• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aslınds mikrop açısından dokunulmasa daha iyi,dokunursanda ellerini çok iyi yıkaman lazım öyle duymuştum,ciğer konusunu hiç bilmiyorum
Canim cigerde eline alir sonra elini nereye sureraen orada cikiyor Allah koruaun esimin kuzeninde var annesi hamileykeb cigere ellemis sonra aklina gelince hemen kosup yikamis ama simdi cocugun ellerinde ciger sekli var Allah korusun yuzune felan elleseymis.mazallah yuzunde cikar dikkat etmek lazim

Bizim doktor birsey demedi ama kardeşimin ki dokunma demiş ben kokusundan yaklasamadim bile biraz sonra allah kabul ederse bizimki gelecek kaynanamin başına kaldı
Aynen canim yaa hersey kadina kaldi ama napiyim elimi biseye durmeye korkuyorum bu sene boyle oldu napalim artik

• Beğen
Reactions: mpb
mrblar herkese ıyı bayramlar bsy sorucam kızlarr yaa 6 haftalık hamıleyımm ılıskıye gırıyomusunz ltfen cvp vern sakıncası olur mu yada :/

kızlar aklıma bir şey takıldı. ben doktora gittiğimde hiç tahlil yapmadı. size yaptırdı mı hamile kaldıktan sonra?[/QUOTE
Canım idrar ve kan tahlili mutlaka yapılıyor (kanda birçok şeye bakıyorlar bi nevi check-up'tan geçiyorsun) mutlaka doktoruna sor.3 sene önce kızım için de aynı tahlilleri istemişlerdi.

Arkadaşlar bişey sorucam sizlere.Konuya cevap vermek için tam olarak ne yapılıyor.Az önce saçma sapan bişeyler yaptım da

ahahah aynı bende agzım sulana sulana canım cıg kofte ıstıyor kac gundur az once yedım :D bı zararı olmazmıs arastırdım ama :D

:KK47:
:) süpersin afiyet olsun bende çoktan indirdim mideye:KK47::p
ohh afiyet olsun o zamn hepimize bence etli olmadigi surece bisey olmaz diye dusunuyorum gerci bana dok ozellikle cig kofte yasak dedi carsamba randevum var gittigimde sorucam bakalim ne dicek,:)

Günaydın kızlar. Gece yine kahverengi lekelenme oldu doktorum normal dese de ben yine korkuyorum neden oluyor ki

Günaydın kızlarrrrr ve iyi bayramlar....

dün hem yoğundum hem kafamı kaldıramadim uykudan... ara ara batmalariniz oluyor mu sizin de kasiklarda ??? O da olmasa bebisleri hissetmeyiz galiba değilmi ????

Hanımlar merhaba herkes sağlıkla kucağına alır inşallah yavrusunu bende 8 haftalık hamileyim mayıs görünüyor doğum . Hayırlısı olur inşallah hepimiz için
Merhaba 2013 ocak annelerindeki yazini gördüm orda aktif olamadigimdan yazamadim allah kucağına almayi nasip etsin benimde 2013 ocak dogumlu kızım var bakalım nasıl olacak iki küçükle uğraşmak
Günaydın kızlar. Gece yine kahverengi lekelenme oldu doktorum normal dese de ben yine korkuyorum neden oluyor ki
Canım sıkma kendini doktor normal demis devam ederse gidersin olmazsa progestan kullanıyorsun dur dimi

Günaydın kızlarrrrr ve iyi bayramlar....

dün hem yoğundum hem kafamı kaldıramadim uykudan... ara ara batmalariniz oluyor mu sizin de kasiklarda ??? O da olmasa bebisleri hissetmeyiz galiba değilmi ????
Ani hareket edersem oluyor benimde bıçak saplanir gibi baska belirtimde olmadigindan dedigin gibi o hissettiriyor

Merhaba 2013 ocak annelerindeki yazini gördüm orda aktif olamadigimdan yazamadim allah kucağına almayi nasip etsin benimde 2013 ocak dogumlu kızım var bakalım nasıl olacak iki küçükle uğraşmak
Canım sıkma kendini doktor normal demis devam ederse gidersin olmazsa progestan kullanıyorsun dur dimi

Evet canım kullanıyorum çarşamba günü olmustu yine yanına gittim her şey yolundaydı tekrar olursa korkma normal dedi. Ama insan ister istemez korkuyor nedenini de söylemedi randevum daha 15 ekime

Back