2015 Kasım İkiz Anneleri :)

Keşke suni sancıya gerek kalmasa cok güzel olurdu.Insallah bu aksam sancıların baslarda shji sancıya gerek kalmaz.Çünkü suji sancinin cok zor olduğunu duymuştum.

Keşke suni sancıya gerek kalmasa cok güzel olurdu.Insallah bu aksam sancıların baslarda shji sancıya gerek kalmaz.Çünkü suji sancinin cok zor olduğunu duymuştum.
Sıcak küvete girmeyi düşünüyorum rahimi yumuşatıp açılmasına sebep oluyormus. Birde sperm rahim ağzını aciyormus ama ona cesaretim yok

Benimki ters dönmedi, elini başının üstüne koymuş kanala giremedi. Çok uğraştı ebeler ama olmadı. Aslında baş aşağı pozisyondaydı ama kısmet değilmiş. Benim de tesellim kendi doğacaklarsa günü saati onlar seçti. Planlı Sezeryan bile olsa doktor bir hafta sonraya gün verecekti. Kızlarım acele ettiler :)

Sizi bu düşüncenizden ötürü tebrik ediyorum.Gercekten bebeklerin kendi gelecekleri zamani kendilerinin belirlemesi her acidan cok güzel.En azindan normal dogumu yasamak size ve Bebeğinize olumlu katkida bulunmuştur.ikinci bebisin de sezaryenle olmasi kader iste.Hayirlisi diyelim.Rabbim onlari guzelce büyütmeyi nasip etsin size.

Selam bayanlar,
Bugun dr dan geliyoruz.
34+3 olmusuz. Bebekler 2200 ve 2300 gr cikti. Ciger gelistirici igne de olduk.
Doktor gayet iyiler dedi ve 3 hafta sonrasina epidural sezeryan olarak gun verdi.
Saniyorum 2700 civari dogacaklar.

3 Haftam kaldi,hayirlisiyla kurtulayim da.. degisik duygular icindeyim. Nasip kismet. 1 aralik sabahi kucagimizda olacaklar insallah..
Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin.

Ben de, ikiz olup da son dakikaya kadar bekleyenlere imreniyorum, son 5_7 gunu kalmis olanlar var masallah sizlere

Sıcak küvete girmeyi düşünüyorum rahimi yumuşatıp açılmasına sebep oluyormus. Birde sperm rahim ağzını aciyormus ama ona cesaretim yok
Doğum yaptınız mı acaba?Insallah normal ve saglikli bir sekilde dogum yapmissinizdir.Bizi bilgilendirin.

Arkadaşım bana mı imreniyosun?Benim günüm geçiyor stres bastı.Bugün 40.hafta ve ben hala doguramadim.En son doktor rahim açılsın diye tuşe yapti.Bu dogumu baslatabilirmis.Dua edin de dogurayim artik herkes beni strese sokuyor.

Bebek ve senin sagligin iyiyse cok iyi bence. En iyisini dr bilir. Ben gelisimini tamamlamasi taraftariyim ama dr um 37+2 de almis olacak, fazla ileri atamam son tarih bu dedi,kabul ettik.

Canin aciyordur tahmin edebiliyorum,ben bile disari cikip gelsem yoruluyorum,midem yanitor,uyuyamiyorum..
Ama insallah saglikli gelsin bebisler,sen normal dogumu bekliyorsun sanirim. Ben serklaj ameliyati oldum,dikiş atildi. Normal dogum gibi bir sansim da yok. Dr da epidural sezaryen olacak dedi. Gunumu beklemekten baska bisey kalmadi.

