2015 Kasım İkiz Anneleri :)

Arkadaşlar camasirim surekli ıslak pijamaya kadar yumurta büyüklüğünde islaklik var akinti kokusu gibi agri yok nneapimy

Arkadaşlar camasirim surekli ıslak pijamaya kadar yumurta büyüklüğünde islaklik var akinti kokusu gibi agri yok nneapimy
Canim açılman olabilir,dr una kontrol ettir. Bebeklerin suyu azalmis olabilir. Doguma saatler kala yemek kasigi kadar su gelmisti benden, hastaneye gittigimde 1cm acik var ve dogum baslamis denildi.

Kimisinde sadece kanama_nişan gelir
Kiminden sadece su gelir
Kiminde siddetli sancı_kramp_kasılma olur/5_10 dk da bir. Hatta anuse baskı,sık idrara cikma da gorulebilir.
Bazilarinda bu belirtilerden biri yada birkaci olurken bazilarinda da bu belirtilerin hepsi gorunebilir. Her anormal durumda dr a gidilmesi daha uygun olur,allah korusun hersey olabilir..

Herkese hayirli dogumlar dilerim,allah bir cirpida kurtarsin..

Ben taburcu oldum cnm.yavrularım kuvozde ama iyi durumları şükürler olsun.hergun sutumu götürüp görüyorum.
Ben de 13 unde dogum yaptim,ben de ayni sekilde hastaneye gidip sut birakiyorum. Bizimkiler de kuvozde,iyi diyor dr lar.35+4 de dogdular. Bu gunlerimize de sukur. Insallah biran once toplarlanip evlerimizin neşesi olurlar canim.
Sana da cok gecmis olsun,gozunuz aydin..

Cnm cok tesekkur ederim.seninde gözünaydın.en kısa zamanda yawrularımızı kucagımıza alırız inşallah.

Kızlar 36+0 da spinal anestezi ile doğum yaptım. Oğullarım 2500 doğdular. Biri 3gün diğeri de 4gün kuvezde kaldı. Son kuvrzden cıkan sarılık oldu. 24 saat mavi ışık ta kaldı. Şimdi cok şükür hep beraber evdeyiz

Allah evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin inşlh

Gözün aydın canım.

Gözün aydın Cnm bende edirne tıp ta yatiyorum.allah analı babalı büyütsün

Merhaba bende yarın sabah doguma giricegim sabah 10.00da. Alta olan erkek bebegijln kalp atimi yavas suyu azalmış tahmini kilolari 2400 hepinizden dua istiyorum epidural olucaz inssalllah

Merhaba bende yarın sabah doguma giricegim sabah 10.00da. Alta olan erkek bebegijln kalp atimi yavas suyu azalmış tahmini kilolari 2400 hepinizden dua istiyorum epidural olucaz inssalllah
Sagsalim yavrularını kucagına al inşallah, bende epidural oldum cnm.iyi geçti.

Cnm cok tesekkur ederim.seninde gözünaydın.en kısa zamanda yawrularımızı kucagımıza alırız inşallah.
Tesekkurler canim,
13 unde dogum yaptim, yarin taburcu oluyor bebislerim. 1 hafta kuvozde kalmis oluyorlar. Suan 2400 civari kilolari. Emzirmekte cok zorlaniyorum ama,tam olarak ememiyorlar:) tum gun hastanedeyim,bebislerin yanindayim. Yorgunluktan bitap dustum..

Sizinkiler ne zmn cikiyor?

Maşallah cnm.bnmkilerin ne zaman çıkacagı belli değil.durumları iyi şükür bende süt sagıp götürüyorum ama kiloları düşük oldugu için sanırım süreç uzun olacak.

Kızlar ben genel anestezi oldum 36+4 te. 22 gün oldu, iyiyiz çok şükür. Ama benim doğumdan sonra el parmaklarım ağrıyo, bileklerim ağrıyo. Parmak uçlarımda hissizlik var. Narkozdandır dedim ama bi türlü geçmedi. Böyle bişey yaşayan var mı? Doğumdan önce yoktu böyle bişey , şimdi oldu..

Allah bebislerinizihin bağışlasın Size . Benimde 1 hafta kaldı doğuma Şişli kolanda doğum olacak kısmetse. İnş hersey yolunda gider. Umarım iyi bir hastanedir. Siz doğumunuz da para verdiniz mi yoksa özel sağlık sigortasından mi oldunuz.

Bende pztesi günü acil doğuma alındım bebeklerin hareketi azalmıştı,ve kordon sarkması oluştu acil genel anesteziyle sezeryan oldum çok şükür 2470-2780 dogdular perşembe çıktık hep beraber kuvezede girmediler çok şükür çok güzel bi duygu,herkese hayrli doğumlar

Tebrikler :) Allah analı babalı büyütsün, maşallah kiloları güzelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…