2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Gun gun hatirlamasamda yazayim tatlim.
Opudan sonra cok usudum grip oldum yattim genelde sonra 3.gun transferi yapildi.o zamanda cok usudum dahada artti gribim 4 gun falan yattim genelde sebze meyve tukettim.5.gunden sonra adet sancisi gibi agrilarim oldu korktum olmadi tutmadi diye ama gelen giden olmadi.bide ben adet olunca sol tarafim agrir hep bu kez hic agrimadi.garip bi sanciydi.5.gunde banyo yaptim ilik ve kisa.son 4 gundurde gobegimden asago dogru aniden bi sanci giriyo ama nefesimi kesiyodu sonra bi usume titriyodum arkasindan bulanti.hepsi 5 dakka surmuyodu.geceleri daha cok oluyodu bu daha cok tuvalete gidiyodum.hala agrilarim ve usumem var.genelde cogunluk yatarak ufak tefek isler yaparal gecirdim.haa bide her seye agliyodum :)
Hatirladiklarim bunlar canim
Teşekkürler canım sevgiler...

Kızlar ya şimdi aklıma geldi tedaviye başlamadan önce ve başladıktan sonra nelere dikkat ettiniz ve dikkat edilmesi gerekenler var mı bende karar verdim sonunda inşallah bi sorun çıkmazsa haziranda bilgilerinizi deneyimlerinizi bekliyorum

Kızlar ya şimdi aklıma geldi tedaviye başlamadan önce ve başladıktan sonra nelere dikkat ettiniz ve dikkat edilmesi gerekenler var mı bende karar verdim sonunda inşallah bi sorun çıkmazsa haziranda bilgilerinizi deneyimlerinizi bekliyorum
Tedaviye başlamadan önce bende demir eksikliği anemisi vardı, bunu düzeltmeye çalışıyordum. Bebeğin sağlığı için demir, folik asit, kalsiyum ve tüm sağlıklı beslenme koşullarına özen göstermek lazımmış. Kan değerlerine hormonlarına baktırmadıysan bunlara baktırabilirsin.Çok planlı olmadı aslında bizim tedaviye başlamamız, adetimin üçüncü gününde sadece bilgi almak için gittiğimizde muayene de oldum. Doktor kısa protokol uygulayacağız, 15 gün sürecek karar verirseniz dedi. Heyecanla hemen maddi koşulları düşünüp karar verdik o gün.
Sigara/alkol içiyorsanız mutlaka bırakın, paketlenmiş hiçbir gıda tüketmeyin, ev yoğurdu, köy sütü imkanı varsa bol tüketin, bol protein ve meyve tüketmeye çalışın. Erkeklerin de beslenmesi çok önemli, biz sadece kendimize bakıyoruz ama bizim kadar önemli.

Kızlar bugün muayene oldum bahsetmistim hast değiştirdim diye ama benim özel Dr um hast degistirmeyelim riski var diyor embriyoların ve aynı hast de Dr değiştirelim diyor arada kaldım

Kızlar bugün muayene oldum bahsetmistim hast değiştirdim diye ama benim özel Dr um hast degistirmeyelim riski var diyor embriyoların ve aynı hast de Dr değiştirelim diyor arada kaldım
Tatlim niye degistirmek istiyosun hastaneni.dr degis eger memnun degilsen.

Ben çok memnun kalmamistim canım orasida normalde güzel bir üreme merkezi ama benim ilk tüp bebegimdi ve korkuyordum buna rağmen biraz ters bir kadındı yapan,benim kendi Dr umda yanimdaydi ve gerginliği o çözdü ve aklımda hep hep o an kaldı ve onun yüzünden anesteziyle transfer yaptırdım o zaman ve sonrada korktum,sonra acibademde bir tüp bebek Dr uyla görüştüm ve geri kalan görüşmeleri benim kadın dogumcumla yaptılar...Bütün tetkikler vsler yeni Dr a göre yapıldı ama bugunde bana aynı merkezde yapalım dedi riski azaltmak için kadinda haklı tabi,bu arada aklında olsun transfer olacak kızların transfer esnasında eğer tedirgin olursa anne, rahimde kasılmalar oluyormuş...O yüzden seni rahatlatan kadar araştırıp sana sunum kafanın rahat olmasi gerekiyor dedi....evet haklı ama benim o hast ye antipatim var ne yapıcam bilmiyorum :KK43:

transfer olan arkadaslar sıze acıl bır sorum var yatarken sırt ustu yatmak gerekıyor uyuyacam ama tedırgınım donerım dıye bılgısı olan cevap verebılır mı

transfer olan arkadaslar sıze acıl bır sorum var yatarken sırt ustu yatmak gerekıyor uyuyacam ama tedırgınım donerım dıye bılgısı olan cevap verebılır mı
Rahat ol canim uyurken farketmeden donuyoruz zaten istedigin gibi yatabilirsin :)

Kuzlar bende asyalacalı arkadaşımızdan etkilendim ve kan tahlili yaptırfım.benimde aynı 8. Günü ve değerim 4.8ıktı.bu seferde olmadıidrar testlerim silik çıkmıştı ama hayal kırıklığı

iki gun sonra tekrar yaptir canim erken olmus bu umutsuzluga dusme hemen,hayirlisi insallah

arkadaşlar benide yazın dun 3 adet yumurtam topladı acıbadem maslakta... doktorum senın 5. gunu beklemeden konur dedii belki pazartesi konur dualarınızda benide unutmayın

Kuzlar bende asyalacalı arkadaşımızdan etkilendim ve kan tahlili yaptırfım.benimde aynı 8. Günü ve değerim 4.8ıktı.bu seferde olmadıidrar testlerim silik çıkmıştı ama hayal kırıklığı
Canim senin test gununoe daha xok var neden umitsizlige dusuosunki

Tatlim sol tarafina yatmani tavsiye ederim bebise kan lazim simdi
Sola yatinca kan akisi iyi olur
Ama iki tarafinda sakincasi yok

Günaydın arkadaşlar, iyi pazarlar, bol güneşler :KK24: Herkes iyidir inşaallah. conqueror conqueror sabırlı ol arkadaşım, bu tedavide en önemli şey sabır. H hamifefk ani hareketler yapmadığın sürece korkma. Bir yere uzanma, uzun uzun gerinme ve çok sık eğilip kalkma gibi hareketlerden kaçınmamı önermişlerdi bana. Dua edin, Allah yar ve yardımcınız olsun. :KK19:

Günaydın arkadaşlar, iyi pazarlar, bol güneşler :KK24: Herkes iyidir inşaallah. conqueror conqueror sabırlı ol arkadaşım, bu tedavide en önemli şey sabır. H hamifefk ani hareketler yapmadığın sürece korkma. Bir yere uzanma, uzun uzun gerinme ve çok sık eğilip kalkma gibi hareketlerden kaçınmamı önermişlerdi bana. Dua edin, Allah yar ve yardımcınız olsun. :KK19:
Sagol canım ya dun gece uyuyamadım gecenın bır yarısı kalkıp sızın yazdıklarınızı okudum da yattım sız de dua edın olur mu

X