Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar ben 26.11.2015 saat 09.23 ve 09.24de ikiz kızlarımı kucağıma aldım. Rabbim bu mutluluğu herkese yaşatsın
nerde doğum yaptınız ikizkeri normal yapmıuorlar pek çok sanslısınızMerhaba arkadaslar.Ben de dun 4 gibi hastaneye yattim.Gece ikide kizlarim dogdular.Ikisi de normal dogum oldu.Bebisler 3000 ve 2750 gram olarak dogdular.Dogumda cok fazla kan kaybettim.Hala daha ayaga kalkamadim.Son care bir ünite kan takıldı.İnşallah toparlarsam yarin taburcu olacağım.
Merhaba,Mrb arkafaslar nadılsınız bayadir giremiyırum Offfff bu ne gaz sancısıdır yok böyle birşey az kalmış kafayı yiyeceğim yanlız bakıyorum ikizlerime ne zormuş sizinkiler nasıl kilo alımları benim kızım çok sancılı olduğu için çok az içiyor inşallah toparlar kendisini
Merhaba nasilsin,nasil minnaklar?teşekkürler İnşallah sizin de normal doğum olur.
Allaha şükür iyiyim.Bebekler de iyiler.Sadece bu aralar alerji ile uğraşıyoruz.Sizde durumlar nasııl?Merhaba nasilsin,nasil minnaklar?
Bazen diyorum kendime ,ne cektim ben oyle diye..sonra aklima sizler geliyorsunuz hem son gune kadar bekleyen hem de normal dogum yapan..
Tekrar tebrikler..
Tecrübeli kıdemli ikiz anneleri.. İkiz bebek arabaları yatakları vs ne yaptınız ? Kullanışı hangisi iyi ? Ve elinizdeki leri satmak isterseniz bi haber edin:)) bide ikinci el nerden buluruz
TEŞEKKÜR EDERİM CANIMMerhabalar İkizlerle Yeni Hayat diye bir başlık var oraya bakarsanız daha iyi bilgi alabilirsiniz. Şahis tecrübelerime gelince yatak ilk önce tek park yatak kullandık 3 aylıkken birbirlerini uyandırmaya başladıkları için 2. bir park yatak aldık. Gayet memnunuz.
Arabalarını baby jogger markasının city mini diye bir modelini aldım. Doğumdan itibaren kullanılıyor. Çok memnunum. Kış demeden neredeyse yağmursuz, rüzgarsız her gün dışarıya çıkarıyorum onunla. Tavsiye ederim.