- 9 Mayıs 2013
- 173
- 99
Kizlar hepinize tek tek tesekkurler rabbim herkese yasatsin bu mutlulugu.pazartesi tekrar yaptiricam tahlil insallah yukselir degerim.
Gercekten sizi cok seviyorum ve hepinize dua edicem.
Oleyyyyy Oleyyyyy tuylerim diken diken oldu hiçbir şeye üzülme. .khhayırlı olsun canım darısı herkeslere
Tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin.
tebrikler canim yaaaaa cok güzel bir haber buuu
Ayy şükürler olsun kalbime hep öyle geliyordu zaten daha öncede söylemiştim :)nasıl sevindim anlatmam arkadaşım
maşallah canım allah devamını getirsin inşallah kucağınada almak nasip olsun çok sevindim darısı bizim başımıza bizlerede dua edermisin canım
Tebrik ederim canım benim. Allah tamamına erdirsin. Ufak tefek şeylere de Sıkma canını. Sen mutlu ol ki bebiş de mutlu olsun
Ayyy cok sukir canim .5dk bi girip yazdinizmi diye sizi takip ediyordumki cok sukur hayirli haber geldii.yasasiiiin.allahim sagsalim kucagina verzin ins. Darisi basimiza ins...
Canım hayırlı olsun cok sevındım ya ben de transfer oldum dua et olur mu
oyy canim cok sevindim tebrik ederim!
İşte bu!!! Çok şükür Allah'ım çok şükür sana! Haydi arkadaşlar duaya devam sıradaki güzel haber kimin?
cnm çokkkkkkk sevındım..
Oh hadi gözün aydın canim dikkat et kendine :)
size ne diyicem bilmiyorum o kadar gün bıkmadan dinlediniz hep destek olup dua ettiniz beni en iyi siz anladınız Allah hepinizden tek tek razı olsunCanimmm super bi haber bu gozunaydin Allahim bizlerde yasatsin usallh kndne cok dkkt ettt cnm bnm
ınsallah canım belkı bısıncı gun yaparlar transferını benım de besıncı gun yaptılarOn tane dondurulmus. Cok guzel canim ya. Allahim inlara.muhtac etmeden hayirlisiyla kucagimizi doldursun ins.benim transfer gunumde belli degil hala. Hstaneyi aradim acmadilar. Yarin ucuncu gunum olacakti. Umutla bekliyorum. Kendimce planlar yapiyorum. Demekki guzel ilerliyorda ucuncu gun transfer etmicwkler diyemdua edelim canim
Insallah canımcoksevındım cnm..ddarısı basımza
canım hayırlı olsun gözünaydın inşallah seninde hamile haberini beraber sevinirizKızlar transferımı oldum bebısımı aldım on bebıs de dondurduk dua edın olurmu doktor cok olumlu konustu gerısı Rabbıme kaldı Rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın ınsallah
Sagol canım dua edın doktor cok olumlu konustuHayırlı olsun arkadaşım :))
He ınsallah ama bugun hastanede hep aklımdaydın bızlere de dua etcanım hayırlı olsun gözünaydın inşallah seninde hamile haberini beraber seviniriz
Var mi bihaber canım naptin izkızlar sabah ben evde erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi pembe çıkmıştı. kan verdim negatif çıktı. şimdi başka bi yerde kan verdim onu bekliyorum ama negatif galiba bir umut bekliyoruz işte.patikli arkadaşım gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah. diğer sonucu da alınca yazarım yine
Etmezmiyim inan hepinize duaciyim.He ınsallah ama bugun hastanede hep aklımdaydın bızlere de dua et
Bir süredir bende topiği takip ediyorum hamile haberin benimde yüzümügüldürdü çok sevindim. Eğer vaktin varsa gün gün belirtilerini yazar mısın belki bana belki de topiği okuyan başka birilerine umut olur tekrar tebrikler...260.1 kizlar sonucum
Hamileyim
Tesekkurler :) yazarim elbet birazdan olur muBir süredir bende topiği takip ediyorum hamile haberin benimde yüzümügüldürdü çok sevindim. Eğer vaktin varsa gün gün belirtilerini yazar mısın belki bana belki de topiği okuyan başka birilerine umut olur tekrar tebrikler...
başka bir hastanede de negatif çıktı canım bhcg. Doktorumla konuştum salı tekrar ver belki çıkmamıştır dedi ama benim umudum kalmadı maalesef. Hayırlısı böyleymiş diyorum dilimle ama yüreğim başka söylüyor.A asyalacali tatlim nerdesin merak ettim seni
Canım değerin kaç peki yazarmısın?başka bir hastanede de negatif çıktı canım bhcg. Doktorumla konuştum salı tekrar ver belki çıkmamıştır dedi ama benim umudum kalmadı maalesef. Hayırlısı böyleymiş diyorum dilimle ama yüreğim başka söylüyor.
Canimbaşka bir hastanede de negatif çıktı canım bhcg. Doktorumla konuştum salı tekrar ver belki çıkmamıştır dedi ama benim umudum kalmadı maalesef. Hayırlısı böyleymiş diyorum dilimle ama yüreğim başka söylüyor.
Gun gun hatirlamasamda yazayim tatlim.Bir süredir bende topiği takip ediyorum hamile haberin benimde yüzümügüldürdü çok sevindim. Eğer vaktin varsa gün gün belirtilerini yazar mısın belki bana belki de topiği okuyan başka birilerine umut olur tekrar tebrikler...