bana doktorum jeli gece yatmadan kullan ve kalkma dedi o şekilde kullanıyorum çok bi sıkıntı olmuyor şükürjj
jelı den sonra 15 dk yuruyorum eevde...ev işi ufaf tefek...ne gerı gelıyor nede baska bısey cnm..sen nasıl kullanıyosunkı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana doktorum jeli gece yatmadan kullan ve kalkma dedi o şekilde kullanıyorum çok bi sıkıntı olmuyor şükürjj
jelı den sonra 15 dk yuruyorum eevde...ev işi ufaf tefek...ne gerı gelıyor nede baska bısey cnm..sen nasıl kullanıyosunkı
Benim bir arkadaşıma ilk tüp denemesinde 5.gün koydular ve tuttu 15 gün sonra bebeğine kavuşacak inşallahsans yüksek oluo canim dondurulmuşlarda vücut hormonlardan arinmiş oluo
haftaya bus bebisinle isinirsiniz ins
canım hiç gece felan sürün demedi sabah sür dedi sabahda hep geri geliyor bişey anlamadım ben bu işden faydasını göremiyecem o olacakbana doktorum jeli gece yatmadan kullan ve kalkma dedi o şekilde kullanıyorum çok bi sıkıntı olmuyor şükür
Bizimkiler de tutar insallah benim ki de besinci gun doktor da yuzde 65 70 sans verdi ama Rabbim bilir bundan sonrasi insallah hepimizin ki de olurBenim bir arkadaşıma ilk tüp denemesinde 5.gün koydular ve tuttu 15 gün sonra bebeğine kavuşacak inşallah
evet canim belirtiler kişiden kisye degisio kimileri usurken kimilerinde ateş basmasi oluoGercekten mi canim ya benim eltim de hamile suan yeni o da o kadar cok atesleniyor ki benim ki iki gundur boyle insallah iyidir ya
Bende kullaniyorum jeli sabah ilk is bunu yap dediler yatarken yapiyorum.bazen cok az geri geliyo ama gun icinde su gibi akintim oluyo 12.haftaya kadar kullanicakmisim.canım hiç gece felan sürün demedi sabah sür dedi sabahda hep geri geliyor bişey anlamadım ben bu işden faydasını göremiyecem o olacak
benim 9 martta toplandı 13 martta transfer edildi kacıncı gün oluyor bana hiç bişey demedi doktorum bende sormadm merak ettimBizimkiler de tutar insallah benim ki de besinci gun doktor da yuzde 65 70 sans verdi ama Rabbim bilir bundan sonrasi insallah hepimizin ki de olur
benim 2. denememde dondurulmuşla olmuştu yavruma kavusmustumBenim bir arkadaşıma ilk tüp denemesinde 5.gün koydular ve tuttu 15 gün sonra bebeğine kavuşacak inşallah
canım sen hamilemsiin ben cok giremiyorum kaç hafalık nezaman yapıldıBende kullaniyorum jeli sabah ilk is bunu yap dediler yatarken yapiyorum.bazen cok az geri geliyo ama gun icinde su gibi akintim oluyo 12.haftaya kadar kullanicakmisim.
2. deneme ve dondurulmuş embrio da sans yüksek kizlarBizimkiler de tutar insallah benim ki de besinci gun doktor da yuzde 65 70 sans verdi ama Rabbim bilir bundan sonrasi insallah hepimizin ki de olur
iyiyim kuzum adet olucam bi iki güne kadar onu bekliorumEsEs50 nasilsin canim
Evet hamileyim cok sukur.28martta ogrendim hamile oldugumu.henuz kese icin gel denedi dr um.16 martta yapildi transferim 2 embriyo konuldu transferden beri kullaniyorum jeli.canım sen hamilemsiin ben cok giremiyorum kaç hafalık nezaman yapıldı
İyiyim bende cok sukur arada bi sancim oluyo kasiklarim belim bacaklarim agriyo.genelde yatiyorumiyiyim kuzum adet olucam bi iki güne kadar onu bekliorum
siz nasilsiniz bakalim belirti varmi?
ben igne kullandım tarnasferden sonra jele paztesi keseyi gördükten sonra başladım inşallah rabbim herkese yaşatır burda okuyunca her zaman aglar üzülürdüm inşallah bütün arkadaşlarım sevinçten mutluluktan aglarEvet hamileyim cok sukur.28martta ogrendim hamile oldugumu.henuz kese icin gel denedi dr um.16 martta yapildi transferim 2 embriyo konuldu transferden beri kullaniyorum jeli.
Amin allah hayirli etsin canim.kacinci hafta da gordun keseyiben igne kullandım tarnasferden sonra jele paztesi keseyi gördükten sonra başladım inşallah rabbim herkese yaşatır burda okuyunca her zaman aglar üzülürdüm inşallah bütün arkadaşlarım sevinçten mutluluktan aglar
ayyy inşallah sonucunda bebisler gelsinde canim hayirlisiylaaaaİyiyim bende cok sukur arada bi sancim oluyo kasiklarim belim bacaklarim agriyo.genelde yatiyorum
Hadi bakalim seninde az kaldi insallah
hiçbir fikrim yok canım 13 martta transfer edildi 24 mart adet tarıhımdi 5 haftalıktı heralde.. seni nezaman cagırdı dktorunAmin allah hayirli etsin canim.kacinci hafta da gordun keseyi