Insallah bir cirpida rabbim de seni kurtarir,hayirlisiyla kavusursun bebeklerine canim

Şükür ki ben de bebkler de iyi ama biliyorsun ki doktorlar 40ı görünce stres yapiyorlar.Yoksa ben oldukça rahatım Belki de bu yüzden gelmiyorlar.Sizin normal doğum şansınız yoksa en azından keske doktorunuz bebeklerin kendi helmek istedikleri zamana uysa.Ama cogu doktor buju yapmiyor.Insallah hayirlisiyla alirsiniz bebeklerinizi kucağınıza

Ayyy beni de stres sardı,gece uyuyamıyorum 18 kasımda gün verdi dr um,ikinciye doğum yapıcam ama yinede korkuyorum

Slm.kızlar Bnde yarın belli olucak gün vericek sanırım önümüzdeki hafta alicaz dedi bakalım hepimiz için hayırlısi rabbim sağlıkla kurtarsın

Canım kıyamam sana ben acın çok büyük,Allahım dayanma günü artırsın .sana söylenecek kelime bulamıyorum.hep aklımda duamdasın

Allahim sabirlar versin dayanma gucu versin sana ve esine soylenecek cumke yok okudum evlatlarin icin dua bol bol

0dolunay0 başin sağ olsun canim.
Allah sabir versin.

Başın sağolsun kardeşim Allah dayanma gucu versin.

Yeni gordum yazdiklarini. Basiniz sagolsun cok ama cok uzuldum. Sizi takip ediyordum. Allah yardimciniz olsunuz,diyecek kelime bulamadim.
Allah im ayni acıları yasatmasin tekrar,rabbim tez zamanda yeniden saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Merhaba canlar... sizler bunları yazalı 1 ay olmuş ama ben ancak cevap yazabiliyorum kusuruma bakmayın... Evet dediğiniz gibi başlığı ben açtım ama kasım ne kelime ekimi bile göremeden eylülde doğum oldu ve iki melek annesi oldum aniden... Rabbim hepinizden razı olsun hiç tanımadığı biri için üzülen, dua eden güzel yürekleriniz acı çekmesin hiç inşallah...
Ben buralarda yokken çoğunuz doğum yapmışsınız. Doğuranlara evlatlarıyla birlikte hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler diliyorum. Doğumu heyecanla bekleyenlere kolay, ağrısız doğum diliyorum inşallah kuzularınızı sağ salim kucağınıza alırsınız... Hamilelerden ve lohusalarda tek ricam bana da yeniden hamile kalabilmem ve sağ salim evlatlarıma kavuşabilmem için dua edin aklınıza düşersem olur mu?... Hepiniz sağlıcakla kalın, güzel haberlerinizi alırım inşallah...

Arkadaslar,
Gece acile gittim minnoslarim geliyoruz dedi ve dogdular.
35 haftalikken geldiler. 2300_2400 gr dogdular. Saglikliyiz cok sukur
Darisi vaktinde sizlere olsun..

İnşallah canım , Rabbim hayırlı zamanda hayırla sana istediğini versin. Sağlıkla kucağına al bu sefer. Allahım sana güzel sevinçler versin.

Merhaba arkadaslar.Ben de dun 4 gibi hastaneye yattim.Gece ikide kizlarim dogdular.Ikisi de normal dogum oldu.Bebisler 3000 ve 2750 gram olarak dogdular.Dogumda cok fazla kan kaybettim.Hala daha ayaga kalkamadim.Son care bir ünite kan takıldı.İnşallah toparlarsam yarin taburcu olacağım.

Oyyyy masalahh size...
Ben de gece 2 de sancilandim,kramp girdi surekli,kasilmalarim cogaldi.. nst 100 lere gelmis, dogum basliyor,acilman var dediler 1 cm.
Bu sabah genel anezteziyle iki oglumu da dogurdum cok sukur. 35.Haftada 2300_2400 dogdular.
Cok sukur ki atlattik. Sen de iyi dayandın,allah bagislasin..

Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın diyorum,bende dr daydım bugün kasılmalar başladı benim de 25 dk da bir 18 kasıma gün vermişti inşallah o zamana dayanırlar,kendimi psikolojik olarak o güne hazırladım dua edin nolurrrr

Gözünnaydın Allah gönlüne göre verdi. Çok geçmiş olsun, kısa zamanda toparlarsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…