transfer 20 mart tı cnm.hemşirem güzel diyor ama herkes gibi bende tedirginimPeki trAnsferin yapildigi gunu saydinmi canimm
Amin canım Allahım cümlemizin kucağını evlatlarla doldursun inşallah.Çok sağol canım daha yeni girebildim nete bugün tahlil yaptırdım 280,99 çıktı çok mutluyum
Çok sevindim maşallah size :)))))Çok sağol canım daha yeni girebildim nete bugün tahlil yaptırdım 280,99 çıktı çok mutluyum
cok güzel artmis canim tedirginlik doğana kadar olacak soleyim benkızlar merhaba, bugun ikinci kan testimi yaptırdım.
değerim 90 dan 369 a çıkmış ama nedense tedirginim korkuyorum değerin düşmesinden
Valla yapacak bise olmayinca ben burdan cikamiyorum canimKizlar ne yapiyorsunuz en zoru boyle beklemekmis ya
Aminz insllah canim senin transfer oldumu kacinci denemendi canim sorun neydiValla yapacak bise olmayinca ben burdan cikamiyorum canimtest gunu yaklastikca daha zor.olacak sanirim. Rabbim hayirlisini versinde
gozun aydin olsun kuzum Rabbim tamamina erdirsin insallahÇok sağol canım daha yeni girebildim nete bugün tahlil yaptırdım 280,99 çıktı çok mutluyum
Sorun yok canim.ilk deneme.transferimde pzar gunu oldu cok sukurAminz insllah canim senin transfer oldumu kacinci denemendi canim sorun neydi
Iyi hadi hayirlisi olsun kac tane kacinci gun embiryosuyduSorun yok canim.ilk deneme.transferimde pzar gunu oldu cok sukur
Uc tane ucuncu gun embriyosu kondu canim.hakimizda hayirlisi olsun ins. Senin tranferin ne zamandiIyi hadi hayirlisi olsun kac tane kacinci gun embiryosuydu
Benim transferim de 28 deydi bana da bir tane besinci gun embiryosuydu canim ne guzel uc tane yasin kacti benim yasim kucuk diye bir tane oldu on tane dondurduk varya vok istedim iki tane olsun diye olmadi hakkimizda hayirlisi insallahUc tane ucuncu gun embriyosu kondu canim.hakimizda hayirlisi olsun ins. Senin tranferin ne zamandi
27yasindayim canim ben.Benim transferim de 28 deydi bana da bir tane besinci gun embiryosuydu canim ne guzel uc tane yasin kacti benim yasim kucuk diye bir tane oldu on tane dondurduk varya vok istedim iki tane olsun diye olmadi hakkimizda hayirlisi insallah
Birde diyolar 35 yasin altina iki tane yspmiyoruz diyolar ya bizim on dort tane kalmisti dort tane oyle gitti yani en fazla on tane dondurulmuyormus ama iki tane transfer etmedi adam ya neyse hayirlisiyla bunlar olsun da insallah dedigin gibi digrlerine gerek kalmaz insallah27yasindayim canim ben.
Him sende benden birgun once almissin bebisini. Biz hic bir iki olsun falan diye konusmamistik canim. O esnada embriyolog gelince ogrendim. En iyi ucunu koymuslar. Iki taneside besinci gune kadar bekletilip donduruldu. Senin dondurulmus sayin guzel ama insallah rabbim onlara ihtiyac hissettirmesin
Maşallah cnm daha da artarak gider inşallah. Kaçıncı gun sonucuydu bu?Çok sevindim maşallah size :)))))
cok sevindim cnm korkma ne güel değerin cıkmış stres yapmamalısınkızlar merhaba, bugun ikinci kan testimi yaptırdım.
değerim 90 dan 369 a çıkmış ama nedense tedirginim korkuyorum değerin düşmesinden
Hayirlisi olsun cook sevindim darisi benim basima belirti oldumu test zamana kadarBenim cumartesi test gunumdu :) 260 cikti bugunde 483 cikti :)
benimde iki embriyo transfer edildi.
Kizlar hepinize iyi aksamlar bugun transfermn 5.gunu ama sancilarim var ara ara bide ayaklarim usuyo 2 gundur nolur yardim edin bu gibi bisiy yasayan varmi
Benimde bugün 6.gun iki gündür ayaklarım ve ellerim çok usuyo inşallah dediğin Gibi olur canim. Seninde hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin :)Merhaba canım, bende yaşadım aynı belirtileri. hiç çorap giymeyen ben iki çift çorap ve patikle yattım.hamilelik belirtisi canım onlar adet agrısına benzer arılar da yaşadım hala da ara ara oluyor. ama çok şükür hamileliğim devam ediyor.5. günü travsef yapıldı banada. 12.günü değerlerim 691 çıktı.ve dr um tekrarlamama bile gerek duymadı. ama ben dayanamayıp bir hafta sonra tekrar yaptım 14233 çıktı. çok mutluyum. evde sık sık idrardan bakıyorum çok şükür çift çizgi. yarın kontrolüm var. inşallah keseleri göreceğiz. gerçi 6. haftam oluyor, kalp atışının bile duyulma ihtimali varmış. Rabbim bu mutlulukları sanada yaşatsın inşallah
Merhaba canım, bende yaşadım aynı belirtileri. hiç çorap giymeyen ben iki çift çorap ve patikle yattım.hamilelik belirtisi canım onlar adet agrısına benzer arılar da yaşadım hala da ara ara oluyor. ama çok şükür hamileliğim devam ediyor.5. günü travsef yapıldı banada. 12.günü değerlerim 691 çıktı.ve dr um tekrarlamama bile gerek duymadı. ama ben dayanamayıp bir hafta sonra tekrar yaptım 14233 çıktı. çok mutluyum. evde sık sık idrardan bakıyorum çok şükür çift çizgi. yarın kontrolüm var. inşallah keseleri göreceğiz. gerçi 6. haftam oluyor, kalp atışının bile duyulma ihtimali varmış. Rabbim bu mutlulukları sanada yaşatsın inşallah