2015 Kasım İkiz Anneleri :)

Dogum yapan arkadaşlar gözünüz aydın inş bende saglıkla alırım kucagıma bebişlerimi allah bebeklerinize uzun saglıklı hayırlı ömürler versin

Merhaba hanimlar,
13 kasimda 35+2 de acil dogum yaptim, 2400_2500 du kilolari. 8 gun kaldilar hastanede, 4gundur evdeyiz cok sukur..
Allah herkese hayirli,vaktinde dogumlar nasip etsin.

Yalniz ikiz bakmasi cookk zormus, bebekler uyunca ben de uyuyorum onlar uyaninca ben de kalkiyorum. 3 saatte bir ayaktayiz. Beziydi,sutuydu,gazıydı... kabus gibiler
Allah üçüz ailesine sabirlar versin ne diyeyim...

Sen bi de 15 günden sonra gör canım.. 3 saat çok iyi. Hayırlı olsun bu arada, gözün aydın.

Sen bi de 15 günden sonra gör canım.. 3 saat çok iyi. Hayırlı olsun bu arada, gözün aydın.
Ben de yazayım mı yazmayayım mı diye düşünürken seninkini gördüm :) şimdi sarılık falan derken yorgun ve uykuya düşkünler. Bir iki haftaya cin gibi oluyorlar ki şenlik o zaman başlıyor. Üç saatte bir uyansınlar diye her yatırımımda ne dualar ediyorum ama nafile :)

Ben de yazayım mı yazmayayım mı diye düşünürken seninkini gördüm :) şimdi sarılık falan derken yorgun ve uykuya düşkünler. Bir iki haftaya cin gibi oluyorlar ki şenlik o zaman başlıyor. Üç saatte bir uyansınlar diye her yatırımımda ne dualar ediyorum ama nafile :)

Bu topiği merakla sonuna kadar takip ettim. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim. Evlatlarınızı sağlıkla büyütün inşallah. Benzer şeyleri bizlerde yaşadık yaşamaya devam ediyoruz. Bir an önce bu gazlı zamanları atlatmanız dileğiyle.

O kadar mi kotu oluyorlar yaa :)
Buarada 13 gunluk olduk. Sut sagmaktan yoruldum tam olarak gogsumu tutamiyorlar cunku_bir de az sut ictiklerini dusunuyorum.Genelde anne sutu vermeye calisiyorum,aralarda da mama takviyesi yapiyorum. Simdilik 3saat de 1 uyaniyorlar yada ben saate bakmadim tam:). Buarada henuz sarilik olmadik,hafif atlattik cok sukur.

Sizler sut_mama isini nasil yapiyorsunuz? Ne kdr cc/ml yiyorlar,kac gr kilo aliyorlar? Sutunuz geliyor mu? Anne sutu kalitesi icin neler yapiyorsunuz?

Bir de ROP(Korluk testi) yaptiraniniz ,istanbulda memnun kaldiginiz yer var mi?

Hiç duymadım o testi yaa. Ben elimi hreket ettirince takip ediyolar, al sana rop:) benim sütüm başından beri az , bi kere çok çıktı sağınca, gerisi hep aynı. Sarılık olunca 1 buçuk saatte bir uyandırıp besledik mecburen, mamaya alıştılar ve de sık sık yemeye. Şuan 27 günlükler saatte bir yiyolar resmen. Sağdıkça veriyorum sırayla az olsa da sütümü. Emziriyorum da ama çerez gibi geliyo onlra sütüm:) üzücü bi durum ama elimden geleni yapıyorum napiim. Annemle ikimiz zor yetiyoruz. İnşallah seninkiler uslu uslu devam eder tabi:)

Ben de felaket tellalı gibi olmak istemedim ama acı gerçekler malesef:) 3 saat değil 1 saat ses çıkarmadan uyusalat keşke.

Saol canım. Biraz tavsiye verir misin ya. Çok seviyorum , Allaha çok şüküt sorunsuz kucağıma aldım ama bunun hiç tatili yok mu ya diyorum:)

Zamanla hersey yoluna giriyor. 3 aydan sonra uykuları düzene giriyor dolayisiyla sizin uykularınızda. Zor bir süreç. Allah kolaylık versin.

Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…