- 4 Şubat 2015
- 1.852
- 1.244
Koptumyaa tahlil olana kadar acaba mi diye yedim sizi simdi kese gorunene kadar dinlersiniz artik beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koptumyaa tahlil olana kadar acaba mi diye yedim sizi simdi kese gorunene kadar dinlersiniz artik beni
bide öyle denicem canım yazık olmasın :)bence kremi sürdükten sonra biraz kalkma ama yinede doktoruna bi danış istersen
Hadi gozunaydin canim bende ilk kez opuda aldim anestezi bi uyumusum ki oohhh korkma aninda uyuyosun rabbim yardimcin olsunKızlar herkese iyi gunler bol bebekler. .ccumartesi günü yumurtalarım toplanacak benkm de.cde.cok heyecanlıyım. Hiç anestezi almadım şimdiye kadar ignelerim bitti, bu akşam çatlatma . Ayyy hayırlısı inş herkes için .
Ama oyleee az daha dayanin keseden sonrada cinsiyeti var siradaKoptum
bende cok korkmuştum valla eşimle opudan beri ayrıyız bişi olur diye amma doktor ohhh sürekli alttan bakma merakında keseyi görene kadar neler yaşadım sürekli araştırdım dış gebelıkmı ne 2 güne bir kan verdım şükür gördüm darısı sana inşallahHmm anladim.o zaman benim gittigim zaman ustten bakar 7 haftalik olursa. Ayy alttan bakmasin yaa korkarim bise olursa
Amin canim.bizde oyleyiz valla canima minnet benimdebende cok korkmuştum valla eşimle opudan beri ayrıyız bişi olur diye amma doktor ohhh sürekli alttan bakma merakında keseyi görene kadar neler yaşadım sürekli araştırdım dış gebelıkmı ne 2 güne bir kan verdım şükür gördüm darısı sana inşallah
aynen canım yazık olmasınbide öyle denicem canım yazık olmasın :)
arkadaşlar gebelik belirtileri kaçıncı gün başlıyor 5 6 günde olur mu bi de transferin yapıldığı günü 1 olarak alıyoruz değil miAmin canim.bizde oyleyiz valla canima minnet benimde
Kanda anlasiliyo mu dis gebelik allahim korusun
evet degerlerin iki katından az olursa tek bi yönde agrı olursa kanama olursa netten cok bakmıştım şükür allaha emanet diyoruz yapcak bişey yok gelende gıdende rabbımdenAmin canim.bizde oyleyiz valla canima minnet benimde
Kanda anlasiliyo mu dis gebelik allahim korusun
cnm 12. gün değerin ne kadar yüksekmiş maşallahh ikiz mi acaba :) ihtimal var mı? :)
Anladim canim.cok sukur hic kanamam olmadi degerimde ikiye katlandievet degerlerin iki katından az olursa tek bi yönde agrı olursa kanama olursa netten cok bakmıştım şükür allaha emanet diyoruz yapcak bişey yok gelende gıdende rabbımden
Benimde bugün 6.gun iki gündür ayaklarım ve ellerim çok usuyo inşallah dediğin Gibi olur canim. Seninde hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin :)
Tatlim ben 3.4. gun sancilarim batmalarim olmustu.degisiyo genelde kisiye gore.arkadaşlar gebelik belirtileri kaçıncı gün başlıyor 5 6 günde olur mu bi de transferin yapıldığı günü 1 olarak alıyoruz değil mi
benimde ilk degerim 180 canm ama tek hiç belli olmaz hayrılısını versın rabbım inşallah ikiz olur sen ıstıyor gıbısın :) ben ıstemıyordumEvet canım, çok şukur oldukça yüksek çıktı :) dr hatta tekrarlama gereği bile duymadı direk tebrik etti beni ama kesin ikiz diyemeyiz dedi. değerler kişiden kişiye değişirmiş. ablamın ikizleri var tüp bebek onun mesela ilk değerleri 150 civarıydı. arkadaşımın üçüzleri var tüp bebek onunda ilk değeri 440 çıkmış. acaba benimkiler kaçız yarın göreceğiz inşallah
Bende cok grip olmustum her hapsirdikca agliyodum gitti diye.sukur birakmamis beniAmin canım inşallah hepimizin kucakları dolar bu arada bende çok ümitsizdim ilk tahlil için gittiğimde. hatta grip bile oldum öksürük hapşuruk ve dedim kesin etkilendiler . ama çok şükür herşey yolundaymış
Dokuz nisan da insallahbatmalar için güzel diolar canim
inşallah hamislik belirtileridir bunlar
test tarihin ne zamandi senin?
Canim anesteziyi hic dert etme ben de sorun ediyordum ama o kada tatli bi uyku ki anlatamam zaten cok kisa bir anesteziHadi gozunaydin canim bende ilk kez opuda aldim anestezi bi uyumusum ki oohhh korkma aninda uyuyosun rabbim yardimcin olsun
paranoyaya bağladım resmen ya günler nasıl geçer bilmem mide bulantısı var bugün psikolojik midir nedir Rabbim hayırlısını versin inşallahTatlim ben 3.4. gun sancilarim batmalarim olmustu.degisiyo genelde kisiye gore.
Transfer gunu sayilmiyo ertesi gun 1.gun .
aaaa ne demek balim biz seni her zaman dinlerizyaa tahlil olana kadar acaba mi diye yedim sizi simdi kese gorunene kadar dinlersiniz artik beni
canlar yurdisindayim uyuymuoz biz opuda az bir anestezi alip uyanik oluoz hemencik toplayiverio drCanim anesteziyi hic dert etme ben de sorun ediyordum ama o kada tatli bi uyku ki anlatamam zaten cok kisa bir anestezi