Ben bakım ürünlerinin hepsini mustela aldım set halinde satılıyor zaten bezi prima mendilleride uni baby yeni dogon aldım oglumdada pamuk falan kullanmamıştım sorunda yaşamadım yeni dogan mendiller daha pratik ateş ölçerim braun oğlumdan kalmıştı yeni almadım 11 Yıldır kullanıyorum daha hiç bozulmadı süt sagma mak ve gögüs petlerim lansinoh burun aspiratörü otri bebe saç fırçası makas falan bebedor biberonları emzikleri avent benim steril mak chicco bunun haricide çok gerekli birşey oldugunu sanmıyorum bazı ihtiyaçlarıda dogduktan sonra gerekliligine göre almak daha iyi inan oglumda o kadar saçma seyler almıştım ki hiç birini kullanmadım gögüs ucu kremi de ben deneme yoluyla kendime en iyi gelenini aldım palmers karnımada onu kullanıyorum gögüs ucum benım iki ay önceden çatladı bir tek o iyi geldi kişiye göre degişir tercihler tabi ki kişisel içinde bulundudumuz şartlara göre degişiyor kolay gelsin:)Bayanlar merhaba,
Sizden birsey rica edecegim.
Bebek bakim urunleri(sampuan,vucut yagi,pisik kremi,sac firca seti,tirnak bakim seti..vs),
islak mendili,atesolcer,burun aspiratoru,
Emzirme urunleri(gogus ucu silikon,krem,gogus pompasi,gogus kalkani,gogus pedi,gogus ucu cikarici vs..)
Bebek mama/su biberonu_emzigi.. diger arac gerec_aperatlar??
Kisaca bu tur urunlerde ne aldiysaniz markasi_eksik kalani_gerekli/gereksiz olan her ne varsa yazar misiniz? Hatta mumkunse resim koyar misiniz? Nelerim eksik kaldi bilmiyorum. Sizlere gore kiyaslama yapacagim,tavsiye ettiginiz marka/urun var mi?
Cok tesekkurler..