Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Kızlaaar yirmilik dişim çok ağrıyorr biraz daha bekleyeyim de sonra gideyim doktora haftaya falan acaba çekerler mi ?
Canım benim 2 hafta önce bir dişim kırılmıştı onun için bir dişçiye gittiğimde bana hamilelerde diş ağrısı doğumu bile tetikleyebiliyor onun için mutlaka tedavi gerektiriyor demişti. Sakın ihmal etme hemen git belki apse yapar Allah korusun antibiyotik falan kullanman gerekebilir daha sonra da çekerler ihmal etme sakın hemen git.

Kalp atisi guzeldi duydum bende. Ama kadin doguma git hareket azaldiysa nolur nolmaz dedi bu cihaza guvenme dedi bilemedim
Peki gidecek misin kadın doguma? Ben de yarın doktoruma gideceğim. Verdiği ilaç cidden kimde tarafından önerilmiyor. Tekrar bir doppler yapsın da yine aynı ilacı yazarsa sonuçlar ile beraber başka doktora gözükeceğim

Kızlaar gunaaydııın🥰 ayy az once bı musterım … hanım sızı hıc boyle kılolu gormemıstım cok degısıgıme gıdıyor dedı🫣😀töbeee yaaa😂napalım hamıleykende ful bakımlı fit ve zayıf olamıyoruz alalalal😅insanlar ne densiz valla ya.bu arada ben 28. Hafta +10 la yola devam bebısler😀

Azonce gittim bakti kalp atisina saglk ocagi. Ama bu cihazlar cok guvenilir degil bu tür durumlarda kadin doguma gitmen lazim dedi
Aklında kalacagına git o zaman canım bi gözük ben bı sorun oldugunu sanmıyorum ama yınede kordon dolanmasıdır vs dır ekarte etmek ıcın git gözük bi.ben 28+0 dayım benımde bazen cok kıpırdamadagı oluyor ama sen uzun zamandır yavasladı dıyorsun bı gozukmekte fayda var

Kızlaar gunaaydııın🥰 ayy az once bı musterım … hanım sızı hıc boyle kılolu gormemıstım cok degısıgıme gıdıyor dedı🫣😀töbeee yaaa😂napalım hamıleykende ful bakımlı fit ve zayıf olamıyoruz alalalal😅insanlar ne densiz valla ya.bu arada ben 28. Hafta +10 la yola devam bebısler😀
Herkes fit olmak zorunda değil şekerim ben de +12 ile devam🎉😅

Herkes fit olmak zorunda değil şekerim ben de +12 ile devam🎉😅
Bız boylede cok guzelız bebısm🥰🥰 ki ben bakıyorum ınternetten bu haftalarda beden kıtle endeksı normal olan kısıler 10-12 kılo alması normal yazıyor.dogurana dek 16 yı gecmedıgımız surece sorun yok🥰ben kendımı boylede sevdım,dogurunca hep beraber dıyete baslar verırız🥰

Bugün tam 30 haftalık gebeyim ve karnımın her yeri komple çatlamış :/:/:/ 1 günde 15-20 tane yeni çatlak çıkmış valla göbek deliğimin iki tarafında.
Canım hergun zentınyagıyla ıkı kez yagla gobek delıgının etrafını.gobek delıgım benımde cok gergın çatlarsa ora catlayacak gıbı hıssedıyorum,sureklı yaglamaya basladım.hıc aksatma artmasın daha

Bız boylede cok guzelız bebısm🥰🥰 ki ben bakıyorum ınternetten bu haftalarda beden kıtle endeksı normal olan kısıler 10-12 kılo alması normal yazıyor.dogurana dek 16 yı gecmedıgımız surece sorun yok🥰ben kendımı boylede sevdım,dogurunca hep beraber dıyete baslar verırız🥰
Ay evet ya kiloda değilim hiç artık nasılsa verilir. Bebeklerimiz sağlıklı olsunlar yeter🥹🥰

Peki gidecek misin kadın doguma? Ben de yarın doktoruma gideceğim. Verdiği ilaç cidden kimde tarafından önerilmiyor. Tekrar bir doppler yapsın da yine aynı ilacı yazarsa sonuçlar ile beraber başka doktora gözükeceğim
Bilmiyorum valla doktora yazcam gelmen lazim derse giderim. Yoksa 2 hafta sonraya kontrolum var ozamana kdr sabredebilirim insallah. Aynen bence ilac konusunda baska bir doktor gorusu almani öneririm

Aklında kalacagına git o zaman canım bi gözük ben bı sorun oldugunu sanmıyorum ama yınede kordon dolanmasıdır vs dır ekarte etmek ıcın git gözük bi.ben 28+0 dayım benımde bazen cok kıpırdamadagı oluyor ama sen uzun zamandır yavasladı dıyorsun bı gozukmekte fayda var
Aynen saglik ocagindaki hemsirede aynisini soyledi. Kadin doguma gorun bu cihazlara guvenme belki kordon dolanmistir falan kendi doktoruna git görün dedi

Kızlar yirmilik için gittim doktorunun onayıyla antibiyotik verdiler. Doğuma kadar idare etmek lazım iltihabı geçirelim en azından dediler. Çok zorda kalırsak çekeriz ama ön demiyoruz dediler çünkü hem anestezi hem de film yasakmış. Gerçekten diş bakımına dikkat edin gerçi yirmilik falan pek bakım dinlemiyor ama ağrısı acısı gerçekten çok kötü

X