Aaaa çok şaşırdım gozunaydin cnm allah anali babalı büyütsün sancin veya kanaman mi oldu maşallah kiloları gayet iyiymiş haftana göre kuveze girdilermi diye sorucam bide sağlıkla buyut bebekleriniArkadaslar,
Gece acile gittim minnoslarim geliyoruz dedi ve dogdular.
35 haftalikken geldiler. 2300_2400 gr dogdular. Saglikliyiz cok sukur
Darisi vaktinde sizlere olsun..
Bana 30 kasıma gün verdiler 38+4 olucam o zamana dayanır miyim bilmiom gerçi sancı kasılma hiçbirşeym yok ama heryerim şişti ödemden zor duruyorm dr mla konuşup öne alabilirmiyiz dicem hayrlisi olsun senin içinde vaktinde gelsinler inşallahDoğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın diyorum,bende dr daydım bugün kasılmalar başladı benim de 25 dk da bir 18 kasıma gün vermişti inşallah o zamana dayanırlar,kendimi psikolojik olarak o güne hazırladım dua edin nolurrrr
Arkadaslar,
Hep aklımdaydın çok çok sevindim gönlüne göre doğum yaptın maşallah. Allah analı babalı büyütsün kızlarını. Ikiz doğumlarda kan kaybı oluyor biraz daha fazla. Bana da 4 ünite verdiler kan ama o çok iyi geliyor.Merhaba arkadaslar.Ben de dun 4 gibi hastaneye yattim.Gece ikide kizlarim dogdular.Ikisi de normal dogum oldu.Bebisler 3000 ve 2750 gram olarak dogdular.Dogumda cok fazla kan kaybettim.Hala daha ayaga kalkamadim.Son care bir ünite kan takıldı.İnşallah toparlarsam yarin taburcu olacağım.
Allah anali babali buyutsun, ve benimde bugun suyum geldi, acil dogum yaptim, sukur iyi durumlari ama kuvozdeler cnm,33+1 de dogum yaptim,Arkadaslar,
Oooo sen de saglikla buyut insallah,masallah..Allah anali babali buyutsun, ve benimde bugun suyum geldi, acil dogum yaptim, sukur iyi durumlari ama kuvozdeler cnm,33+1 de dogum yaptim,
Tesekkurler canim,cok sagol..Oy aceleci kuzular, maşallah kiloları güzelmiş. Sağlıkla sıhhatle analı babalı büyüt kuzucukları.
Valla acil doguma giriyorsun deyince bende cok sasirdimAaaa çok şaşırdım gozunaydin cnm allah anali babalı büyütsün sancin veya kanaman mi oldu maşallah kiloları gayet iyiymiş haftana göre kuveze girdilermi diye sorucam bide sağlıkla buyut bebeklerini
Öncelikle gozunaydin allah anali babalı büyütsün Bnm eski nikim mesa54 hatrlarsin belki sen benden sonra hamile kalmıştın ohss olmuştum sende konuşmuştuk ama seninkiler aceleci çıkmış bnmde suyum gelsin artık bi şekilde doğum olsun istiyorum darisi başıma artık sağlıkla buyut bebislerini inşallahAllah anali babali buyutsun, ve benimde bugun suyum geldi, acil dogum yaptim, sukur iyi durumlari ama kuvozdeler cnm,33+1 de dogum yaptim,
Maşallah baya hareketli bi gece olmuş ama rabbim sağ salim kurtarmış inşallah hastaneden beraber çıkarsınız kuzunlarinlaValla acil doguma giriyorsun deyince bende cok sasirdim, 3 hastane gezdik dun gece. Disaridan hasta kabul etmeyenler,yenidogan bakim unitesi dolu olanlar, biz tam tesekkullu degiliz baska hastaneye gidin diyenler de oldu. Gittigim 3 hastanede bugun dogum yaparsin sen dedi. Ben hala pazarlik yapiyordum 1aralik a gun aldim,daha 3 haftam var diye.. mumkun degil beklemek deyip,apartopar aldilar.
Oysa ne hayallerim vardi;
odami susleyecektim ikramliklarim_serbetliklerim,cikolatalarim olacakti. Guzel,konforlu bir hastane arayisindaydim. Cocuklar 1 aralik da ,yeni bir ayda dogacakti. Saclarimi boyatacaktim,fönlü olup foto cektirecektim..
Hicbiri olmadi,biz ne desek boş. Dogumun da ölümün de 1 saniyesi yokmus..
Gelelim belirtiye,
Hayatimda ilk defa 25.haftada nts ye girdim.onda da serklaj ameliyati oldum agri_kramp olmayinca.
Dun gece belim agridi, uyuyamadim,2 saat icinde 7 kere lawb girdim acaba idrar mi var diye,yoktu. Bu esnada beyaz su geldi ama ben konduramadim. Kanama vs yoktu. Adet sancisi gibi biseydi,makata vurdu.kivranip durdum. 10 dk da bir siddetli kasilmalarim oldu,oturamadim,yatamadim. Uyuyim dedim 15_20 dk da yine uyandim. Agri kesici falan mi alsam dedim. Acaba bisey mi dokundu dedim. Cocuklara mi bisey oldu dedim. Sola yatinca soldaki tekmeledi. Sagdakinden emin olamadim.Daha 3 haftam vardi, acilde hap icerim sancim biter diyodum.
