2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Zaten yanimda koltukta uzanmisti kafa yana cevriliydi. Ama toparlayamadi.kendini. cok kotuyum canim ya.
Aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Allah korusun olmuş geçmiş. Ben de çok panik bir insanımdır ama kendimizi telkin etmeyi öğrenmeliyiz sanırım. Annelik bir ömür endişe sahibi olmakmış, bunu anladım ben.

Benim kollarım çok ağrıyor omuzlarından itibaren, sen nasıl dayanıyorsun ağrımıyor mu
Kizlar ben hamileyken son haftamda sirtimda sinir sikismasi olmustu ve hala gecmedi benim oglani artik tasiyamiyorum bi anda yere yigilacak gibi oluyorum ne olacak benim bu halim simdiden yaslandim

Su an hala.arada.oksuruyo.acaba tukurugu genzine mi kacti..uyuyamam artik kizlar. Kollarimda tikandi resmen. Canim bu 3. Cocugum digerlerinde de reflu vardi onlarda tikandi defalarca mismor oldular ellerimde ama onlar kustuklari icin boyle oluyordu. Bu hatunda herhangi bir belirti yoktu sadece surekli hizli hizli yutkundu ondan sonra oksurukle yutkunma talebi oldu.

diş çıkarma dönemi başladı galiba. daha 3 aylık ama. 2 3 gündür ne uyuyor ne uyutuyor. ölüyorum resmen

Tamda sevinmistim. Bugun sadece iki defa mama verdim bol bol emzirdim. Doymasa uyumazdi dimi. Aksamlari yatmadan veriyordum mamayi. Ama su an emiyor ve uyuya kaldi. Vermeyecem bakalim kacta uyanacak.

Evet haklisin canım Çocuğun bünyesi de etkili denedim ben biraz ısrar edip fazla emzirince kusuyor bu arada bizim boyumuz kısa ya 3 aylıkken 58 cm di gerçi dr 2,5 aylık olarak hesaplamıştı

Tamda sevinmistim. Bugun sadece iki defa mama verdim bol bol emzirdim. Doymasa uyumazdi dimi. Aksamlari yatmadan veriyordum mamayi. Ama su an emiyor ve uyuya kaldi. Vermeyecem bakalim kacta uyanacak.
Canim benim oglanda senin kiz gibi oluyor hatta kac defa uyurken mosmor oldugunu farkettim doktorum oyle oldugunda kaldirip poposunun iki yanagini sıkın dedi bende oyle yapiyorum

Aynen hamileyken hic dökulmuyordu, simdi acayip çok dökülüyor, tutam tutam neden acaba ya

Benim kizda oyle maalesef gitgidebuyutmak dahada zorlasiyor aksam uykusu icin tam bir bucuk saat ugrastim ve denemedigim pozisyon kalmadi :-( biraktigim an hemen agliyor kendikendine uyuyabilmesi zaten yok

Bebekleri kucaktan inmeyen kızlar bizde de durum aynıydı. Omuzlarım kollarım bitti resmen. Haftasonu eşim salincak aldı. Ucuz bişi. Yatak da oluyor. Onda çok güzel uyuyor. Artık ona koyuyorum arada bir salliyorum. Şimdilik ise yaradı gibi. Bir dé bebeklerinizi başka bebeklerle kiyaslayip üzülmeyin . Bebeklerin doğum kiloları farklı mama ile beslenen beslenmeyen farklı bünyeleri farklı. Kriterler belli ayda 500-1000 gr arası kilo almışsa o bebek gelişiyor demektir.

Gunaydin kizlar bugun kizim 3 aylik oldu ayin 10 unda doktor kontrolune gittik kizim bir ayda sadece 400 gr almis ve boyu 1.5 cm uzamis sadece anne sutu veriyordum.sutum yarayisliydi yariyordu kizima ama simdi sutum su gibi yaramiyor doktor mama kullan dedi mama aldim 3 kere 90 ml lik mama verdim ve emzirdim kizim bir aydan sonra ilk defa doydu cok uzuldum en basta mamaya muhtac kaldik diye ama kizim ii olsunda veririm napayim.sutume nazar degdi doktor bile sutune nazar degmis kimsenin yaninda emzirme bol bol dua oku dedi kizim suan 59 cm ve 5700 gr.

Benimde aynı hormonlardan sanırım ilk oğlumdada olmuştu ikincidedr oldu 3. Ay civarı avuç avuç dökülüyor yerine yenileri geliyor üzülme demir ve vitamin haplarını düzenli kullan
Evet aynı durumdayım bende kayınvalidem bebek anneyi tanımaya başladığında bebeğinde anneninde saçları dökülür demişti :)

Bizdede çok oluyo korkma canım ben artık hemen müdahale etmiyorum kendisi kurtarıyo kurtaramazda gözleri kızarırsa öyle müdahale ediyorum ve susuz kaldığında daha çok oluyor damağı diline yapışıo sanırım arada su ver biraz yaz günü onlar napsın

Kizlar ben hamileyken son haftamda sirtimda sinir sikismasi olmustu ve hala gecmedi benim oglani artik tasiyamiyorum bi anda yere yigilacak gibi oluyorum ne olacak benim bu halim simdiden yaslandim
Ben evlenmeden olmuştu ani bi hareketle kuzenim fizyoterapist ona söylemiştim gel bi bakayım dedi biraz canımı yaktı ama düzeltmişti fizyoterapiste gitmeni tavsiye ederim

kıyamam, emzir canım susuz kalmasın. bağırsaklarında oluşan bakteri varsa onları atması için ishal oluyodur. sor canım kendi doktorunuza da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…