- 16 Nisan 2015
- 39
- 26
- 34
Bnm suyum geldiğinde bacaklarımdan akmıştı.ama sen dikkatli ol.gözlemleArkadaşlar camasirim surekli ıslak pijamaya kadar yumurta büyüklüğünde islaklik var akinti kokusu gibi agri yok nneapimy
Canim açılman olabilir,dr una kontrol ettir. Bebeklerin suyu azalmis olabilir. Doguma saatler kala yemek kasigi kadar su gelmisti benden, hastaneye gittigimde 1cm acik var ve dogum baslamis denildi.Arkadaşlar camasirim surekli ıslak pijamaya kadar yumurta büyüklüğünde islaklik var akinti kokusu gibi agri yok nneapimy
Sen ne durumdasin canim,nasil bebisler?Bnm suyum geldiğinde bacaklarımdan akmıştı.ama sen dikkatli ol.gözlemle
Ben taburcu oldum cnm.yavrularım kuvozde ama iyi durumları şükürler olsun.hergun sutumu götürüp görüyorum.Sen ne durumdasin canim,nasil bebisler?
Ben de 13 unde dogum yaptim,ben de ayni sekilde hastaneye gidip sut birakiyorum. Bizimkiler de kuvozde,iyi diyor dr lar.35+4 de dogdular. Bu gunlerimize de sukur. Insallah biran once toplarlanip evlerimizin neşesi olurlar canim.Ben taburcu oldum cnm.yavrularım kuvozde ama iyi durumları şükürler olsun.hergun sutumu götürüp görüyorum.
Cnm cok tesekkur ederim.seninde gözünaydın.en kısa zamanda yawrularımızı kucagımıza alırız inşallah.Ben de 13 unde dogum yaptim,ben de ayni sekilde hastaneye gidip sut birakiyorum. Bizimkiler de kuvozde,iyi diyor dr lar.35+4 de dogdular. Bu gunlerimize de sukur. Insallah biran once toplarlanip evlerimizin neşesi olurlar canim.
Sana da cok gecmis olsun,gozunuz aydin..
Gözün aydın canım.Kızlar 36+0 da spinal anestezi ile doğum yaptım. Oğullarım 2500 doğdular. Biri 3gün diğeri de 4gün kuvezde kaldı. Son kuvrzden cıkan sarılık oldu. 24 saat mavi ışık ta kaldı. Şimdi cok şükür hep beraber evdeyiz
Allah evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin inşlh
Gözün aydın Cnm bende edirne tıp ta yatiyorum.allah analı babalı büyütsünKızlar 36+0 da spinal anestezi ile doğum yaptım. Oğullarım 2500 doğdular. Biri 3gün diğeri de 4gün kuvezde kaldı. Son kuvrzden cıkan sarılık oldu. 24 saat mavi ışık ta kaldı. Şimdi cok şükür hep beraber evdeyiz
Allah evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin inşlh
Sagsalim yavrularını kucagına al inşallah, bende epidural oldum cnm.iyi geçti.Merhaba bende yarın sabah doguma giricegim sabah 10.00da. Alta olan erkek bebegijln kalp atimi yavas suyu azalmış tahmini kilolari 2400 hepinizden dua istiyorum epidural olucaz inssalllah
Tesekkurler canim,Cnm cok tesekkur ederim.seninde gözünaydın.en kısa zamanda yawrularımızı kucagımıza alırız inşallah.
Maşallah cnm.bnmkilerin ne zaman çıkacagı belli değil.durumları iyi şükür bende süt sagıp götürüyorum ama kiloları düşük oldugu için sanırım süreç uzun olacak.Tesekkurler canim,
13 unde dogum yaptim, yarin taburcu oluyor bebislerim. 1 hafta kuvozde kalmis oluyorlar. Suan 2400 civari kilolari. Emzirmekte cok zorlaniyorum ama,tam olarak ememiyorlar:) tum gun hastanedeyim,bebislerin yanindayim. Yorgunluktan bitap dustum..
Sizinkiler ne zmn cikiyor?
Tebrikler :) Allah analı babalı büyütsün, maşallah kiloları güzelmiş.Bende pztesi günü acil doğuma alındım bebeklerin hareketi azalmıştı,ve kordon sarkması oluştu acil genel anesteziyle sezeryan oldum çok şükür 2470-2780 dogdular perşembe çıktık hep beraber kuvezede girmediler çok şükür çok güzel bi duygu,herkese hayrli doğumlar