- 22 Ekim 2024
- 241
- 712
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
- #22.941
Var ki yiyorum fakir deseydin xjnxjsnxj konuşmak için de ehliyet şart herhalde artık. aşırı tiltim zaten insanlara allahtan fazla insan içine girmiyorum. Burda okuduklarima bile çıkıp gelesim var bekliyorum bana da biri böyle değişik konuşsun da yolayim oracıkta jsbdjdndkdkddj şimdiden doğumdan sonra denk gelirse biri şöyle derse ne diye bozarım onları diye kuruluyorum resmen sjdnjdjdkjkdjkKızlaar gunaaydııın ayy az once bı musterım … hanım sızı hıc boyle kılolu gormemıstım cok degısıgıme gıdıyor dedıtöbeee yaaanapalım hamıleykende ful bakımlı fit ve zayıf olamıyoruz alalalalinsanlar ne densiz valla ya.bu arada ben 28. Hafta +10 la yola devam bebısler
bu kilo muhabbetine ben aşırı sinirliyim kusura bakmayin şuan çok aldığımdan demiyorum. Genel olarak zayif biriyim endeks olarak da bi tık sinirdaydım veletlikten bu zamana kadar evleneli de dahil (2 sene djdnjj) her gören çok zayifsin a getiriyor bir şekilde konuyu yok sen kocana bakmışsın kocan sana bakmamış nsnjsnsjs akbabalar işte. Aynen kanka kocam yer ben onu izlerim benim yemem yasak evde sjndjsjdjd Ben artık kocam böyle seviyo diyip konuyu kapatiyodum şimdi cidden çok aldım sorun etmiyorum ama hala zayifsin diyolar sopa çıkarıp dovecem herkesi. Elinde bıçakla gezen civciv gibiyim