Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bana kan sulandırıcı verdi doktorum, 37. haftaya kadar anca tutabildik bebeği ama yine bir yararı olmuştur ilacın diye düşünüyorum. Erken doğumu önlemiş olabilir belki de.. Tek doktorla kalmamakta yarar var tabiki ama doktorunuz bir problem görmüş olsaydı söylerdi emin olun. Ben kendi doktorum haricinde başka bir doktora da danıştım durumu, sonrasında kendi doktorum riskli gebelik uzmanıyla görüşturdu. Totalde 3 doktor incelemiş oldu durumu ama hepsinin söylediği ortak şeylerdi. İçinizi ferah tutun Allah'ın izniyle hallolur herşey
Ben de kan sulandiriciyi en başından beri kullaniyorum. Ona rağmen böyle bir durum söz konusu. Bebeğin hareketlerini hissettikçe rahatlıyorum son 3 gündür temiz havada uzun yürüyüş yapmaya çalışıyorum, hareketleri normale döndü sanki bugün kontrolüm var, bakalım ne diyecek doktor
Merhaba herkese iyi geceler ve iyi bir hamilelik süreci diliyorum arkadaşlar bende uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum ve takip ediyorum 23+4 haftalığım ve bugün çok endişe duyduğum bir konu için sizlere danışmak istedim. Bugün nevresim takımını yıkayıp kapının üstüne astım ve asarken içimden sanki bir şey çekildi yaklaşık 2-3 saat önce ve o zamandan beri bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum kahve içtim hiç etki etmedi çok endişeliyim beni en iyi sizler anlarsınız diye buraya yazmak istedim başına böyle bir durum gelen var mı acaba yoksa ben mi çok fazla evham yapıyorum
merhaba, ben de o şekilde bir kere nevresim asmistim. O an hissettiklerimle bir daha uzanmama, asarken zıplamama kararı aldım Ben sonrasında hareketlerine dikkat etmedim ama bir kereden bir şey olmaz ya. İstersen uzan ve rahatla, ellerini karnının üzerine koy ve dalgaları hissetmeye çalış. 24. Haftada coook net hissetmeyebilirsin ama bence bebeğin kıpır kıpırdir korkma
Kızlar benim bebek aşağı pozisyondaymıs aslında her gittiğimde aşağıdaydı ama dün ebe sen nasıl yürüyebiliyorsun dedi alıştım galiba dedim. Heran doğacak gibi oraya gidip sıkıştırıyor kendini. Korkma erken doğum olmaz bu pozisyonu seviyor belli ki dedi. Ama senin icin zorlayıcı olur dedi. Bende çişim geliyor onu tutuyorum o yüzden o doluluğu acıyı hissediyorum sanıyordum