Benimde aynı senin gibi sol tarafı hissediyorum ama sag taraftaki bebişimi çok zor geçen ay ikisi baş aşagıydı bu ay sagdaki bebişim kafasını yukarı çevirmiş ondan çok hissedememişim yerleri daralıyor sonuçtaMerhaba, 30+4 gunluk ikiz erkek bebeklerime hamileyim. Karnimin sol tarafinda hareketleri hissediyorum ama sag tarafindan o kadar hissedemiyorum. Doktor bir sorun yok diyor ama endiseleniyorumbenzer bir sey yasayan var mi acaba? Rabbim hayirlisiyla herkese sağlıklı sihaatli akilli hayirli evlatlar versin İnşallah
Evet şükür ki az kaldı.Sizin bebebkleriniz de vakti zamaninda doğar insallah.Bana da cok dua edin.Dogurayim artık.Allah yardımcın olsun canım ben şu an bile nasıl zorlanıyorum bilemezsin seni düşünemiyorum bile ama olsun çok az kalmış inş bizimkilerde dururda kuveze girmezler
Benim bastan beri boyle aslinda...her ikisinin de basi aşağıda...ama karnimin sol tarafi saga gore daha sis ...soldaki bebegim daha baskin ve disariya yakin sagdaki bebeğim daha icerde olabilir mi acaba? Rabbim hayirlisiyla saglikli sihhatli eli yüzü duzgun akıllı hayırlı evlatlar versin İnşallah...Bende çok uzun süre yaşadım sağ tarafımsa kızım baş aşağıydi sürekli tekmelerini hissediyordum sol tarafta oğlum var başi yukaridaydi cok nadir cok az hissederdim şuan ikiside başaşağı ikisinide yoğun hissediyorum. Bence bebeğin duruş pozisyonuyla alakalı
Benim bastan beri boyle aslinda...her ikisinin de basi aşağıda...ama karnimin sol tarafi saga gore daha sis ...soldaki bebegim daha baskin vedisariya yakin sagdaki bebeğim daha icerde olabilir mi acaba? Rabbim hayirlisiyla sagliklisihhatli eli yüzü duzgun akıllı hayırlı evlatlar versin İnşallah...Benimde aynı senin gibi sol tarafı hissediyorum ama sag taraftaki bebişimi çok zor geçen ay ikisi baş aşagıydı bu ay sagdaki bebişim kafasını yukarı çevirmiş ondan çok hissedememişim yerleri daralıyor sonuçta
Arkadasim hic stres yapma.Bebeklerin pozisyonundan dolayi birisni daha az hissediyor olabilirsin.Ayrica karnin daha cok garip şekillere girecek Tecrubeyle sabit yani.Eger cok suphelenirsen hareketlerinden en yakin hastanenin aciline gidip ultrasonla baktirabilirsin.Benim bastan beri boyle aslinda...her ikisinin de basi aşağıda...ama karnimin sol tarafi saga gore daha sis ...soldaki bebegim daha baskin vedisariya yakin sagdaki bebeğim daha icerde olabilir mi acaba? Rabbim hayirlisiyla sagliklisihhatli eli yüzü duzgun akıllı hayırlı evlatlar versin İnşallah...
Cevap icin cok tesekkur ederim...inşallah sağlıklı sihhatli eli yuzu duzgun akilli hayirli evlatlar olsunlar tum bebisler icinde de bizimkiler..Arkadasim hic stres yapma.Bebeklerin pozisyonundan dolayi birisni daha az hissediyor olabilirsin.Ayrica karnin daha cok garip şekillere girecek Tecrubeyle sabit yani.Eger cok suphelenirsen hareketlerinden en yakin hastanenin aciline gidip ultrasonla baktirabilirsin.
Benim de oyle ikiz erkek, sagimdaki cok hareketli idi soldakinde eser yoktu. 32.Haftalarda da soldaki delirdiMerhaba, 30+4 gunluk ikiz erkek bebeklerime hamileyim. Karnimin sol tarafinda hareketleri hissediyorum ama sag tarafindan o kadar hissedemiyorum. Doktor bir sorun yok diyor ama endiseleniyorumbenzer bir sey yasayan var mi acaba? Rabbim hayirlisiyla herkese sağlıklı sihaatli akilli hayirli evlatlar versin İnşallah
Bebeklerin kilosu icin birisi 3000 birisi de 2700 dedi.Ancak 500 gram kadar yanilma payi birakti.Kilolari iyi olsada oldukca minyonlarmis.Sanirim boylari falan baya kısa.Sasirmayalim diye her seferinde bhnu özellikle belirtiyor kendisi.Evet Allaha Şükür 39.haftayi gördüm.Ama artik dogum olsun istiyorum.Çünkü son haftalarin nasil zor olduğunu,nasil ağırlaştığımı bilemezsiniz.
Ben de sat a gore burdakiyle ayni cikiyor,34.hafta.Canım, ben bu çizelgeyi bir türlü tıtturamadım,ayarlarken de yanlış oldu muhtemelen :) bakalım ortalama 38 diyelim .İnşallah hayırlısı olur.
