2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Çok teşekkür ediyorum. Normalde 2 aydır hiç test yapmadım adete kadar ama bu ay ne olduysa bata 9 gün var daha, yumurtlamanın üzerinden birkaç gün geçti bir his var içimde hemen test yapmak istiyorum:)) 6 kalana kadar bekleyeceğim tabi ki ama ne oldu böyle anlamadım :)
Bende hissetmiştim hamile olduğumu belki sende de öyle bi his vardır hatta ben test yapıyordum çıkmıyordu nasıl çıkmaz ben hissediyorum biliyorum orda diyordum bende çok erkenden yapmaya başladım testi ama yumurtlamadan 10 gün sonra yapman daha iyi olur canım yoksa muallakta kalmak insanı yoruyor hayırlısı olsun inşallah 🥰

Yaptım yaptım kızlar ama ilk yaptığım gibi çıkmadı.
Ben sabah WC ye girip dışarı çıkmıştım akşam 7 ye kadar da dışarı hiç girmedim WC’ye beklemişti acaba ondan mı koyu çıkmıştı şimdi silik çıktı. Sevincim gursağımda kalacak sanki
Bunlarda da var bence yarın ilk idrarla yap daha net olacak 😊

Bende hissetmiştim hamile olduğumu belki sende de öyle bi his vardır hatta ben test yapıyordum çıkmıyordu nasıl çıkmaz ben hissediyorum biliyorum orda diyordum bende çok erkenden yapmaya başladım testi ama yumurtlamadan 10 gün sonra yapman daha iyi olur canım yoksa muallakta kalmak insanı yoruyor hayırlısı olsun inşallah 🥰
Çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için, umarım öyledir ❤️❤️❤️ bekleyeceğim heyecanla🌸

X