. Hadi hayırlısı

Yok canım ben hamileliği öğrendiğimden beri muayeneye gitmedim sadece clexane ve aile hekimime sorarak folicplus kullanmaya başlamıştım. Doktorum salı günü ilaçlarımı değiştirebilir ya da corasprin de başlatabilir hiç bilmiyorum.

Hamileyken bebeğin proteine ihtiyacı var evet, karbonhidrattan olabildiğince uzak duracağız şeker. Kolay gelsin hepimize.

Arkadaslar merhaba Rabbimizin izniyle bende nisan annesi olucam insallah. Su an 8 haftayi doldurdum cok sukur, fazla bulantim olmasada arada bir bulaniyordu, fakat son 4/5 gundur bulantilar gitti bende, ister istemez endiseleniyorum bi problem mi var diye. Aranizda benim gibi olan varmi?

Günaydinn taze anneler ben zor günler geciriyorum. Hapsurup oksurunce ya da ani hareketler yaptığında bicak saplaniyo doktor genis kanama alani gormustu enson, henuz kanama baslamadi ama baslayabilirmis. ayrıca kabizliktan oluşan hemoroid im kötüleşti pek kalkamiyorum. Kızımın bebisten haberi oadigi için sürekli üstümde. Onu uzmemek için bisey de diyemiyorum su anda onun psikolojisi daha onemli. umarım hep boyle devam etmez

Gecmiş olsun canım progestana başlasaydın hemen genelde kanaması olanlara dr lar günde 3kez 200lük progestan veriyor sen kullanıyormusun

Gecmiş olsun canım progestana başlasaydın hemen genelde kanaması olanlara dr lar günde 3kez 200lük progestan veriyor sen kullanıyormusun
Başladım canım mg ini hatirlamiyorum paket içerde ama günde 2 defa kullanıyorum. Folic asitte verdi ona pazartesi başlıcam.

Başladım canım mg ini hatirlamiyorum paket içerde ama günde 2 defa kullanıyorum. Folic asitte verdi ona pazartesi başlıcam.
Canım inşallah faydasını görürsün zaten bu ilk haftalar rahim çom hasaas oluyor agır kaldırmaktan, ilişkiden vs kanama olabiliyor kendine çok dikkat et ayagını altına 2 yastıkkoy sürekli uzan tuvalet dışında ayaga kalkma kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…