2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kızlar herkese iyi gunler bol bebekler. .ccumartesi günü yumurtalarım toplanacak benkm de.cde.cok heyecanlıyım. Hiç anestezi almadım şimdiye kadar :KK12:ignelerim bitti, bu akşam çatlatma . Ayyy hayırlısı inş herkes için .
Hadi gozunaydin canim bende ilk kez opuda aldim anestezi bi uyumusum ki oohhh :KK66: korkma aninda uyuyosun rabbim yardimcin olsun

Hmm anladim.o zaman benim gittigim zaman ustten bakar 7 haftalik olursa. Ayy alttan bakmasin yaa korkarim bise olursa
bende cok korkmuştum valla eşimle opudan beri ayrıyız bişi olur diye :KK70: amma doktor ohhh sürekli alttan bakma merakında keseyi görene kadar neler yaşadım sürekli araştırdım dış gebelıkmı ne 2 güne bir kan verdım şükür gördüm darısı sana inşallah

bende cok korkmuştum valla eşimle opudan beri ayrıyız bişi olur diye :KK70: amma doktor ohhh sürekli alttan bakma merakında keseyi görene kadar neler yaşadım sürekli araştırdım dış gebelıkmı ne 2 güne bir kan verdım şükür gördüm darısı sana inşallah
Amin canim.bizde oyleyiz valla :KK66: canima minnet benimde
Kanda anlasiliyo mu dis gebelik allahim korusun

Amin canim.bizde oyleyiz valla :KK66: canima minnet benimde
Kanda anlasiliyo mu dis gebelik allahim korusun
evet degerlerin iki katından az olursa tek bi yönde agrı olursa kanama olursa netten cok bakmıştım şükür allaha emanet diyoruz yapcak bişey yok gelende gıdende rabbımden

cnm 12. gün değerin ne kadar yüksekmiş maşallahh ikiz mi acaba :) ihtimal var mı? :)

Evet canım, çok şukur oldukça yüksek çıktı :) dr hatta tekrarlama gereği bile duymadı direk tebrik etti beni :KK49: ama kesin ikiz diyemeyiz dedi. değerler kişiden kişiye değişirmiş. ablamın ikizleri var tüp bebek onun mesela ilk değerleri 150 civarıydı. arkadaşımın üçüzleri var tüp bebek onunda ilk değeri 440 çıkmış. acaba benimkiler kaçız :-) yarın göreceğiz inşallah :KK51:

evet degerlerin iki katından az olursa tek bi yönde agrı olursa kanama olursa netten cok bakmıştım şükür allaha emanet diyoruz yapcak bişey yok gelende gıdende rabbımden
Anladim canim.cok sukur hic kanamam olmadi degerimde ikiye katlandi

Benimde bugün 6.gun iki gündür ayaklarım ve ellerim çok usuyo inşallah dediğin Gibi olur canim. Seninde hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin :)

Amin canım inşallah hepimizin kucakları dolar :KK51: bu arada bende çok ümitsizdim ilk tahlil için gittiğimde. hatta grip bile oldum öksürük hapşuruk ve dedim kesin etkilendiler :110:. ama çok şükür herşey yolundaymış

arkadaşlar gebelik belirtileri kaçıncı gün başlıyor 5 6 günde olur mu bi de transferin yapıldığı günü 1 olarak alıyoruz değil mi
Tatlim ben 3.4. gun sancilarim batmalarim olmustu.degisiyo genelde kisiye gore.
Transfer gunu sayilmiyo ertesi gun 1.gun .

Evet canım, çok şukur oldukça yüksek çıktı :) dr hatta tekrarlama gereği bile duymadı direk tebrik etti beni :KK49: ama kesin ikiz diyemeyiz dedi. değerler kişiden kişiye değişirmiş. ablamın ikizleri var tüp bebek onun mesela ilk değerleri 150 civarıydı. arkadaşımın üçüzleri var tüp bebek onunda ilk değeri 440 çıkmış. acaba benimkiler kaçız :-) yarın göreceğiz inşallah :KK51:
benimde ilk degerim 180 canm ama tek hiç belli olmaz hayrılısını versın rabbım inşallah ikiz olur sen ıstıyor gıbısın :) ben ıstemıyordum

Amin canım inşallah hepimizin kucakları dolar :KK51: bu arada bende çok ümitsizdim ilk tahlil için gittiğimde. hatta grip bile oldum öksürük hapşuruk ve dedim kesin etkilendiler :110:. ama çok şükür herşey yolundaymış
Bende cok grip olmustum her hapsirdikca agliyodum gitti diye.sukur birakmamis beni

Tatlim ben 3.4. gun sancilarim batmalarim olmustu.degisiyo genelde kisiye gore.
Transfer gunu sayilmiyo ertesi gun 1.gun .
paranoyaya bağladım resmen ya:KK48: günler nasıl geçer bilmem mide bulantısı var bugün psikolojik midir nedir :KK64:Rabbim hayırlısını versin inşallah

:-) yaa tahlil olana kadar acaba mi diye yedim sizi simdi kese gorunene kadar dinlersiniz artik beni
aaaa ne demek balim biz seni her zaman dinleriz
sen bizim kafamizin etini yiyebilirsin:-):-):-) sana serbest hamişlere tolerans geciom bu arada :p:p:p

Canim anesteziyi hic dert etme ben de sorun ediyordum ama o kada tatli bi uyku ki anlatamam zaten cok kisa bir anestezi
canlar yurdisindayim uyuymuoz biz opuda az bir anestezi alip uyanik oluoz hemencik toplayiverio dr

X