2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

bana doktorum jeli gece yatmadan kullan ve kalkma dedi o şekilde kullanıyorum çok bi sıkıntı olmuyor şükür
canım hiç gece felan sürün demedi sabah sür dedi sabahda hep geri geliyor bişey anlamadım ben bu işden faydasını göremiyecem o olacak

Benim bir arkadaşıma ilk tüp denemesinde 5.gün koydular ve tuttu 15 gün sonra bebeğine kavuşacak inşallah
Bizimkiler de tutar insallah benim ki de besinci gun doktor da yuzde 65 70 sans verdi ama Rabbim bilir bundan sonrasi insallah hepimizin ki de olur

Gercekten mi canim ya benim eltim de hamile suan yeni o da o kadar cok atesleniyor ki benim ki iki gundur boyle insallah iyidir ya
evet canim belirtiler kişiden kisye degisio kimileri usurken kimilerinde ateş basmasi oluo
hadi bismillahhhh senden de güzel haberler aliriz insalah

canım hiç gece felan sürün demedi sabah sür dedi sabahda hep geri geliyor bişey anlamadım ben bu işden faydasını göremiyecem o olacak
Bende kullaniyorum jeli sabah ilk is bunu yap dediler yatarken yapiyorum.bazen cok az geri geliyo ama gun icinde su gibi akintim oluyo 12.haftaya kadar kullanicakmisim.

Bizimkiler de tutar insallah benim ki de besinci gun doktor da yuzde 65 70 sans verdi ama Rabbim bilir bundan sonrasi insallah hepimizin ki de olur
benim 9 martta toplandı 13 martta transfer edildi kacıncı gün oluyor bana hiç bişey demedi doktorum bende sormadm merak ettim

canım sen hamilemsiin ben cok giremiyorum kaç hafalık nezaman yapıldı
Evet hamileyim cok sukur.28martta ogrendim hamile oldugumu.henuz kese icin gel denedi dr um.16 martta yapildi transferim 2 embriyo konuldu transferden beri kullaniyorum jeli.

iyiyim kuzum adet olucam bi iki güne kadar onu bekliorum:KK70::KK70::KK70:
siz nasilsiniz bakalim belirti varmi?
İyiyim bende cok sukur arada bi sancim oluyo kasiklarim belim bacaklarim agriyo.genelde yatiyorum
Hadi bakalim seninde az kaldi insallah

Evet hamileyim cok sukur.28martta ogrendim hamile oldugumu.henuz kese icin gel denedi dr um.16 martta yapildi transferim 2 embriyo konuldu transferden beri kullaniyorum jeli.
ben igne kullandım tarnasferden sonra jele paztesi keseyi gördükten sonra başladım inşallah rabbim herkese yaşatır burda okuyunca her zaman aglar üzülürdüm inşallah bütün arkadaşlarım sevinçten mutluluktan aglar

Kizlar niklerini hatirlayadim ama iki arkadas vardi hamile kanamalari olmustu haber varmi

ben igne kullandım tarnasferden sonra jele paztesi keseyi gördükten sonra başladım inşallah rabbim herkese yaşatır burda okuyunca her zaman aglar üzülürdüm inşallah bütün arkadaşlarım sevinçten mutluluktan aglar
Amin allah hayirli etsin canim.kacinci hafta da gordun keseyi

İyiyim bende cok sukur arada bi sancim oluyo kasiklarim belim bacaklarim agriyo.genelde yatiyorum
Hadi bakalim seninde az kaldi insallah
ayyy inşallah sonucunda bebisler gelsinde canim hayirlisiylaaaa
bol bol dua istioruz sende 2 -3 canlisin canim artikin:KK9::KK9::KK9:

X