- 31 Ağustos 2014
- 1.156
- 1.047
evet canım çok şükür var bi tane Allah herkese yaşatsın bu duyguyu. Ama inan bana şu kardeş isteği ısrarı beni mahvettiHayirli olsun canim yine bir tane varmis cocugun Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah
Hayirli olsun canim yine bir tane varmis cocugun Rabbim emeklerimizi
bu defa olur insallah canim hepimizinkideevet canım çok şükür var bi tane Allah herkese yaşatsın bu duyguyu. Ama inan bana şu kardeş isteği ısrarı beni mahvetti
Benimde ilk denemem iki yildir bekliyoruz doktor normal olur bekleyin dedi bizde daha bekleyemedik simdiye kadar cok sukur hersey iyi gitti bugun besinci gunumuz bakalim ne olacak Rabbim emeklerimiz bosa cikarmaz insallahAmin canım inşallah
Canım transferden sonra adet sancıları illaki oluyor kimsenin ümidini kırmak istemem ama tüp bebekte hemen adet olunmaz diye bişey yok ben transferin 8. Günü yani daha test günüm dahi gelmeden normal adetimi görüp negatifi aldım. Bsşka örneklerde var. Rabbim sizleri güldürsün....canm tüp beebekte hemen adet olmazsn kullandgmız ilaclar gecıktrıyr korkma 5.gün embıryosu hemde bence olcak dua et
bende dondurulmuşu denıcem bi fikrin var mıİnşallah ilk denemende başarılı olursun canım. Transfer sonrası 5. Gün mü tedavinin 5. Günü mü
Canım bende dondurulmus için gün sayiyorum ve estrofemde 5.gunume girdim c.tesi muayenem var ve günde 3 tane alıyorum ilaç, arastirdigim göre 8 ile 12 mm arası rahim kalınlığı gecerliymis ve seninki suan çok ince değil ve drunun dediği tarihe kadar muhtemelen 12 ye varacak gibi görünüyor ilaç takviyesi yaptığına gore ve 3 günde progesteron verecek muhtemelen yani korkmani gerek yok anormal bir durum yokkızlar rahim kalınlığı oluşmuş mu diye kontrolüm vardı doktor bugün çok uzun muayne etti beni sanki bazı yerlerde incelik varmış gibi geldi dedi altan baktı karnımdanda sonra iyice alamak için transfer olur gibiçok sıkışık ol dedi tekrar baktı bebeğin konulacağı yerlere bakıp ölçtü 8.4 dedi iyi dedi ama estrofem günde 4 taneydi şimdi transfer gününe kadar 6 taneye çıkardı sizce daha kalınlaşır dimi ya yinede aklımda şüphe kaldı doktora dedim istenilen kalınlıkta değilse dedim iptal edelim dedim yok su içince daha iyi netleşti dedi ama bilmiyorum salı kısmet olursa transfer var saatini pazartesi arayıp söylüycek doktorum dua edin bana 5.denememde inşallah bebeklerim beni bırakmaz sıkı sıkı tutunurlar
Transferin besinci gunu canimİnşallah ilk denemende başarılı olursun canım. Transfer sonrası 5. Gün mü tedavinin 5. Günü mü
bi yardımcı olsanızzzzzzzzzzzzTransferin besinci gunu canim
Hic bilmiyorum ki benimde ilk denemem dondurulmuslar hakkinda bir bilgim yok uzgunumbi yardımcı olsanızzzzzzzzzzzz((((((
canım ya içime su serptin saol inşallah kalınlaşır bugün jelede başladım crinone salı günü transfer kalınlaşır herhalde biraz daha inşallah seninde herşey yolunda gitsin inşallah peş peşe güzel haberler vermek nasip olur inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsünCanım bende dondurulmus için gün sayiyorum ve estrofemde 5.gunume girdim c.tesi muayenem var ve günde 3 tane alıyorum ilaç, arastirdigim göre 8 ile 12 mm arası rahim kalınlığı gecerliymis ve seninki suan çok ince değil ve drunun dediği tarihe kadar muhtemelen 12 ye varacak gibi görünüyor ilaç takviyesi yaptığına gore ve 3 günde progesteron verecek muhtemelen yani korkmani gerek yok anormal bir durum yok
dondurulmuşun tutma oranı daha mı fazlaaaaaaaaaaaaaa bı cvp werınnnncanım ya içime su serptin saol inşallah kalınlaşır bugün jelede başladım crinone salı günü transfer kalınlaşır herhalde biraz daha inşallah seninde herşey yolunda gitsin inşallah peş peşe güzel haberler vermek nasip olur inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
evet canım doktorlar daha çok dondurulmuşu tercih rdiyorlar basarısı yüksek diyedondurulmuşun tutma oranı daha mı fazlaaaaaaaaaaaaaa bı cvp werınnnn
aa içim rahatladı bakkk:))ben ilk tüp bebişi düşük yaptım..kürtaj oldum..6 tane buz bebeğim war.dktor..ilk adetten sonra gel hitereskopi yağpacaz dedı..bende hitereskopi olacam ama yıne düşük olursa dıye çook korkuormmmevet canım doktorlar daha çok dondurulmuşu tercih rdiyorlar basarısı yüksek diye
hepsi aynı olucak diye bir şey yok canım sen olumlu düşün doktorun ne diyorsa yap allahın izniyle olucak bu defa de inan bol bol dua et zamanı geldiyse zaten olur canını sıkma sen tedavine odaklan pozitifle başla pozitifle devamı gelir inşallahaa içim rahatladı bakkk:))ben ilk tüp bebişi düşük yaptım..kürtaj oldum..6 tane buz bebeğim war.dktor..ilk adetten sonra gel hitereskopi yağpacaz dedı..bende hitereskopi olacam ama yıne düşük olursa dıye çook korkuormmm((
teşekkürler cnm sadece dondurulmuş embrıyom war o yuzden korkuyormhepsi aynı olucak diye bir şey yok canım sen olumlu düşün doktorun ne diyorsa yap allahın izniyle olucak bu defa de inan bol bol dua et zamanı geldiyse zaten olur canını sıkma sen tedavine odaklan pozitifle başla pozitifle devamı gelir inşallah
Canım dondurulmusla şans daha yüksek deniliyor inşallah öyle olur hepimiz için...teşekkürler cnm sadece dondurulmuş embrıyom war o yuzden korkuyorm
dondurulmuşta tedavı 1 ay mı sürüyorCanım dondurulmusla şans daha yüksek deniliyor inşallah öyle olur hepimiz için...