2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Eldorin Eldorin benim regl yavaştan gelmeye başladı canım bu ayda nasibimizde yokmuş olsun herşeyin hayırlısı her zaman 🙏 olmucağını biliyodum zaten yumurta çok büyüdü iğne bulamadım vs vs bu ay dr umu değiştirebilirim yada dr a gitmem bilmiyom emin değilim henüz hakkımızda hayırlısı bakalım ben 22 aralık olarak satı güncelliyorum batta 19 ocak 🌸

24-25 Aralık görülüyor uygulamada. 9 aralıkta yumurtlama oldu 11 aralıkta çatladı . Çatlamanın 10.günü bugün

Pembelil var tatlım öyle hani morumsu veya gölge gibi değil. Net görüyorum heyecandan kalbim pır pır ya :) bu akşam saat 10 da yapacağım , yarın sabah ta yapacağım.
Testlerini yap pazartesi yi bekle cnm kan için sonra yine adet gününde verirsin tekrar 🙏🏻

Diğer başlığa da yazdım ama gören olmadı, buradan da sormak istedim. Erken gebelik testim silik çizgi çıkmıştı. Bugün normal gebelik testi aldım bat yarın. Bu sefer baya belirgin çıktı ama yanlış olmasından korkuyorum. Resmi koyuyorum lütfen yardımcı olun 😥 adet belirtilerim de var, karnım şiş kasıklarım ve sırtım ağrıyor. Ama bu hafta boş kalınca hep uyudum çok uykum geliyor. Adet mi olacağım diye korkudan sürekli tuvalete taşınıyorum, psikolojim pert 🤪
IMG_2271.jpeg

IMG_2270.jpeg
Diğer başlığa da yazdım ama gören olmadı, buradan da sormak istedim. Erken gebelik testim silik çizgi çıkmıştı. Bugün normal gebelik testi aldım bat yarın. Bu sefer baya belirgin çıktı ama yanlış olmasından korkuyorum. Resmi koyuyorum lütfen yardımcı olun 😥 adet belirtilerim de var, karnım şiş kasıklarım ve sırtım ağrıyor. Ama bu hafta boş kalınca hep uyudum çok uykum geliyor. Adet mi olacağım diye korkudan sürekli tuvalete taşınıyorum, psikolojim pert 🤪Eki Görüntüle 3524382

IMG_2270.jpeg

Eldorin Eldorin benim regl yavaştan gelmeye başladı canım bu ayda nasibimizde yokmuş olsun herşeyin hayırlısı her zaman 🙏 olmucağını biliyodum zaten yumurta çok büyüdü iğne bulamadım vs vs bu ay dr umu değiştirebilirim yada dr a gitmem bilmiyom emin değilim henüz hakkımızda hayırlısı bakalım ben 22 aralık olarak satı güncelliyorum batta 19 ocak 🌸
Catlatma ignesini onceden temin edip bu ay da oylemi gitsen kontrole

Eklentiler

• IMG_9184.jpeg
    IMG_9184.jpeg
    193,5 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_9189.jpeg
    IMG_9189.jpeg
    46 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_9193.jpeg
    IMG_9193.jpeg
    121,9 KB · Görüntüleme: 22
  • E9CE8BC6-FDBF-40BA-90D7-377D021DE75A.jpeg
    E9CE8BC6-FDBF-40BA-90D7-377D021DE75A.jpeg
    123,4 KB · Görüntüleme: 22
Kuzum yaptım silik çıktı ya çekemiyorum net çıkmıyor yükleyince gidiyo
Sanki kemdi testimin sonucu bekliyo gibiyim dur diom sonucu atsinda oyle uyum diye bekledim. Sen gorduysen silik cizgiyi tmmdir pazartesi bekliyoruz kan sonucunu cnm hadi güzel haberler ins

Catlatma ignesini onceden temin edip bu ay da oylemi gitsen kontrole
çatlama iğnesini bi arkadaşım sayesinde buldum çok şükür ama tabi bulmam gereken zamandan sonra 🤲 şu an dolapta duruyo bu ay dr değiştiricem sanırım öyle düşünüyorum bakalım

çatlama iğnesini bi arkadaşım sayesinde buldum çok şükür ama tabi bulmam gereken zamandan sonra 🤲 şu an dolapta duruyo bu ay dr değiştiricem sanırım öyle düşünüyorum bakalım
Aaa super elinde hazirda olmasida güzel. Ya bende okadar dr degistirdim hatta birine yapvardim dedim hocam arkadasima çatlatma iğnesi verdiler oyle hamile kaldı falan banada versin filan yok sorunun yok olur olur. Süreç gec oluncada hoppa hadi tup bebek

Çatlamadan itibaren sayıyorum ben tatlım. Ovulasyon testiyle ilerlemiştim

Kızlar valla heyecan yaptım şuan gerçekten testlerden çok ağızım yandı benim. Korkuyorum da ama bugün inanılmaz derece de ve hala devam eden saol kasık ağırım vardı hatta böyle yanma hissi olur ya gerçekten değişik birşey oluyor ve dolu dolu hissediyorum sol tarafımı. Ara ara da batma oluyor.
Var canım erken gebelik değil kaset test al yarın sabah ilk idrar yap her gün koyuluğunu takip et canım hayırlı olsun

X