2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Aslında biraz da korku var ikiz konusunda ama hayırlısı, sağlıklı hamişlik ve sağlıklı bebekler olsunda
"dogannu, post: 40283205, member: 527852"]benimde ilk degerim 180 canm ama tek hiç belli olmaz hayrılısını versın rabbım inşallah ikiz olur sen ıstıyor gıbısın :) ben ıstemıyordum[/QUOTE]
Askinda

canm opudan sonra bende ruyamda doktr hamılesn dyordu suan hamılym ınsalah senın ruyanda gercek olur olucakta

Canim isallah ole olurda ruyam hayra cikar ama umudum azalio desem cunku adet sancilarim var 15 20 dakikada bir girio baya sancio umarim adet olmam Allahim emeklerimizi bosa cikarmasn hickimsenin

Kizlar meraba napiyosunuz.
Yatiyorum ben oyle ne agrim ne bulantim hic biseyim yok :KK43: olsa uzuluyom olmasa uzuluyom.bebegim benimledir dimi ordadir yani

hanımlar bana da biri birşey desin. dün transfer oldum. iki emb. konuldu. rahimin içinde kasılmalar ve kramplar oluyor normal öi?

Martta basladim ama daha tansfer yapilmadi iki gun once yumurtalarim toplandi 11 tabe dollendi suan 11 de devam ediyo allah hakkimizda hayirlisini versin

Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi görüyorum eskişehirde öncelikle Allah hepimizin yardımcısı olsun bu yolda kimseyi çaresiz bırakmasın çok zor çok yıpratıcı.birşey merak ettim transferden sonra nerdeyse kıpırdamadım diyenler var bu herkes için böyle mi yatıcak mıyız sürekli

Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi görüyorum eskişehirde öncelikle Allah hepimizin yardımcısı olsun bu yolda kimseyi çaresiz bırakmasın çok zor çok yıpratıcı.birşey merak ettim transferden sonra nerdeyse kıpırdamadım diyenler var bu herkes için böyle mi yatıcak mıyız sürekli
Hayirli olsun canim doktorlara bakarsa cok yatmayin diyolar ama birkacgun onemliymiS benim besinci gunum daha bugun basladim yavas yavas geziyorun

Bunu duyduğuma sevindim canım sağol. Birkaç gün neysede sürekli yatmak çok zor. İnşallah herkesin sonucu pozitif olur hiçbir sorun bulunamamasına rağmen 3. Yü 4. Yü deneyenler var Allah aklımızı korusun

Bunu duyduğuma sevindim canım sağol. Birkaç gün neysede sürekli yatmak çok zor. İnşallah herkesin sonucu pozitif olur hiçbir sorun bulunamamasına rağmen 3. Yü 4. Yü deneyenler var Allah aklımızı korusun
Amin canim sen basladin mi tedaviye ilk denemen mi canim

Ben bu cumartesi başladım canım iğneye yarın yine kontrolüm var. İlk denemem olacak Allah nasip ederse. 11 yaşında bi kızım var ondan öncede 2 düşüğüm oldu. Ama kızdan sonra hiç korunmadım hiç hamile kalmadım son 3 yıldır tedavi oluyorum 2 negatif aşılama şimdide tüp bebek kısmet artık

kızlar rahim kalınlığı oluşmuş mu diye kontrolüm vardı doktor bugün çok uzun muayne etti beni sanki bazı yerlerde incelik varmış gibi geldi dedi altan baktı karnımdanda sonra iyice alamak için transfer olur gibiçok sıkışık ol dedi tekrar baktı bebeğin konulacağı yerlere bakıp ölçtü 8.4 dedi iyi dedi ama estrofem günde 4 taneydi şimdi transfer gününe kadar 6 taneye çıkardı sizce daha kalınlaşır dimi ya yinede aklımda şüphe kaldı doktora dedim istenilen kalınlıkta değilse dedim iptal edelim dedim yok su içince daha iyi netleşti dedi ama bilmiyorum salı kısmet olursa transfer var saatini pazartesi arayıp söylüycek doktorum dua edin bana 5.denememde inşallah bebeklerim beni bırakmaz sıkı sıkı tutunurlar

Canim isallah ole olurda ruyam hayra cikar ama umudum azalio desem cunku adet sancilarim var 15 20 dakikada bir girio baya sancio umarim adet olmam Allahim emeklerimizi bosa cikarmasn hickimsenin
canm tüp beebekte hemen adet olmazsn kullandgmız ilaclar gecıktrıyr korkma 5.gün embıryosu hemde bence olcak dua et

Ben bu cumartesi başladım canım iğneye yarın yine kontrolüm var. İlk denemem olacak Allah nasip ederse. 11 yaşında bi kızım var ondan öncede 2 düşüğüm oldu. Ama kızdan sonra hiç korunmadım hiç hamile kalmadım son 3 yıldır tedavi oluyorum 2 negatif aşılama şimdide tüp bebek kısmet artık
Hayirli olsun canim yine bir tane varmis cocugun Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah

X