Teşekkürler canım sevgiler...Gun gun hatirlamasamda yazayim tatlim.
Opudan sonra cok usudum grip oldum yattim genelde sonra 3.gun transferi yapildi.o zamanda cok usudum dahada artti gribim 4 gun falan yattim genelde sebze meyve tukettim.5.gunden sonra adet sancisi gibi agrilarim oldu korktum olmadi tutmadi diye ama gelen giden olmadi.bide ben adet olunca sol tarafim agrir hep bu kez hic agrimadi.garip bi sanciydi.5.gunde banyo yaptim ilik ve kisa.son 4 gundurde gobegimden asago dogru aniden bi sanci giriyo ama nefesimi kesiyodu sonra bi usume titriyodum arkasindan bulanti.hepsi 5 dakka surmuyodu.geceleri daha cok oluyodu bu daha cok tuvalete gidiyodum.hala agrilarim ve usumem var.genelde cogunluk yatarak ufak tefek isler yaparal gecirdim.haa bide her seye agliyodum :)
Hatirladiklarim bunlar canim
Rabbim bebislerini siki siki tutundursun seni hic birakmasinlar canimKızlar transferımı oldum bebısımı aldım on bebıs de dondurduk dua edın olurmu doktor cok olumlu konustu gerısı Rabbıme kaldı Rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın ınsallah
Tedaviye başlamadan önce bende demir eksikliği anemisi vardı, bunu düzeltmeye çalışıyordum. Bebeğin sağlığı için demir, folik asit, kalsiyum ve tüm sağlıklı beslenme koşullarına özen göstermek lazımmış. Kan değerlerine hormonlarına baktırmadıysan bunlara baktırabilirsin.Çok planlı olmadı aslında bizim tedaviye başlamamız, adetimin üçüncü gününde sadece bilgi almak için gittiğimizde muayene de oldum. Doktor kısa protokol uygulayacağız, 15 gün sürecek karar verirseniz dedi. Heyecanla hemen maddi koşulları düşünüp karar verdik o gün.Kızlar ya şimdi aklıma geldi tedaviye başlamadan önce ve başladıktan sonra nelere dikkat ettiniz ve dikkat edilmesi gerekenler var mı bende karar verdim sonunda inşallah bi sorun çıkmazsa haziranda bilgilerinizi deneyimlerinizi bekliyorum
Oleeeeyyyyyyy çok sevindimm cnm benim. Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Ayy çok sevindim çok heyecan verici260.1 kizlar sonucum
Hamileyim
Cok sagol canim :) rabbim senide sevindirsin. AmiiiinOleeeeyyyyyyy çok sevindimm cnm benim. Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Ayy çok sevindim çok heyecan verici
Sagol canım ınsallahRabbim bebislerini siki siki tutundursun seni hic birakmasinlar canim
Tatlim niye degistirmek istiyosun hastaneni.dr degis eger memnun degilsen.Kızlar bugün muayene oldum bahsetmistim hast değiştirdim diye ama benim özel Dr um hast degistirmeyelim riski var diyor embriyoların ve aynı hast de Dr değiştirelim diyor arada kaldım
Rahat ol canim uyurken farketmeden donuyoruz zaten istedigin gibi yatabilirsin :)transfer olan arkadaslar sıze acıl bır sorum var yatarken sırt ustu yatmak gerekıyor uyuyacam ama tedırgınım donerım dıye bılgısı olan cevap verebılır mı
Canim senin test gununoe daha xok var neden umitsizlige dusuosunkiKuzlar bende asyalacalı arkadaşımızdan etkilendim ve kan tahlili yaptırfım.benimde aynı 8. Günü ve değerim 4.8ıktı.bu seferde olmadıidrar testlerim silik çıkmıştı ama hayal kırıklığı
Tatlim sol tarafina yatmani tavsiye ederim bebise kan lazim simditransfer olan arkadaslar sıze acıl bır sorum var yatarken sırt ustu yatmak gerekıyor uyuyacam ama tedırgınım donerım dıye bılgısı olan cevap verebılır mı
Sagol canım ya dun gece uyuyamadım gecenın bır yarısı kalkıp sızın yazdıklarınızı okudum da yattım sız de dua edın olur muGünaydın arkadaşlar, iyi pazarlar, bol güneşlerHerkes iyidir inşaallah. conqueror sabırlı ol arkadaşım, bu tedavide en önemli şey sabır. H hamifefk ani hareketler yapmadığın sürece korkma. Bir yere uzanma, uzun uzun gerinme ve çok sık eğilip kalkma gibi hareketlerden kaçınmamı önermişlerdi bana. Dua edin, Allah yar ve yardımcınız olsun.