2015 Kasım İkiz Anneleri :)

Benimde aynı senin gibi sol tarafı hissediyorum ama sag taraftaki bebişimi çok zor geçen ay ikisi baş aşagıydı bu ay sagdaki bebişim kafasını yukarı çevirmiş ondan çok hissedememişim yerleri daralıyor sonuçta

Allah yardımcın olsun canım ben şu an bile nasıl zorlanıyorum bilemezsin seni düşünemiyorum bile ama olsun çok az kalmış inş bizimkilerde dururda kuveze girmezler
Evet şükür ki az kaldı.Sizin bebebkleriniz de vakti zamaninda doğar insallah.Bana da cok dua edin.Dogurayim artık.

Benim bastan beri boyle aslinda...her ikisinin de basi aşağıda...ama karnimin sol tarafi saga gore daha sis ...soldaki bebegim daha baskin ve disariya yakin sagdaki bebeğim daha icerde olabilir mi acaba? Rabbim hayirlisiyla saglikli sihhatli eli yüzü duzgun akıllı hayırlı evlatlar versin İnşallah...

Benim bastan beri boyle aslinda...her ikisinin de basi aşağıda...ama karnimin sol tarafi saga gore daha sis ...soldaki bebegim daha baskin vedisariya yakin sagdaki bebeğim daha icerde olabilir mi acaba? Rabbim hayirlisiyla sagliklisihhatli eli yüzü duzgun akıllı hayırlı evlatlar versin İnşallah...

Arkadasim hic stres yapma.Bebeklerin pozisyonundan dolayi birisni daha az hissediyor olabilirsin.Ayrica karnin daha cok garip şekillere girecek Tecrubeyle sabit yani.Eger cok suphelenirsen hareketlerinden en yakin hastanenin aciline gidip ultrasonla baktirabilirsin.

Cevap icin cok tesekkur ederim...inşallah sağlıklı sihhatli eli yuzu duzgun akilli hayirli evlatlar olsunlar tum bebisler icinde de bizimkiler..

Benim de oyle ikiz erkek, sagimdaki cok hareketli idi soldakinde eser yoktu. 32.Haftalarda da soldaki delirdi sola yatiyorum tekmeliyor,yamuk yumuk oluyordu karnim. Simdi hala oyle,rahatsiz olmadigi surece tekmelemiyor gece. Ehli keyif galiba. Ben de hep sagdakine yatiyorum,garibim
Gunduz sagdaki,gece soldaki hareketli. Alistim artik

Canım, ben bu çizelgeyi bir türlü tıtturamadım,ayarlarken de yanlış oldu muhtemelen :) bakalım ortalama 38 diyelim .İnşallah hayırlısı olur.
Ben de sat a gore burdakiyle ayni cikiyor,34.hafta.
Ama dr um 33.haftasin suan diyor
Ultrason kagidinda da 18 aralik, 34.hafta diyor.
Yani bi tek dr um 1 hafta geriden gelio
O da ayni sat uzerinden bakio oysa. Kafam karisti, dolayisiyla cocuklar 1 hafta onden gidio gibi

Sumici, allah yardimcin olsun ve bir cirpida kurtarsin,kucagina saglikla almayi nasip etsin. Masallah kilolari da iyi. Bizim bi tanidik da 37.haftada 2900 ve 2700 olarak dogurdu, son haftalarım cok yorucuydu derdi.
Allah hepimizi kurtarsin,saglikli dogumlar nasip etsin

Teşekkürler.İnşallah en kisa zamanda dogmaya karar verirler bebislerim.Hepikizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Cevabin iciiin coook Teşekkürler. Benzer durumlardaymisiz rahatlatti biraz:)ben de onerildigi icin sola yatmaya çalışıyorum. .. insallah sagdaki bebegimin de hareketlerini hissederim bir an once ...

Cevap icin cok tesekkur ederim...inşallah sağlıklı sihhatli eli yuzu duzgun akilli hayirli evlatlar olsunlar tum bebisler icinde de bizimkiler..
Aynı şekilde benimde solumdaki benek çok hareketli,sağdakini çok hissetmiyorum,doktoruma söyledim o da merak edilcek hiçbişi yok sadece soldaki daha önde ve dışarıya yakın,soldaki biraz daha geride ve arkada demişti,korkma yani ,hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alıcaz inşallah,herkese hayırlı sorunsuz ağrısız doğumlar diliyorum

Cok tesekkur ederim;beni rahatlattı bu paylaşımlariniz :)

Kızlar #ozcn nikli arkadaşımız doğum yaptı bu Sabh kanaması olunca doğuma aldılar bebisleri kilo ve hafta ii fakat solunum sıkıntısından dolayı kuveze girmişler sizlerden dua bekliyoruz biran önce çıksınlar inşallah

İnş allah yardımcısı olsun bir an önce kucagına alır bebişlerini

Cevabin iciiin coook Teşekkürler. Benzer durumlardaymisiz rahatlatti biraz:)ben de onerildigi icin sola yatmaya çalışıyorum. .. insallah sagdaki bebegimin de hareketlerini hissederim bir an once ...
Benim ufaklik sola yatmama izin vermio,sanki icimde bisey dolaşıyor gibi oluo..
Bir de ben dönene kadar tekmeliyor. Dönünce rahat birakio beni.
Keyfine coookk duskun..
Ismini SEFA koyacam bu gidisle

Rica ederim, ayni sayiliriz evet. Hem kilolari da iyi, Aç kalsalar beni yerler zaten..
Sen dr una guven,aksi bir durum olursa da kontrole gitmeyi ihmal etme.. aklina kotu seyler getirme.

Buarada bazen kıpır kıpır oluyorlar, gidin baska yerde oynayin diyesim geliyor. bazen de hic hareket etmiyorlar, noldu be size diyorum.. sola yatiyorum, hemen cevap verio oburu. Ha iyi hala ordasiniz demek ki diye seviniyorum bu seferde

Amin insallah, allah im onlara bagislasin. Duzelirler diye umut ediyorum

Maşallah size:) sağlıklı sihhatli gelsinler inşallah :)

Bayanlar merhaba,

Sizden birsey rica edecegim.
Bebek bakim urunleri(sampuan,vucut yagi,pisik kremi,sac firca seti,tirnak bakim seti..vs),
islak mendili,atesolcer,burun aspiratoru,
Emzirme urunleri(gogus ucu silikon,krem,gogus pompasi,gogus kalkani,gogus pedi,gogus ucu cikarici vs..)
Bebek mama/su biberonu_emzigi.. diger arac gerec_aperatlar??

Kisaca bu tur urunlerde ne aldiysaniz markasi_eksik kalani_gerekli/gereksiz olan her ne varsa yazar misiniz? Hatta mumkunse resim koyar misiniz? Nelerim eksik kaldi bilmiyorum. Sizlere gore kiyaslama yapacagim,tavsiye ettiginiz marka/urun var mi?

Cok tesekkurler..

Bugün dr kontrolüm vardı yarın 35+1 çocuklar ters kesinlikle sezeryan dedi kan ve idrar tahlili verdim sonuçlar yarın cikicak kiloları 2400 civarı dedi herşey ii dedi yürümek berbat yarın Nst ye giricem hayrlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…