Tebrik ederim canım benim. Allah tamamına erdirsin. Ufak tefek şeylere de Sıkma canını. Sen mutlu ol ki bebiş de mutlu olsun260.1 kizlar sonucum
Hamileyim
Ayyy cok sukir canim .5dk bi girip yazdinizmi diye sizi takip ediyordumki cok sukur hayirli haber geldii.yasasiiiin.allahim sagsalim kucagina verzin ins. Darisi basimiza ins...260.1 kizlar sonucum
Hamileyim
Canım hayırlı olsun cok sevındım ya ben de transfer oldum dua et olur mu260.1 kizlar sonucum
Hamileyim
oyy canim cok sevindim tebrik ederim!260.1 kizlar sonucum
Hamileyim
İşte bu!!! Çok şükür Allah'ım çok şükür sana! Haydi arkadaşlar duaya devam sıradaki güzel haber kimin?260.1 kizlar sonucum
Hamileyim
cnm çokkkkkkk sevındım..Kizlar hepinize tek tek tesekkurler rabbim herkese yasatsin bu mutlulugu.pazartesi tekrar yaptiricam tahlil insallah yukselir degerim.
Gercekten sizi cok seviyorum ve hepinize dua edicem.
cnm...dua edıyorum senın ıçın..kızlar sabah ben evde erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi pembe çıkmıştı. kan verdim negatif çıktı. şimdi başka bi yerde kan verdim onu bekliyorum ama negatif galiba bir umut bekliyoruz işte.patikli arkadaşım gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah. diğer sonucu da alınca yazarım yine
Kanda kaç çıktı değerin peki?kızlar sabah ben evde erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi pembe çıkmıştı. kan verdim negatif çıktı. şimdi başka bi yerde kan verdim onu bekliyorum ama negatif galiba bir umut bekliyoruz işte.patikli arkadaşım gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah. diğer sonucu da alınca yazarım yine
On tane dondurulmus. Cok guzel canim ya. Allahim inlara.muhtac etmeden hayirlisiyla kucagimizi doldursun ins.benim transfer gunumde belli degil hala. Hstaneyi aradim acmadilar. Yarin ucuncu gunum olacakti. Umutla bekliyorum. Kendimce planlar yapiyorum. Demekki guzel ilerliyorda ucuncu gun transfer etmicwkler diyemdua edelim canimKızlar transferımı oldum bebısımı aldım on bebıs de dondurduk dua edın olurmu doktor cok olumlu konustu gerısı Rabbıme kaldı Rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın ınsallah
coksevındım cnm..ddarısı basımzaKızlar transferımı oldum bebısımı aldım on bebıs de dondurduk dua edın olurmu doktor cok olumlu konustu gerısı Rabbıme kaldı Rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın ınsallah
Canım kaç çıktı değerin.idrar testi pozitif çıktıysa kan nasıl begatif çıkıyor ki?diğer test sonucun belli oldumu.sen yinede moralini bozma çünkü daha erken.kızlar sabah ben evde erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi pembe çıkmıştı. kan verdim negatif çıktı. şimdi başka bi yerde kan verdim onu bekliyorum ama negatif galiba bir umut bekliyoruz işte.patikli arkadaşım gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah. diğer sonucu da alınca yazarım yine
Hayırlı olsun arkadaşım :))Kızlar transferımı oldum bebısımı aldım on bebıs de dondurduk dua edın olurmu doktor cok olumlu konustu gerısı Rabbıme kaldı Rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın ınsallah
Oh hadi gözün aydın canim dikkat et kendine :)Kızlar transferımı oldum bebısımı aldım on bebıs de dondurduk dua edın olurmu doktor cok olumlu konustu gerısı Rabbıme kaldı Rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın ınsallah
Yine ne güzel bir gün :)çok şükür canım bak sorun cikmadi:)Ben hemşireyle konuştum sonucum için güzel dedi ve 19 gün sonra kalp sesini dinlemek için gel dedi. Başka muayeneye, kese görüntülemeye gerek yokmuş. Ben de başka bir doktordan randevu almıştım, iptal etsem mi acaba? Bi de ilaçlara aynen devam dedi...