2015 Kasım İkiz Anneleri :)

nerde doğum yaptınız ikizkeri normal yapmıuorlar pek çok sanslısınız

Mrb arkafaslar nadılsınız bayadir giremiyırum Offfff bu ne gaz sancısıdır yok böyle birşey az kalmış kafayı yiyeceğim yanlız bakıyorum ikizlerime ne zormuş sizinkiler nasıl kilo alımları benim kızım çok sancılı olduğu için çok az içiyor inşallah toparlar kendisini

Merhaba,
Halen gaz sancilari var mi? Kac ayliklar? Ben mama da kullaniyorum. Dr.browns dogal akisli biberon kullaniyorum. Gazini %80 azaltti. Pek oyle aglamiyorlar,gegiriyor_kusuyor rahatliyor. Fakat bazen kaka yaparken zorlaniyorlar,huysuzlasiyorlar. O zaman da 1 cay kasigi has zeytinyağı iciriyoruz. 30 dk ya yapiyor.
Istersen sen de dr una danış.

Sutum az geliyor. 100 cc mama yediriyordum. A.s.m 'ne gittik. 6.300 kg olmuslar. 2 ay 1 haftaliklar. Hemsire boyle giderse obez olurlar,naptiniz dedi!
Simdi 60_75 cc arasi veriyorum 2_3 saat bir. Ayni sekil debsutte veriyorum..
Sizin nasil?

S sumici .@izmir123 sizi bayagidir takip ediyorum sırf sizi görünce buraya üye oldum ne güzel ikizleri normal doğum yapmışsınız Güle güle büyütün meleklerinizi maşallah size

teşekkürler İnşallah sizin de normal doğum olur.
Merhaba nasilsin,nasil minnaklar?
Bazen diyorum kendime ,ne cektim ben oyle diye..sonra aklima sizler geliyorsunuz hem son gune kadar bekleyen hem de normal dogum yapan..
Tekrar tebrikler..

Merhaba nasilsin,nasil minnaklar?
Bazen diyorum kendime ,ne cektim ben oyle diye..sonra aklima sizler geliyorsunuz hem son gune kadar bekleyen hem de normal dogum yapan..
Tekrar tebrikler..
Allaha şükür iyiyim.Bebekler de iyiler.Sadece bu aralar alerji ile uğraşıyoruz.Sizde durumlar nasııl?

Tecrübeli kıdemli ikiz anneleri.. İkiz bebek arabaları yatakları vs ne yaptınız ? Kullanışı hangisi iyi ? Ve elinizdeki leri satmak isterseniz bi haber edin:)) bide ikinci el nerden buluruz

Tecrübeli kıdemli ikiz anneleri.. İkiz bebek arabaları yatakları vs ne yaptınız ? Kullanışı hangisi iyi ? Ve elinizdeki leri satmak isterseniz bi haber edin:)) bide ikinci el nerden buluruz

Merhabalar İkizlerle Yeni Hayat diye bir başlık var oraya bakarsanız daha iyi bilgi alabilirsiniz. Şahis tecrübelerime gelince yatak ilk önce tek park yatak kullandık 3 aylıkken birbirlerini uyandırmaya başladıkları için 2. bir park yatak aldık. Gayet memnunuz.

Arabalarını baby jogger markasının city mini diye bir modelini aldım. Doğumdan itibaren kullanılıyor. Çok memnunum. Kış demeden neredeyse yağmursuz, rüzgarsız her gün dışarıya çıkarıyorum onunla. Tavsiye ederim.

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…