Megerse 1cm acilmis,cocugun kafa bas asagi gelmis serklaj dikislerini gecememis,nst agrilari 100 lerde..
Mecburuz dediler ve aldilar
Nasip buymus demekki,geliyoruz dediler ve geldiler.
Planli olsaydi boyle olmazdim belki, iyi napalim mecburum dedim ve yattim.hic bisey anlayamadim. Tanimadigim etmedigim adini da duymadigim bi hast de dogum yaptim. Zar zor kabul ettiler beni. Buna da sukur,herseyde var bir hayır. Cok sukur sagsalim,genel anestezi sezaryenle ciktik dogumhaneden.40 dk surmus odaya gelmem.
Benim icin unutmayacagim bir anı oldu.
Gurbetteyim, dogum yaptigima annem bile inanmadi şaka yapiosun olamaz dedi
Suan da kuvozdeler,daha gormedim kuzularimi yakindan. Odaya gelirlerse solunum sıkıntısından morarirlarmis,kiyamadim. Ciger gelistirici igne yaptirmistik gecen hafta, dogduklarinda kalp atisi cok yuksekmis(icerde kimbilir ne kdr sıkıştılar)sac bas diken gibi olmus cocugun. Yattigi yerde bile kimildayip duruyorlar hala.
Benm de dikis yerlerim aciyor. Onun disinda iyiyiz,minnoslar da iyi..
Allah herkesin gonlune goresini versin,bir cirpida kurtarsin. Vaktiyle,saglikla kucaklariniza almayi nasip etsin..
Aa ne güzel siz de dogum yapmissiniz.Insallah bebisler kuveze girmemistir.Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin bebislere.Oyyyy masalahh size...
Ben de gece 2 de sancilandim,kramp girdi surekli,kasilmalarim cogaldi.. nst 100 lere gelmis, dogum basliyor,acilman var dediler 1 cm.
Bu sabah genel anezteziyle iki oglumu da dogurdum cok sukur. 35.Haftada 2300_2400 dogdular.
Cok sukur ki atlattik. Sen de iyi dayandın,allah bagislasin..
Evet Allaha şükürler olsun istedigim gibi oldu.Ancak toparlayabildim kan falan takıldı daha yeni eve geldik şükür.Hep aklımdaydın çok çok sevindim gönlüne göre doğum yaptın maşallah. Allah analı babalı büyütsün kızlarını. Ikiz doğumlarda kan kaybı oluyor biraz daha fazla. Bana da 4 ünite verdiler kan ama o çok iyi geliyor.
Maşallah canım tebrik ederim seni iyi dayandın valla allah kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin inşMerhaba arkadaslar.Ben de dun 4 gibi hastaneye yattim.Gece ikide kizlarim dogdular.Ikisi de normal dogum oldu.Bebisler 3000 ve 2750 gram olarak dogdular.Dogumda cok fazla kan kaybettim.Hala daha ayaga kalkamadim.Son care bir ünite kan takıldı.İnşallah toparlarsam yarin taburcu olacağım.
Tebrikler canım darısı başımıza senin kuzular erkencilermiş olsun saglıklı olsunlarda büyürler kiloları gayet güzel cnm inş benim bebişlerde 2kg geçer allah analı babalı büyütsünOyyyy masalahh size...
Ben de gece 2 de sancilandim,kramp girdi surekli,kasilmalarim cogaldi.. nst 100 lere gelmis, dogum basliyor,acilman var dediler 1 cm.
Bu sabah genel anezteziyle iki oglumu da dogurdum cok sukur. 35.Haftada 2300_2400 dogdular.
Cok sukur ki atlattik. Sen de iyi dayandın,allah bagislasin..
Tez vakitte kavuş inş bebeklerine cnm allah yardımcın olsun güle güle büyüt inşAllah anali babali buyutsun, ve benimde bugun suyum geldi, acil dogum yaptim, sukur iyi durumlari ama kuvozdeler cnm,33+1 de dogum yaptim,
Seninle günümüz aynı kaç kg dogdular ciger geliştirici olmuşmuydun acabaAllah anali babali buyutsun, ve benimde bugun suyum geldi, acil dogum yaptim, sukur iyi durumlari ama kuvozdeler cnm,33+1 de dogum yaptim,
Ayy cnm senmiydin o:) saol cnm bnm, seninde baya ilerlemis gebeligin , ne kadar gec o kadar iyi cnm, bnm minnaklar kuvozdelerÖncelikle gozunaydin allah anali babalı büyütsün Bnm eski nikim mesa54 hatrlarsin belki sen benden sonra hamile kalmıştın ohss olmuştum sende konuşmuştuk ama seninkiler aceleci çıkmış bnmde suyum gelsin artık bi şekilde doğum olsun istiyorum darisi başıma artık sağlıkla buyut bebislerini inşallah
Yok cnm coger gelistirici olmadim, cunku hic bir sikayetim yoktu, biri 2050 biri 1680 gr dogdu.Seninle günümüz aynı kaç kg dogdular ciger geliştirici olmuşmuydun acaba
İvit canm benim tez zamanda kucaginada alırsın inşallah sağlıklı olsunlwrda kuvozden de çıkarlar inşallahAyy cnm senmiydin o:) saol cnm bnm, seninde baya ilerlemis gebeligin , ne kadar gec o kadar iyi cnm, bnm minnaklar kuvozdeleriyi olsunlarda baska birsey bir istemiyorum, dualarinizi eksik etmeyin.