2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

İnşallah ilk denemende başarılı olursun canım. Transfer sonrası 5. Gün mü tedavinin 5. Günü mü

canm tüp beebekte hemen adet olmazsn kullandgmız ilaclar gecıktrıyr korkma 5.gün embıryosu hemde bence olcak dua et
Canım transferden sonra adet sancıları illaki oluyor kimsenin ümidini kırmak istemem ama tüp bebekte hemen adet olunmaz diye bişey yok ben transferin 8. Günü yani daha test günüm dahi gelmeden normal adetimi görüp negatifi aldım. Bsşka örneklerde var. Rabbim sizleri güldürsün....

Canım bende dondurulmus için gün sayiyorum ve estrofemde 5.gunume girdim c.tesi muayenem var ve günde 3 tane alıyorum ilaç, arastirdigim göre 8 ile 12 mm arası rahim kalınlığı gecerliymis ve seninki suan çok ince değil ve drunun dediği tarihe kadar muhtemelen 12 ye varacak gibi görünüyor ilaç takviyesi yaptığına gore ve 3 günde progesteron verecek muhtemelen yani korkmani gerek yok anormal bir durum yok

canım ya içime su serptin saol inşallah kalınlaşır bugün jelede başladım crinone salı günü transfer kalınlaşır herhalde biraz daha inşallah seninde herşey yolunda gitsin inşallah peş peşe güzel haberler vermek nasip olur inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

dondurulmuşun tutma oranı daha mı fazlaaaaaaaaaaaaaa bı cvp werınnnn

evet canım doktorlar daha çok dondurulmuşu tercih rdiyorlar basarısı yüksek diye
aa içim rahatladı bakkk:))ben ilk tüp bebişi düşük yaptım..kürtaj oldum..6 tane buz bebeğim war.dktor..ilk adetten sonra gel hitereskopi yağpacaz dedı..bende hitereskopi olacam ama yıne düşük olursa dıye çook korkuormmm((

hepsi aynı olucak diye bir şey yok canım sen olumlu düşün doktorun ne diyorsa yap allahın izniyle olucak bu defa de inan bol bol dua et zamanı geldiyse zaten olur canını sıkma sen tedavine odaklan pozitifle başla pozitifle devamı gelir inşallah

teşekkürler cnm sadece dondurulmuş embrıyom war o yuzden korkuyorm

Dün transferden sonraki 7. günümdü. Kahverengi bir akıntım oldu; ama kısa sürdü, miktarı da azdı. 3-4 gündür adet ağrısına benzer ama daha hafif ve daha sürekli ağrılarım da var. Bu işaretleri olumluya ya da olumsuza yormamaya çalışıyorum ama yine de gecenin bir yarısı kafama takılıp, böyle uykumu yarıda kesiveriyorlar işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…