- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 44
canım benim başıma hiç gelmedi bu sebepten sana yardımcı olamıcam. bende dün gece üşüme krizine girdim. saatlerce ısınamadım. belkide vucudumuz tedavilerden dolayı bi şekilde tepki veriyordur bilemiyorum uyduruyorda olabilirimKizlar gunaydin benim de dun gece atesim yuksekti neden acaba fikri olan varmi
Bilmiyom ki canim gunduzleri hic isinmiyorum geceleri ates basiyor bilmiyorum neden hayirlisi artikkaç derece oldu canım ateşin ve hala var mı. benim hiç olmadı ateşim bilgim yok.
gunduzleri de isinamiyorum valla canim ya geceleri de ates basiyor sonu hayirdir insallahcanım benim başıma hiç gelmedi bu sebepten sana yardımcı olamıcam. bende dün gece üşüme krizine girdim. saatlerce ısınamadım. belkide vucudumuz tedavilerden dolayı bi şekilde tepki veriyordur bilemiyorum uyduruyorda olabilirim
gunduzleri de isinamiyorum valla canim ya geceleri de ates basiyor sonu hayirdir insallah
Ay cok tatlisin sen yaaİyiyim napayım kuzum valla ilaç vitamin plates:)birde çaktırmadan netten bebek odalarına falan bakıyorumaa bu arada çok güzel lohusa takımları var internetten bak konsept belirle ay çok teferruat var aslında ama çok eğlenceli
Bende cok usuyodum normalde de usurum ama transferden sonra titriyodum.Bilmiyom ki canim gunduzleri hic isinmiyorum geceleri ates basiyor bilmiyorum neden hayirlisi artik
Kızlar bendede sürekli uyku hali öyle bir halsizlik baş dönmesi ama doktorum progestan baş dönmesi ve tansiyon düşüklüğü yapar dedi.canım benim başıma hiç gelmedi bu sebepten sana yardımcı olamıcam. bende dün gece üşüme krizine girdim. saatlerce ısınamadım. belkide vucudumuz tedavilerden dolayı bi şekilde tepki veriyordur bilemiyorum uyduruyorda olabilirim
Ay cok tatlisin sen yaadur daha erken havalar bi isinsinda hala kis modundayim
Sernci senin kaç haftalık tatlımKızlar bendede sürekli uyku hali öyle bir halsizlik baş dönmesi ama doktorum progestan baş dönmesi ve tansiyon düşüklüğü yapar dedi.
Serenci senin kaç haftalık tatlımAy cok tatlisin sen yaadur daha erken havalar bi isinsinda hala kis modundayim
Ağzın bal yesin emi:)yok kuzum bende daha haftaya transferim olacak inşallah :)Sernci senin kaç haftalık tatlım
Canım benim inşallah zaman su gibi akıp gider ve bize müjdeli haber verirsin.Ağzın bal yesin emi:)yok kuzum bende daha haftaya transferim olacak inşallah :)
Amin canim benim:)sen nasilsinCanım benim inşallah zaman su gibi akıp gider ve bize müjdeli haber verirsin.
iyiyim canım evde fazla hareket etmeden yaşam sürdürüyorumAmin canim benim:)sen nasilsin
tatlim usume si olanlari da cok okudumBilmiyom ki canim gunduzleri hic isinmiyorum geceleri ates basiyor bilmiyorum neden hayirlisi artik
Sen neler yapıyorsun nerde yaşıyorsuniyiyim canım evde fazla hareket etmeden yaşam sürdürüyorum
işte mutfakta yamak falan ypıyorum Kuran okuyorum dua ediyorum tv izliyorum hepsi bu.
Daha ne yapacaksin:) bende ilaç kullanıyorum sonunda başladım dondurulmuslari kullanicam haftaya inş bir aksilik cikmazsa:)ama umutluydum bu sefer 5.gün embriyosu 2 tane koyacacaklar :)Sen neler yapıyorsun nerde yaşıyorsun
sans yüksek oluo canim dondurulmuşlarda vücut hormonlardan arinmiş oluoDaha ne yapacaksin:) bende ilaç kullanıyorum sonunda başladım dondurulmuslari kullanicam haftaya inş bir aksilik cikmazsa:)ama umutluydum bu sefer 5.gün embriyosu 2 tane koyacacaklar :)
hayırlı olsun canım inşallah ALLAH kucağına almayı nasip etsin insallahHayirli olsun canim. Allahim saglikla kucagina versin insm bu hanerler cok mutlu ediyo. Sabirla bekliyorum bende. Kacinci gundeki sonucun bu. ne gibi belirtilerin oldu
Gercekten mi canim ya benim eltim de hamile suan yeni o da o kadar cok atesleniyor ki benim ki iki gundur boyle insallah iyidir yatatlim usume si olanlari da cok okudum
ateşi ciknlarida cok okudum transfer sonrasi
hamilelik belirtileri olma ihtimali yüksek