Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydinnn :)) başla şimdiden çizgi filmlere :)Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr. Sabah kalktım kahvaltımı yaptım haplarımı içtim ve tv açtım.Hergün Müge anlıyı izlerdim ama artık açmıyacağım bebişim etkilenmesin diye
Haklısın valla canım.şimdilik ütopya favorim.Yarının heyecanı var inşallah yarın şöyle 600 leri görürümGünaydinnn :)) başla şimdiden çizgi filmlere :)
Görürsün inşallah:)tutunmus artık zaten şimdiden sonrası gebeliğin ilerleyisine bakiyorlar :)Haklısın valla canım.şimdilik ütopya favorim.Yarının heyecanı var inşallah yarın şöyle 600 leri görürüm
Günaydinnnngünaydın kızlar
sagol canım amin. ben hep adet olacakmışım gibi sancılandım bide sancım olunca çok üşüyodum. bide burdaki kızların başının etini yiyodum az kahrımı çekmediler sağolsunlarHayirlisi olsun cook sevindim darisi benim basima belirti oldumu test zamana kadar
Merhaba canım, bende yaşadım aynı belirtileri. hiç çorap giymeyen ben iki çift çorap ve patikle yattım.hamilelik belirtisi canım onlar adet agrısına benzer arılar da yaşadım hala da ara ara oluyor. ama çok şükür hamileliğim devam ediyor.5. günü travsef yapıldı banada. 12.günü değerlerim 691 çıktı.ve dr um tekrarlamama bile gerek duymadı. ama ben dayanamayıp bir hafta sonra tekrar yaptım 14233 çıktı. çok mutluyum. evde sık sık idrardan bakıyorum çok şükür çift çizgi. yarın kontrolüm var. inşallah keseleri göreceğiz. gerçi 6. haftam oluyor, kalp atışının bile duyulma ihtimali varmış. Rabbim bu mutlulukları sanada yaşatsın inşallah
Sen nerelerdesinn yahu:)kaptin bebeği kactin:)Günaydinnnn
bana dedin dimi yok kaçmadım valla gelemedim yaa ama yatmadan şöyle bi okuyodum yazılanları .Sen nerelerdesinn yahu:)kaptin bebeği kactin:)
Yalnız kaldim da azcık ondanbana dedin dimi yok kaçmadım valla gelemedim yaa ama yatmadan şöyle bi okuyodum yazılanları .
oyy kıyamam ağlama canım yaa geldim bak nasılsın napıyosunYalnız kaldim da azcık ondan
Çok geçmiş olsun canım benim Allah kısmet etmemiş yazmamis demek ki bende negatifi aldığımdan 6 gün sonra gelmişti ama daha erken gelenleride okumuştumGünaydın kızlar
Pazartesi günü negatif sonuç aldım ve ilaçları bıraktım o gün ne zamn adet olmam gerekir.bant ve jel kullanıyordum.
İyiyim napayım kuzum valla ilaç vitamin plates:)birde çaktırmadan netten bebek odalarına falan bakıyorum aa bu arada çok güzel lohusa takımları var internetten bak konsept belirle ay çok teferruat var aslında ama çok eğlencelioyy kıyamam ağlama canım yaa geldim bak nasılsın napıyosun
kaç derece oldu canım ateşin ve hala var mı. benim hiç olmadı ateşim bilgim yok.Kizlar benim soruma da cevap verir misinz
canm opudan sonra bende ruyamda doktr hamılesn dyordu suan hamılym ınsalah senın ruyanda gercek olur olucaktaCok saol cnm icime su serptin 7gun oldu transfer olali ve sanki olmuycakmis gbi dusunuorum bugun ruyamda doktora gttim ve ultrasonla bakti ve tutunmus hamilesin dedi bna ole bi mutluluk yasadimki ruyada bile bukadar mutlu olduysam gercegini dusunemiorum Allahim saglikla kalp atislarini duymak nasip olsun arkadasim sana ne guzel hamilesin bna dua edermisin