sonra bisi yazan olmadi bana canim demekki iyiler bebeislerKizlar niklerini hatirlayadim ama iki arkadas vardi hamile kanamalari olmustu haber varmi
Ay evet ya buz bebek diyorlar :) ne garip dmi:) çok güzel dinledim şükür neredeyse 4 ay olacak ilk denememi yaptirali...hadi seninde güzel haberlerini alalım :) regl olduğundan dondurulmusla mi yoksa sıfırdan mı baslayacaktin canım sensans yüksek oluo canim dondurulmuşlarda vücut hormonlardan arinmiş oluo
haftaya bus bebisinle isinirsiniz ins
Hep dua ediyorum tatlimayyy inşallah sonucunda bebisler gelsinde canim hayirlisiylaaaa
bol bol dua istioruz sende 2 -3 canlisin canim artikin
insallah canim ya gun icindede kasigimda biranda agri basiyor sonra geciyor normal mi senceevet canim belirtiler kişiden kisye degisio kimileri usurken kimilerinde ateş basmasi oluo
hadi bismillahhhh senden de güzel haberler aliriz insalah
ooo 4 ay süper iyi beklemişsin maşallah sana kuzumAy evet ya buz bebek diyorlar :) ne garip dmi:) çok güzel dinledim şükür neredeyse 4 ay olacak ilk denememi yaptirali...hadi seninde güzel haberlerini alalım :) regl olduğundan dondurulmusla mi yoksa sıfırdan mı baslayacaktin canım sen
3 gun var aramizda o zaman.21 gun sonra dediler o zamana 7 haftalik olucam galiba.hiçbir fikrim yok canım 13 martta transfer edildi 24 mart adet tarıhımdi 5 haftalıktı heralde.. seni nezaman cagırdı dktorun
ayyy ayyy masallahhhHep dua ediyorum tatlim
Evet cok canliyim ben
İnsallah yaa merak ettim yazmadilar mi benmi gormedim diyesonra bisi yazan olmadi bana canim demekki iyiler bebeisler
batmalar için güzel diolar caniminsallah canim ya gun icindede kasigimda biranda agri basiyor sonra geciyor normal mi sence
Hadi bakalım kaliteli yumurtaların olsun insallah canım benim:)ooo 4 ay süper iyi beklemişsin maşallah sana kuzum
canim ben aralikta ve subatta dondurulmuşlarla denedim olmadi
sifirdan basliyoruz inşallah
senin doktor ikisini birden görmek için çagırmış direk kalp atışından bende 13 nisanda gtcem kalp atışına3 gun var aramizda o zaman.21 gun sonra dediler o zamana 7 haftalik olucam galiba.
Galiba canim.ustten mi bakildi senin kesene tatlimsenin doktor ikisini birden görmek için çagırmış direk kalp atışından bende 13 nisanda gtcem kalp atışına
amin canim önemli olan kaliteli olmasi inşallah bakalim iğnelere başlasaydık zaman cabuk gecio o zamanHadi bakalım kaliteli yumurtaların olsun insallah canım benim:)
korkma canim illa bulantı olacak die bisi yok bazilarininki cok rahat gecioBazen hic agrim sancim olmuyu bulantim falanda yok simdilik korkuyorum orda degil diye.
evet alttan baktı iki tane koymuşlardı bi tanemiz bizimle alttan bakınca canım cok yandı ama ben ohss olmuştum ozamanda sürekli alttan baktı sonra iki büklüm eve geliyordum hala kasıklarım cok agırıyor aradaGaliba canim.ustten mi bakildi senin kesene tatlim
korkma canim illa bulantı olacak die bisi yok bazilarininki cok rahat gecio
bence kremi sürdükten sonra biraz kalkma ama yinede doktoruna bi danış istersencanım hiç gece felan sürün demedi sabah sür dedi sabahda hep geri geliyor bişey anlamadım ben bu işden faydasını göremiyecem o olacak
Hmm anladim.o zaman benim gittigim zaman ustten bakar 7 haftalik olursa. Ayy alttan bakmasin yaa korkarim bise olursaevet alttan baktı iki tane koymuşlardı bi tanemiz bizimle alttan bakınca canım cok yandı ama ben ohss olmuştum ozamanda sürekli alttan baktı sonra iki büklüm eve geliyordum hala kasıklarım cok agırıyor arada