hadi bebislerine kavuşmana az kalmis canimKızlar herkese iyi gunler bol bebekler. .ccumartesi günü yumurtalarım toplanacak benkm de.cde.cok heyecanlıyım. Hiç anestezi almadım şimdiye kadarignelerim bitti, bu akşam çatlatma . Ayyy hayırlısı inş herkes için .
canim daha kesesi var kalp atisi var ilk uc ayi testleri suydu buydu vardda var yani tatlimyaa tahlil olana kadar acaba mi diye yedim sizi simdi kese gorunene kadar dinlersiniz artik beni
bana doktorum jeli gece yatmadan kullan ve kalkma dedi o şekilde kullanıyorum çok bi sıkıntı olmuyor şükür
herkese farklı bi şey söylenmiş kiminki etkili acabakızlar bende jel kullanıyorum ve bana jeli sürdükten iki-üç dakika sonra kalkıp 10 dakika yürü dediler hatta sabah yataktan kalkmadan yap dediler. acaba hangisi daha etkili
herkese farklı bi şey söylenmiş kiminki etkili acaba
canım benim gibi yaz aklına takılan bişe olunca gel yaz buraya bi rahatlıyo insan ..hakkından hayırlısıparanoyaya bağladım resmen yagünler nasıl geçer bilmem mide bulantısı var bugün psikolojik midir nedir Rabbim hayırlısını versin inşallah
aaaa ne demek balim biz seni her zaman dinleriz
sen bizim kafamizin etini yiyebilirsinsana serbest hamişlere tolerans geciom bu arada
canim daha kesesi var kalp atisi var ilk uc ayi testleri suydu buydu vardda var yani tatlim
sen 9 ay bizimlesin ayollll ne güzel
çok sağol canım. Ins.hher şey yolunda gider. .hadi bebislerine kavuşmana az kalmis canim
canım benim gibi yaz aklına takılan bişe olunca gel yaz buraya bi rahatlıyo insan ..hakkından hayırlısı
sizinleyim
bana doktorum jeli gece yatmadan kullan ve kalkma dedi o şekilde kullanıyorum çok bi sıkıntı olmuyor şükür
canım hiç gece felan sürün demedi sabah sür dedi sabahda hep geri geliyor bişey anlamadım ben bu işden faydasını göremiyecem o olacak[/QUOTE
cnm...ılacın urkıy temsılcısını aradım...mumessılının tel ulastım...dedıkı sabah kullanılacak ve 15 -20 dk yurunecek bu ılacın daha cok emılımnı artırıyor..yatmayı onermıyoruz...ılac gerı gelebılıroyr ystılınca emılmeyıp atılıyor...dedı..
cnm ılacı calısan turkıye bolgesınden bır bolgeden sorumlu mumessılı aradım..sabah kullanılacak ve 15-20 dk en az yurunucek bu ılacın emılımını artırıyor...aksam kullanamk yada yatmak onermıyoruz..emılmeden atılabılıyor dedıkı..ben aksam kullanıp yuruyodumcanım hiç gece felan sürün demedi sabah sür dedi sabahda hep geri geliyor bişey anlamadım ben bu işden faydasını göremiyecem o olacak
Canim benim bugün 7. Günüm transferin ve bugün calismaya başladım. Ağrım var böyle tatlı bir ağrı çok korkuyorum yoruldugum için mi acaba yoksa normal mi bu ağrı sende de olmusmuyduAnladim canim.cok sukur hic kanamam olmadi degerimde ikiye katlandi
Canim bende acemiyim biliyorsun birsey yokturdur inSallah bende yattigim yerde agrim belki yorulmussundur kotu dusunmeArkadaslar fikri olanlar lütfen bişeyler söyleyin çok korkuyorum
Inşallah canimCanim bende acemiyim biliyorsun birsey yokturdur inSallah bende yattigim yerde agrim belki yorulmussundur kotu dusunme
Canim benim bugün 7. Günüm transferin ve bugün calismaya başladım. Ağrım var böyle tatlı bir ağrı çok korkuyorum yoruldugum için mi acaba yoksa normal mi bu ağrı sende de olmusmuydu
Evet canim böyle tatlı bir ağrı dimibendede var o agrıdan...hafıf bır agrı...((
agrı normal canım kasıklarda belde agrı oluyor bendede oldu ki hala var hiç bitmeyecek bu agrı ama adet agrısına benzemıyor benm cok sancılı geecerdı onlarla alakası yok meselaEvet canim böyle tatlı bir ağrı dimi