2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Benim de bugün tekrar testim vardı, saat 9'ds kan verdik laboratuar cihazı bozuldu demezler mi?! Eve geldim uyurken değerimin az yükseldiğini gördüm. Panikle eşimi aradım, hemen gidip aldı geldi. İlk test 240, bugünkü 447. Tam iki katı değil diye hala içimde bir kuşku var. Normal midir sizce?

kızlar sabah ben evde erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi pembe çıkmıştı. kan verdim negatif çıktı. şimdi başka bi yerde kan verdim onu bekliyorum ama negatif galiba bir umut bekliyoruz işte. patikli patikli arkadaşım gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah. diğer sonucu da alınca yazarım yine

kızlar sabah ben evde erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi pembe çıkmıştı. kan verdim negatif çıktı. şimdi başka bi yerde kan verdim onu bekliyorum ama negatif galiba bir umut bekliyoruz işte. patikli patikli arkadaşım gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah. diğer sonucu da alınca yazarım yine
cnm...dua edıyorum senın ıçın..

Kanda kaç çıktı değerin peki?

Kızlar transferımı oldum bebısımı aldım on bebıs de dondurduk dua edın olurmu doktor cok olumlu konustu gerısı Rabbıme kaldı Rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın ınsallah
On tane dondurulmus. Cok guzel canim ya. Allahim inlara.muhtac etmeden hayirlisiyla kucagimizi doldursun ins.benim transfer gunumde belli degil hala. Hstaneyi aradim acmadilar. Yarin ucuncu gunum olacakti. Umutla bekliyorum. Kendimce planlar yapiyorum. Demekki guzel ilerliyorda ucuncu gun transfer etmicwkler diyemdua edelim canim

Canım kaç çıktı değerin.idrar testi pozitif çıktıysa kan nasıl begatif çıkıyor ki?diğer test sonucun belli oldumu.sen yinede moralini bozma çünkü daha erken.

Kızlar transferımı oldum bebısımı aldım on bebıs de dondurduk dua edın olurmu doktor cok olumlu konustu gerısı Rabbıme kaldı Rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın ınsallah
Oh hadi gözün aydın canim dikkat et kendine :)

Ben hemşireyle konuştum sonucum için güzel dedi ve 19 gün sonra kalp sesini dinlemek için gel dedi. Başka muayeneye, kese görüntülemeye gerek yokmuş. Ben de başka bir doktordan randevu almıştım, iptal etsem mi acaba? Bi de ilaçlara aynen devam dedi...

Kızlar benimde kirmizilar geldi sonunda :)randevumuda aldım hemen ilaci ma baslicam çok şükür :)pazar günü gelir diye çok korkuyordum çünkü ilk gün kullanmaya başlamak gerekiyormus,şükür geldi bugün de rahatladim :)

Ben hemşireyle konuştum sonucum için güzel dedi ve 19 gün sonra kalp sesini dinlemek için gel dedi. Başka muayeneye, kese görüntülemeye gerek yokmuş. Ben de başka bir doktordan randevu almıştım, iptal etsem mi acaba? Bi de ilaçlara aynen devam dedi...
Yine ne güzel bir gün :)çok şükür canım bak sorun cikmadi:)

X