2015 Nisan Anneleri

Kızlar ben bu hamilelik takvimini bi türlü ekleyemedim doğum tarihini yaziyorm çizelge geliyo ama ekle diye bisey gelmiyo siz nasıl yaptiniz

Çok saol canım cevabın için bu Allah nasip ederse 3.gebeliğim olacak. Malesef 2.si boş gebelik yüzünden Kürtajla bitti. Rabbim cumlemizinkini tamamına erdirsin inşallah

canım hayırlısı olsun senin 2 boş gebelik geçirmiş biri olarak bende şu an o durumdayım sanırım benim tüp bebek kese göründü 3mm di 1 hafta sonra kese 9,5 mm oldu fakat bebişi göremedi haftaya gel tekrar bakalım yoksa kürtaj dedi sen neler yaşadın bhcg 10,210 çıktı senin bu konuda bilgine çok ihtiyacım var

Kizlar kasiklarimda inanilmaz bi agri var eyüp sultandaydik pier lotiyr falan ciktik pier lotiden asagi inerken hafif kasiklarimda sizi oldu ve birden siddetlendi :$
Ben Perşembe veya Cuma günü konuşmamızda size aynı batmalardan bahsetmiştim hatırlarsınız sen bende batma yok demiştin. Birkaç güne şiddeti geçiyor merak etme. Doktor bana ağrısından duramazsan veya kanaman olursa haberim olsum dedi. Evde genelde ayakta durmamaya çalıştım şimdi iyiyim. Umarım senin de çabuk geçer efsax. Ben Ankara'dan Istanbul'a gezmeye gelecektim vazgeçtim Allah korusun birşey olur bahanesi olmasın diye. Şu kritik dönemi atlatalım gezerim inşallah.

5+1 HAFTAYIM BUGUN. 2-3 saat once ınanılmaz sırt bel ve kasık agrım basladı kızlar sankı adet olcakmıs gıbı. kasık arım arada oluodu ama arttı. sızde de oluyomu korkmaya basladım da.
Oluyor canım korkma aynı korkuyla iki gün uyuyamadim hatta sana da sormuştum efsax'a da. Dediğim gibi kanama yoksa telaşlanma ( bahsettiğim yerleşme lekesi değil, o bile bende olmadı daha )

Kizlar kasiklarimda inanilmaz bi agri var eyüp sultandaydik pier lotiyr falan ciktik pier lotiden asagi inerken hafif kasiklarimda sizi oldu ve birden siddetlendi :$
kızlar bu aralar dikkat edin kendinize fazla ayakta kalmayın dinlenin hep ben de cuma günü doktora gitmeden 1 gün önce çok yoruldum kasıklarım ağrıdı 1 gün sonra doktora gittik keseyi gördük ama ufak kan pıhtısı çıktı doktor kasık ağrın var mı dedi ben de ara sıra oluyor dedim yatacaksın hiç iş yapmayacaksın dedi Allah a şükür hiç lekelenmem kanamam olmadı ama şimdi evde az ayağa kalkıp iş yapaya başlayayım ağrım oluyo yatınca geçiyo korkutmak istemiyorum sizi endişelenmeyin böyle olacak diye bişey yok ama şu ara yorulmayın dinlenin hep dinlenince geçiyor

Canım o kan pıhtısı eriyor muymuş sonra?

Eve gelince bende direk yattim sonrada uyumusum şuan hafif bi sizi var sadece çok korktum dun bisey olcakbdiye

mber: 553951"]Çok hoş yaa, günaydın canım![/QUOTE]
Haaftasonu neler yapıyorsunuz ben folikasiti içtim kahvaltımı yaptım ayaklarımı uzattım dinleniyorum bugün ütü işlerim var ama çok eeriniyorum ütüyü hiç sevmem ama yarın işyerinde giyecek kıyafette yok ütü yapmam şart.

Canım o kan pıhtısı eriyor muymuş sonra?
doktor progestan hap verdi canım kendi kendine emilip kaybolabiliyormuş ya da Allah korusun kanamayla atılıyormuş düşük tehlikesi var dedi kanama olursa bebeği de düşürme riski varmış yarın bi daha bakacak çok şükür şimdilik iyiyim dinleniyorum bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…