2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr. Sabah kalktım kahvaltımı yaptım haplarımı içtim ve tv açtım.Hergün Müge anlıyı izlerdim ama artık açmıyacağım bebişim etkilenmesin diye

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr. Sabah kalktım kahvaltımı yaptım haplarımı içtim ve tv açtım.Hergün Müge anlıyı izlerdim ama artık açmıyacağım bebişim etkilenmesin diye
Günaydinnn :)) başla şimdiden çizgi filmlere :)

Günaydın kızlar
Pazartesi günü negatif sonuç aldım ve ilaçları bıraktım o gün ne zamn adet olmam gerekir.bant ve jel kullanıyordum.

Cok saol cnm icime su serptin 7gun oldu transfer olali ve sanki olmuycakmis gbi dusunuorum bugun ruyamda doktora gttim ve ultrasonla bakti ve tutunmus hamilesin dedi bna ole bi mutluluk yasadimki ruyada bile bukadar mutlu olduysam gercegini dusunemiorum Allahim saglikla kalp atislarini duymak nasip olsun arkadasim sana ne guzel hamilesin bna dua edermisin

Günaydın kızlar
Pazartesi günü negatif sonuç aldım ve ilaçları bıraktım o gün ne zamn adet olmam gerekir.bant ve jel kullanıyordum.
Çok geçmiş olsun canım benim Allah kısmet etmemiş yazmamis demek ki bende negatifi aldığımdan 6 gün sonra gelmişti ama daha erken gelenleride okumuştum

oyy kıyamam ağlama canım yaa geldim bak nasılsın napıyosun
İyiyim napayım kuzum valla ilaç vitamin plates:)birde çaktırmadan netten bebek odalarına falan bakıyorum aa bu arada çok güzel lohusa takımları var internetten bak konsept belirle ay çok teferruat var aslında ama çok eğlenceli

canm opudan sonra bende ruyamda doktr hamılesn dyordu suan hamılym ınsalah senın ruyanda gercek olur olucakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…