2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Sanki kemdi testimin sonucu bekliyo gibiyim dur diom sonucu atsinda oyle uyum diye bekledim. Sen gorduysen silik cizgiyi tmmdir pazartesi bekliyoruz kan sonucunu cnm hadi güzel haberler ins
Ahhh canım benim Allah razı olsun senden. Silik çizgisi görüyorum ama çekemiyorum. Uğraştım baya Elimde son 1 test kaldı yarın sabah yapacağım onu da yarın herşey bence belli olur .

Ahhh canım benim Allah razı olsun senden. Silik çizgisi görüyorum ama çekemiyorum. Uğraştım baya Elimde son 1 test kaldı yarın sabah yapacağım onu da yarın herşey bence belli olur .
Aynen sen girduysen sabahkindede cikarsa tmm cnm pazartesi kan a artik hayırlı olsun simdiden cnm

Yaptım yaptım kızlar ama ilk yaptığım gibi çıkmadı.
Ben sabah WC ye girip dışarı çıkmıştım akşam 7 ye kadar da dışarı hiç girmedim WC’ye beklemişti acaba ondan mı koyu çıkmıştı şimdi silik çıktı. Sevincim gursağımda kalacak sanki
Gebelik var kuzum kesim sadece idrar tutmayla alakalı sabah yap canım daha çok yeni sana tavsiyem adet gününe kadar bu testle takip et koyuluğunu sonra kan ver 2 günde bir kan vermek insanı yoruyor hayırlısı olsun hakkında 🥰

Yaaa inşallah insallah öyle çok istiyorum ki o çift çizgiyi net görmeyi inşallah da öyle olur. 🥹🥹🥹🥹
Onu öyle çok net görmek için kuzum adetin geçmesi lazım yani hemen telaşa kapılma yarında silik göreceksin ama bi tık daha koyu olucak 🥰

Onu öyle çok net görmek için kuzum adetin geçmesi lazım yani hemen telaşa kapılma yarında silik göreceksin ama bi tık daha koyu olucak 🥰
Kimyasal gebelik gecirdimde geriye dogru duserken kan verdimde 200 du tek pik cikmisdi ama böyle 30 lara dustunde artik silik cikiyodu testte erken oldundan silik cikiyo cnm

Gebelik var kuzum kesim sadece idrar tutmayla alakalı sabah yap canım daha çok yeni sana tavsiyem adet gününe kadar bu testle takip et koyuluğunu sonra kan ver 2 günde bir kan vermek insanı yoruyor hayırlısı olsun hakkında 🥰
Canım inşallah öyledir elimde 1 test kaldı yarın sabah deneyeceğim nöbetçi eczaneden almıştık. Aynısını alabilir miyim bilmiyorum. Umarım ki yalancı poziriduçıkaran test değildir

Merve3553 Merve3553 merhabalar🌸 doğru mu hatırlıyorum yanılıyorsam kusura bakmayın siz gebeliğinizi epey erken bir zamanda idrar testine yansımış bir şekilde görmüştünüz değil mi? Adet gününüze kaç gün kala görmüştünüz ilk hayalet çizgiyi

Merve3553 Merve3553 merhabalar🌸 doğru mu hatırlıyorum yanılıyorsam kusura bakmayın siz gebeliğinizi epey erken bir zamanda idrar testine yansımış bir şekilde görmüştünüz değil mi? Adet gününüze kaç gün kala görmüştünüz ilk hayalet çizgiyi
Evet canım yumurtlamadan 10 gün sonra net belliydi ama 8-9 günlerde de hayalet çizgi vardı. Adetime 6 gün kala hayali vardi 4 gün kala kesinleşti canım

Evet canım yumurtlamadan 10 gün sonra net belliydi ama 8-9 günlerde de hayalet çizgi vardı. Adetime 6 gün kala hayali vardi 4 gün kala kesinleşti canım
Çok teşekkür ediyorum. Normalde 2 aydır hiç test yapmadım adete kadar ama bu ay ne olduysa bata 9 gün var daha, yumurtlamanın üzerinden birkaç gün geçti bir his var içimde hemen test yapmak istiyorum:)) 6 kalana kadar bekleyeceğim tabi ki ama ne oldu böyle anlamadım :)

Yaptım yaptım kızlar ama ilk yaptığım gibi çıkmadı.
Ben sabah WC ye girip dışarı çıkmıştım akşam 7 ye kadar da dışarı hiç girmedim WC’ye beklemişti acaba ondan mı koyu çıkmıştı şimdi silik çıktı. Sevincim gursağımda kalacak sanki
Olabilir canım sabah belli olur varsa mutlaka ondada cıkacaktır yoksa ondada çıkmaz çıkmasada üzülmek yok neden üzülüyorsun maşallah bir çocuğun var zAten sankince bekliycez biz isteyince olmuyor ki bebisler rabbim ne zman isterse ozman gelecekler biz sadece araciyiz kendini sakinlestir canım 🙏🏻

Aaa super elinde hazirda olmasida güzel. Ya bende okadar dr degistirdim hatta birine yapvardim dedim hocam arkadasima çatlatma iğnesi verdiler oyle hamile kaldı falan banada versin filan yok sorunun yok olur olur. Süreç gec oluncada hoppa hadi tup bebek
özele gidiyoruz bide ben bu ay 2 kez muayne parası verdim bide cumartesi ölçeydi yumurtamı keşke bana 15 mm civarı dedi pazar günü ağrıdan duramadım yazdım pazartesi gel dedi ekstra muayne parası verdim bi ölçtü yumurtayı 25 mm iğne yapsak iyi olur dedi ben bir günde nasıl 10 mm büyümüş dedim hızlı büyümüş normal bi durum dedi 🤦‍♀️ benim bildiğim günde 1-2 mm büyüyor yumurta iğne verdi ama iğne bulamadımki parasındada değilim ama biraz daha özenli olsalar keşke kürtajımı bu dr da olmuştum çok memnun kalmıştım çok sakin bi dr ama biraz fazla sakin 🤦‍♀️

X