2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kizlar gunaydin benim de dun gece atesim yuksekti neden acaba fikri olan varmi
canım benim başıma hiç gelmedi bu sebepten sana yardımcı olamıcam. bende dün gece üşüme krizine girdim. saatlerce ısınamadım. belkide vucudumuz tedavilerden dolayı bi şekilde tepki veriyordur bilemiyorum uyduruyorda olabilirim

gunduzleri de isinamiyorum valla canim ya geceleri de ates basiyor sonu hayirdir insallah

Ay cok tatlisin sen yaa dur daha erken havalar bi isinsinda hala kis modundayim

Kızlar ya bana yarına kadar 17. Cüzü okuyabilir misiniz şimdiden allah razı olsun

Kızlar bendede sürekli uyku hali öyle bir halsizlik baş dönmesi ama doktorum progestan baş dönmesi ve tansiyon düşüklüğü yapar dedi.

Bilmiyom ki canim gunduzleri hic isinmiyorum geceleri ates basiyor bilmiyorum neden hayirlisi artik
tatlim usume si olanlari da cok okudum
ateşi ciknlarida cok okudum transfer sonrasi
hamilelik belirtileri olma ihtimali yüksek

Daha ne yapacaksin:) bende ilaç kullanıyorum sonunda başladım dondurulmuslari kullanicam haftaya inş bir aksilik cikmazsa:)ama umutluydum bu sefer 5.gün embriyosu 2 tane koyacacaklar :)
sans yüksek oluo canim dondurulmuşlarda vücut hormonlardan arinmiş oluo
haftaya bus bebisinle isinirsiniz ins

Hayirli olsun canim. Allahim saglikla kucagina versin insm bu hanerler cok mutlu ediyo. Sabirla bekliyorum bende. Kacinci gundeki sonucun bu. ne gibi belirtilerin oldu
hayırlı olsun canım inşallah ALLAH kucağına almayı nasip etsin insallah

tatlim usume si olanlari da cok okudum
ateşi ciknlarida cok okudum transfer sonrasi
hamilelik belirtileri olma ihtimali yüksek
Gercekten mi canim ya benim eltim de hamile suan yeni o da o kadar cok atesleniyor ki benim ki iki gundur boyle insallah iyidir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…