canm opudan sonra bende ruyamda doktr hamılesn dyordu suan hamılym ınsalah senın ruyanda gercek olur olucakta
Arkadaslar fikri olanlar lütfen bişeyler söyleyin çok korkuyorum
Bende de olmuştu canım tek olduğu halde baya etkilenmiştim.hanımlar bana da biri birşey desin. dün transfer oldum. iki emb. konuldu. rahimin içinde kasılmalar ve kramplar oluyor normal öi?
Bende de olmuştu canım tek olduğu halde baya etkilenmiştim.
Hala bekliyorum. Bugün 9. gün ve hala ağrilarim devam ediyor ayni şekildecanım sonuç ne oldu senin. yerleşme sancısı için çok erken geldi çünkü bana endişelendim baya
Hala bekliyorum. Bugün 9. gün ve hala ağrilarim devam ediyor ayni şekilde
Amin canım. Zor geçiyor hergün bir şekilde emin olmak için belirti aramaktan yoruluyorsun. Ben yarın sabah erken gebelik testi yapacağım çok korkuyoruminşallah pozitif görürsünüz:):)) benin daha 1 nasıl geçecek zaman bakalım:)
Yok canım çok şükür kanamam yok.KanAmam var mı cnm? Bende 5. Gün çalışmaya başlamıştım. Yorgunluktanda olabilir ama içini rahatlatmak için doktorunla bi goruş istersen. Bu donemlerde insan kendini daha çok dinliyor
Hayirli olsun canim doktorlara bakarsa cok yatmayin diyolar ama birkacgun onemliymiS benim besinci gunum daha bugun basladim yavas yavas geziyorunMerhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi görüyorum eskişehirde öncelikle Allah hepimizin yardımcısı olsun bu yolda kimseyi çaresiz bırakmasın çok zor çok yıpratıcı.birşey merak ettim transferden sonra nerdeyse kıpırdamadım diyenler var bu herkes için böyle mi yatıcak mıyız sürekli
Amin canim sen basladin mi tedaviye ilk denemen mi canimBunu duyduğuma sevindim canım sağol. Birkaç gün neysede sürekli yatmak çok zor. İnşallah herkesin sonucu pozitif olur hiçbir sorun bulunamamasına rağmen 3. Yü 4. Yü deneyenler var Allah aklımızı korusun
canm tüp beebekte hemen adet olmazsn kullandgmız ilaclar gecıktrıyr korkma 5.gün embıryosu hemde bence olcak dua etCanim isallah ole olurda ruyam hayra cikar ama umudum azalio desem cunku adet sancilarim var 15 20 dakikada bir girio baya sancio umarim adet olmam Allahim emeklerimizi bosa cikarmasn hickimsenin
Hayirli olsun canim yine bir tane varmis cocugun Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallahBen bu cumartesi başladım canım iğneye yarın yine kontrolüm var. İlk denemem olacak Allah nasip ederse. 11 yaşında bi kızım var ondan öncede 2 düşüğüm oldu. Ama kızdan sonra hiç korunmadım hiç hamile kalmadım son 3 yıldır tedavi oluyorum 2 negatif aşılama şimdide tüp bebek kısmet artık