2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kızlaaarrrrrrr sonucum 90,47 cıktı. Ayy kafayı yiyicrm ilk defa boyle bi değer gordum. Hamileyim dimi? İçimde kuşku var bi gun once yaptırdım yanıltmasın bizi. Doktoruma yazdım ama hala donus yapmadı
canım gözün aydın hamilesin darısı başıma ve diğer arkadaşlarında başına çok sevindim bizlerede dua et

canım gözün aydın hamilesin darısı başıma ve diğer arkadaşlarında başına çok sevindim bizlerede dua et
Allah razı olsun cnm. Ben sizlere dua etmezmiyim sizler benim dostlarımsınız. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hepimiz güzel sonucları değerler yüksele yüksele alalım inş

11. Gün. Normalde yarın yaptırmam lazımdı ama 1,5 saat once dayanamayıp yaptırdım. Normal bi değermi acaba
gözün aydın canım hamilesin benimde ilk tüp bebeğim de 12. gün sonuç 100.dü oğlum şimdi 5 yaşında :) Allahım hayırlısı ve sağlıklada kucağına almayı nasip etsin inşallah

gözün aydın canım hamilesin benimde ilk tüp bebeğim de 12. gün sonuç 100.dü oğlum şimdi 5 yaşında :) Allahım hayırlısı ve sağlıklada kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canımmm cok teşekkür ederim. Allah herkese nasip etsin. Evladı olanlarada uzun sağlıklı ömürler nasip etsin. İnş değerlerim yükselir.

Teşekkür ederim canım bilgilendirdigin için ya şu kansızlık için doktor aslında bana hap vermişti ama ben hap kullanmak istemiyorum sizin doğal yollardan kullandığınız birşeyler var mı ?
Kayınvalidemin yaptığı şeker katılmadan pişirilen doğal üzüm pekmezi kullanmıştım bi dönem. Her sabah aç karna bir yemek kaşığı. İlaç niyetine yani, sofrada tüketmedim. Ama sonra şekerim yükseldi bıraktım. Hamilelikte zaten iki ilaç kullanılıyo sıkça, biri folik asit diğeri demir hapları. Bunlar bebeğin fiziksel ve zihinsel gelişimi için çok önemli. Folik asiti hamilelik planladıktan üç ay önce kullanın diyorlar. Tabii içinde demir ve folik asit bulunan sebzeler, kuruyemişler, krmızı et, vs de tüketebilirsin ama ilaç kadar etkili olur mu bilmem. Bir de demir için bir şey kullanıyorsan bol c vitamini tüketmek demirin vücutta emilimini kolaylaştırırken süt ürünleri etkisini azaltırmış. Yani demir hapı içince portakal falan ye ama bir iki saat süt, yoğurt yeme.

Kızlaaarrrrrrr sonucum 90,47 cıktı. Ayy kafayı yiyicrm ilk defa boyle bi değer gordum. Hamileyim dimi? İçimde kuşku var bi gun once yaptırdım yanıltmasın bizi. Doktoruma yazdım ama hala donus yapmadı
superrrrrrrrr canim hamişsin
gozunaydin olsun maşallah değerinde güzel
önemli olan 2 ye katlamasi
o da olacak Allah in izniyle:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

:KK4:canlar listede eksik olan bilgilerinizi lütfen bana bildirin :KK4:
yoksa döveyim sizi haaaaaa:KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67:

:KK4:canlar listede eksik olan bilgilerinizi lütfen bana bildirin :KK4:
yoksa döveyim sizi haaaaaa:KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67:
=))) Günaydın. Transferim 26 Mart'ta oldu. Sonucum 10 Nisan'da...
Beklemek çok zor, sürekli bir şeylerle oyalanmaya çalışıyorum. Bu kadar erken belirti beklemek saçma biliyorum ama insan kendine hakim olamıyor işte, bir yerim farklı ağrısın, bir işaret göreyim istiyor. :KK51:"Bana bakın sıkı tutunun, yoksa terliği yersiniz," diye anne tehditleri savuruyorum. Belki işe yarar. :KK53:

Kızlar hepimize günaydın. Bugün benim normalde kese randevum vardı. Ama bebişim dün beni terketmeye karar verdi. Dün Öğlen kanamam başladı. 15 dk içinde doktorumdaydık. Bir tane kese görünüyor. Ama kalp atışlarını dinlemek için çok erken yaşıyor mu yaşamıyor mu bilemiyoruz. 5 gün progestan iğne kullanıp cuma günü tekrar gideceğim. Kanamam çok yoğun, normalde adetimde bile bu kadar olmaz. Kan sulandırıcı ilaçları kestik. Çok korkuyorum ya giderse diye. Benim için de dua edin olur mu?

Kızlar Günaydın dün aksam 5 gibi kanamam basladi :KK43: o ara Kayinvalidem lerle disarda yemekteydik lavaboya gittiğimde kanamayla karsilastim göz Yaşları kendiliginden akmaya başladı. Direk hastsneye gittik cok şükür bebeğim iyiydi kalbi atiyordu ve gunude 6+3 olmuş gunude tuttu. Ama kanama odagi bebegin biraz ilerisi dedi inşallah bisey olmaz diyip 1 tane progesteron igne yapıldı. Ve ortalama 1 bucuk saat sonrada kanama kesildi. Ama ben çoook korkuyorum tekrar olur diye. Cok büyük bir aci.

Kızlar Günaydın dün aksam 5 gibi kanamam basladi :KK43: o ara Kayinvalidem lerle disarda yemekteydik lavaboya gittiğimde kanamayla karsilastim göz Yaşları kendiliginden akmaya başladı. Direk hastsneye gittik cok şükür bebeğim iyiydi kalbi atiyordu ve gunude 6+3 olmuş gunude tuttu. Ama kanama odagi bebegin biraz ilerisi dedi inşallah bisey olmaz diyip 1 tane progesteron igne yapıldı. Ve ortalama 1 bucuk saat sonrada kanama kesildi. Ama ben çoook korkuyorum tekrar olur diye. Cok büyük bir aci.

canım benim inşallah herşey yolunda gider. İçini ferah tut evladın sana sıkı sıkı tutunur inş.

Gözün Aydın canım inşallah pozitif çıkmıştır diye diye açtım bugün veeee çok sevindim darısı bütün bekleyenlerin başına... Bir ara belirtilerini yazar mısın sevgiler

X