Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Kuzu ben en başından beri kan sulandırıcı alıyorum. Doktor dedi ki buna rağmen hala basınç normalin bir tik üstü demişti. Ya bir de burada ultrason uzmanı ve kadın doğumcu ayrı kişiler. Usg dr çok pozitif, ilaçlara karşı birisi. Ama kadın doğum da galiba kendini garantiye almaya çalışarak yazıyor. Çünkü bir keresinde idrar yolu enfeksiyonunda bir ilaç yazdı, ben de araştırdığımda hamileler için uygunluğu belirsiz yaziyordu. Abi bu dr ne yazsa öyle çıkıyor. Forumdan bakıyorum benim gibi durumda olan hamileler farklı ilaçlar kullanıyor ama onlarınki tam hamileler için. Deneme amaçlı doktoruma dedim ki yazdığınız ilacı bulamıyorum baska birsey istedim, hamileler için en uygun olanı veriyor. Açıkçası güvenim kirildi
Kuzum benim doktorumunda verdigi cogu ilacta gebelerin kullanmasi risklidir yaziyordu. Bence cogunda yaziyor bu. Ama onlem amaçlı mecburen içiyoruz yapcak bisey yok. Bahsettigin idrar yolu enfeksiyonu icin gebeligim boyunca iki defa ilac kullandim. Defalarca fitil kullandim. Bebege bi zarar olmadi cok sukur. Kullansak bir dert kullanmasak bir dert

Kuzum benim doktorumunda verdigi cogu ilacta gebelerin kullanmasi risklidir yaziyordu. Bence cogunda yaziyor bu. Ama onlem amaçlı mecburen içiyoruz yapcak bisey yok. Bahsettigin idrar yolu enfeksiyonu icin gebeligim boyunca iki defa ilac kullandim. Defalarca fitil kullandim. Bebege bi zarar olmadi cok sukur. Kullansak bir dert kullanmasak bir dert
Aynen ya, verdigi ilaclarin dozlarını kendi kendime ayarlayarak içiyorum. Riskli olanları mesela günde 2 defa yazdıysa 1 defa kullandım idrar yolu enfeksiyonunda, geçti çok şükür. O yüzden ne yaparsak yapalım olacağına varir diye düşünüyorum. Tedbiri elden bırakmayıp Allaha tevekkül ederek ilerlemekten başka çaremiz yok 🤲🏻💚

Evet aynı msj tipi ama zamanları çok farklı sanki ikisinde de var mıydı şeker durumu belki bilgilisindir diye soruyo olabilirler veya ilk biri hacklendi maya da yeni hacklendi sıra sana deneniyo da olabilir bilemedim şuan
Gerekeni yapıyor site yonetıcılerı kuzum.ben seker yukleme testı bıle yaptırmadım konu hakkında en bılgısızlerdenım yani.neyse bız devam edelım.gereken yapılıyor

Kızlar asayıs berkemalmiş tamam :) K Kazen degerlı sıte yonetıcılerımıze tesekkur edıyoruz cabuk aksıyon ıcın🙏aynı formatta sızden aynı mesaj gelınce hesabınız calındı sandım,kaldıgımız yerden devam😊

Saglik ocagindaki cihazlarda sorun olma veya 17. Haftada kalp sesinin duyulamamasi gibi bir teknik sorun olabilir mi?
Genelde duyuluyor ama duyulmama gibi durum da olabilir bebek ters olabilir hani pozisyon olarak benim evde doplor var 20.haftada falan aldım genelde rahat buluyorum bazen uğraştırıyor binde bir ama

Acaba saglikocagindaki kalp dinledikleri cihaz guvenilirmi. Yarin gdcem kalp atisina baktircam. Hareketlerinin azalmasi korkutuyor beni

Canım ne yaptın gitti mi?

sabahtan beri tık yok bende. bu saate kadar hiç tekme falan bi şey olmadı. çikolata yedim hareket olsun diye 10 dk oldu yine tık yok yaa

Genelde duyuluyor ama duyulmama gibi durum da olabilir bebek ters olabilir hani pozisyon olarak benim evde doplor var 20.haftada falan aldım genelde rahat buluyorum bazen uğraştırıyor binde bir ama
Ben bugun 17+5 haftaligim. Saglik ocagina gittim. Bakildigini duydum ben de baktirayim dedim ugrasti hemsire biraz bulamadi kalp sesi alamadigini soyledi. Dedim bugune kadar hep duyduk gorduk isittik hatta fetal dna nipt testi bile yaptirdik sorun yoktu nasil cikmaz dedim olabiliyo bazen dedi

Azonce gittim bakti kalp atisina saglk ocagi. Ama bu cihazlar cok guvenilir degil bu tür durumlarda kadin doguma gitmen lazim dedi

hareket edip etmediğini ya da kalp atışını duyuyor sonuçta neden güvenilir olmasın ki?

bende de sabahtan beri hiç hareket yok. peki canım hareket ediyordu di mi kalp atışı vs duydun mu?
ben sabahtan bu saate hiç tekme vs atmadı bi tedirgin oldum

X