Teşekkürler.İnşallah en kisa zamanda dogmaya karar verirler bebislerim.Hepikizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.Ben de sat a gore burdakiyle ayni cikiyor,34.hafta.
Ama dr um 33.haftasin suan diyor
Ultrason kagidinda da 18 aralik, 34.hafta diyor.
Yani bi tek dr um 1 hafta geriden gelio
O da ayni sat uzerinden bakio oysa. Kafam karisti, dolayisiyla cocuklar 1 hafta onden gidio gibi
Sumici, allah yardimcin olsun ve bir cirpida kurtarsin,kucagina saglikla almayi nasip etsin. Masallah kilolari da iyi. Bizim bi tanidik da 37.haftada 2900 ve 2700 olarak dogurdu, son haftalarım cok yorucuydu derdi.
Allah hepimizi kurtarsin,saglikli dogumlar nasip etsin
Cevabin iciiin coook Teşekkürler. Benzer durumlardaymisiz rahatlatti biraz:)ben de onerildigi icin sola yatmaya çalışıyorum. .. insallah sagdaki bebegimin de hareketlerini hissederim bir an once ...Benim de oyle ikiz erkek, sagimdaki cok hareketli idi soldakinde eser yoktu. 32.Haftalarda da soldaki delirdisola yatiyorum tekmeliyor,yamuk yumuk oluyordu karnim. Simdi hala oyle,rahatsiz olmadigi surece tekmelemiyor gece. Ehli keyif galiba. Ben de hep sagdakine yatiyorum,garibim
Gunduz sagdaki,gece soldaki hareketli. Alistim artik
Aynı şekilde benimde solumdaki benek çok hareketli,sağdakini çok hissetmiyorum,doktoruma söyledim o da merak edilcek hiçbişi yok sadece soldaki daha önde ve dışarıya yakın,soldaki biraz daha geride ve arkada demişti,korkma yani ,hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alıcaz inşallah,herkese hayırlı sorunsuz ağrısız doğumlar diliyorumCevap icin cok tesekkur ederim...inşallah sağlıklı sihhatli eli yuzu duzgun akilli hayirli evlatlar olsunlar tum bebisler icinde de bizimkiler..
Cok tesekkur ederim;beni rahatlattı bu paylaşımlariniz :)Aynı şekilde benimde solumdaki benek çok hareketli,sağdakini çok hissetmiyorum,doktoruma söyledim o da merak edilcek hiçbişi yok sadece soldaki daha önde ve dışarıya yakın,soldaki biraz daha geride ve arkada demişti,korkma yani ,hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alıcaz inşallah,herkese hayırlı sorunsuz ağrısız doğumlar diliyorum
İnş allah yardımcısı olsun bir an önce kucagına alır bebişleriniKızlar #ozcn nikli arkadaşımız doğum yaptı bu Sabh kanaması olunca doğuma aldılar bebisleri kilo ve hafta ii fakat solunum sıkıntısından dolayı kuveze girmişler sizlerden dua bekliyoruz biran önce çıksınlar inşallah
Benim ufaklik sola yatmama izin vermio,sanki icimde bisey dolaşıyor gibi oluo..Cevabin iciiin coook Teşekkürler. Benzer durumlardaymisiz rahatlatti biraz:)ben de onerildigi icin sola yatmaya çalışıyorum. .. insallah sagdaki bebegimin de hareketlerini hissederim bir an once ...
Amin insallah, allah im onlara bagislasin. Duzelirler diye umut ediyorumKızlar #ozcn nikli arkadaşımız doğum yaptı bu Sabh kanaması olunca doğuma aldılar bebisleri kilo ve hafta ii fakat solunum sıkıntısından dolayı kuveze girmişler sizlerden dua bekliyoruz biran önce çıksınlar inşallah
Allah yardımcısı olsunKızlar #ozcn nikli arkadaşımız doğum yaptı bu Sabh kanaması olunca doğuma aldılar bebisleri kilo ve hafta ii fakat solunum sıkıntısından dolayı kuveze girmişler sizlerden dua bekliyoruz biran önce çıksınlar inşallah
Maşallah size:) sağlıklı sihhatli gelsinler inşallah :)Benim ufaklik sola yatmama izin vermio,sanki icimde bisey dolaşıyor gibi oluo..
Bir de ben dönene kadar tekmeliyor. Dönünce rahat birakio beni.
Keyfine coookk duskun..
Ismini SEFA koyacam bu gidisle
Rica ederim, ayni sayiliriz evet. Hem kilolari da iyi, Aç kalsalar beni yerler zaten..
Sen dr una guven,aksi bir durum olursa da kontrole gitmeyi ihmal etme.. aklina kotu seyler getirme.
Buarada bazen kıpır kıpır oluyorlar, gidin baska yerde oynayin diyesim geliyor. bazen de hic hareket etmiyorlar, noldu be size diyorum.. sola yatiyorum, hemen cevap verio oburu. Ha iyi hala ordasiniz demek ki diye seviniyorum bu seferde