2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Selam arkadaşlar. ...
Ben de bir Mayıs annesi olarak Aranıza katıldım :) henüz elimizde görüntü yok ama olsun... hepimize allah sağlıklı bir şekilde kucaginiza almayi nasip etsin...

Kızlar yine test silik gibi 2 gün sonra yapıldı üst ki 2 test adet gecikmesi 3 gün alttaki adet gününden 1 gün sonra idi bugun kan tahlili yaptırıcm dua edilin lütfen....

Eklentiler

• image.jpg
    165,1 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar yine test silik gibi 2 gün sonra yapıldı üst ki 2 test adet gecikmesi 3 gün alttaki adet gününden 1 gün sonra idi bugun kan tahlili yaptırıcm dua edilin lütfen....
Silik degil canim gayet net ben de dun 2 test yaptim ayni boyleydi ve kan testine gittim hcg 188 cikti hic belli olmycak kadar silik olanlar var bu gayet iyi yani, ben de böylece katilmis oldum araniza Allah bebislerimizi sagsalim kucagimiza almamizi nasip etsin :)

Bizde biraz sonra ilk doktor randevumuza gidcez bakalım keseyi görecekmiyiz değerler nasıl çıkacak...herkese sağlık sıhhat ve iyi haftalar.

Günaydın kızlar bir pazartesi daha iş başındayımHepinize güzel bir hafta diliyorum ben henüz takvim eklemedim doktora gidip keseyi görim öle ekliyim diyorum.

Hayırlı olsun canım bebeğin
hlşgeldin canım hayırlı olsun gebeliğin.

Günaydın kızlar bir pazartesi daha iş başındayımHepinize güzel bir hafta diliyorum ben henüz takvim eklemedim doktora gidip keseyi görim öle ekliyim diyorum.
Günaydın canım kolay gelsin sana .en iyisini yapmışın işi garantile ondan sonra eklersin

Bizde biraz sonra ilk doktor randevumuza gidcez bakalım keseyi görecekmiyiz değerler nasıl çıkacak...herkese sağlık sıhhat ve iyi haftalar.
Hayırlı haberlerle gelin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…