• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
On dk bile sürmedi suyu içerken bı icim kötü oldu zaten de tuttum on dk sürmedi bence de emilmemistir reçete de doz asiminda problem olmaz diyor da bı tedirgin oldum bebişe zarar vermesin diye normalde üzerine düşünmeyeceğin şeye takıyorsun işte 🤷🏻‍♀️
Folik asit günde bir 1mg’a kadar içilebiliyor, sorun olmaz korkmayın

Bende ikili sonucum çıkınca gideceğim, ne çıkacak sizi gordukce heyecan yaptım bende, rabbim sağlıcakla kavusturusn bizleri yavrularımıza, bugün yaptırdım testi birşey söylemedi, tam 11+0da gittim gorememistir muhtemelen, ölçümlerde 11+3 dedi iki hafta sonraya randevu alacağım belki bı tahmini olur bı oğlum var bakalım bu ne olacak ❣️

image.webp

Bende biraz once ogrendim buyuk ihtimal kiz dedi cok erkek hissediyordum 😁 demekki annelerde yaniliyormus ikili test icin kan verdim insallah iyi sonuclar gelir 🥰
Hayırlı olsun 😍
Suan 2 kız, bir oğlan var topikte :KK68:
Bakalım sayılar nasıl değişecek.. :KK51:
Aranızda diş fırçalarken zorlanan var mı ya? Ben bir kaç haftadır mola vere vere fırçalıyorum, kusacak gibi oluyorum fırçalarken
Benim boğaza karşı hassasiyetim oluştu. Düğmesini kapatmasam da yakalı bir şey giyemiyorum. Geçen gömlek giydim. Öğür öğür, çıkarmak zorunda kaldım. Montun fermuarını yukarı kadar çekemiyorum.

Başörtümü çene altından iğneledikten sonra uçlarını emsemde bağlarım. Şimdi asla bağlayamıyorum.

Hani 90larda hacı teyzeler vardı ya. Eşarplarının iki ucunu böyle göğsünün üstüne sarkıtan, onlara benzedim. Bi eşarp ucuna hacı yüzüğü takmam eksik. :KK70:

Son düzenleme:
Cok korkuyla gitmistim bikac aksamdir cok bel ve kasik agrim vardi dedim kesin kalbi durdu. Cok sukur iyi gorduk neden boyle bir paranoya oldu bende bilmiyorum resmen tadini cikaramiyorum hamileligin
Hepimizde oluyor bence bu paranoya, içeride ne olup bittiğini bilemiyoruz bizi geriyor

Trabzon hurması yiyebiliyorsan biraz açken yesen rahatlatıyor, sabah aç karnına kayısı üzerine suyu denedin mi oda rahatlatır aslında ve beyaz lahana turşusu hem gaz çıkartıyor hem bağırsak güzel bosaltiyor, başka aklıma gelen yontem yok şimdi, bende çok uğraştım da bu ara iyiyim🤷🏻‍♀️
Trabzon hurması denemedim onu da deneyeyim diğerlerini yaptım 🤦🏻‍♀️ Çok teşekkür ederim💕
Benim kabizligim yok ama zeytinyagi tuketiyorum, çavdar ekmeği yiyorum, su da içmek şart... Gerçi zaten yapiyorsundur bunları ama yine de söylemek istedim..
Sabahları 1 yemek kaşığı zeytinyağı yutuyorum 2 litreden az su içmiyorum kayısı tüketiyorum ekmek hiç yemiyorum
Bu bağırsaklar utanır mı? Sanmam...
Çok teşekkür ederim yapmadıklarımı yapacağım inşallah geçer 🙏🏼

Allah tüm gebe arkadaşlarımın yardımcısı olsun. İçerisinde prensesler gibi gebelik yaşayanlar da var, çok zorlu süreçlerden geçenler var. Hastanede denk geldiğim kadın o kadar zayıflamış ve çökmüştü ki, su bile içemiyorum diye ağlıyordu. Buradan da bu tür mesajlar okuyorum bazen, inşallah bir an önce bu zorlu süreçler geçer..
Amiiinn canım benim sağlıkla inşallah

Arkadaşlar şu fetal DNA işi kafami karistiriyor ya, özel hastane vasıtası ile yaptıran arkadaşlar fiyat farkediyor mu acaba? Direk genetik lab. Basvurunca 12 bin. Acaba kendi özel hastanemden mi yaptırsam hiç sormadım doktora başka yerde yaptıracağım dememek için 🫣
Her hastanede yok galiba, bizim gittiğimiz özel hastaneye sorduk örneğin, doktor bizi özel laboratuvarlara yönlendirdi, broşürler verdi. Ayrıca başka yerde de yaptırabilirsiniz dedi.

Hiçbir özel hastane "bu testi ille burada yaptırmalısınız" diyemez, bizim normal kan-idrar tahlileri için bile -hastanenin laboratuvarı olduğu halde- burada yaptırmak zorundasınız demedi bize doktor, istediğiniz yerde yaptırın ama sonuçları getirin yeter demişti. Yalnız o zaman labortuvarlardan aldığım fiyatlar daha yüksek gelmişti, gittiğimiz hastane daha uygun fiyat vermişti. Sorup içinizi rahatlatabilirsiniz bence.

Fetal DNA testleri için de kapsamlı ve daha dar test seçenekleri var galiba. Ona dikkat etmek lazım. Son konuştuğum yer kalp rahatsızlıklarına kadar her şeyi taradıklarını söyledi.

arkadaşlar merhaba, ekte dün sabah 9da yaptığım ve bu sabah 6:30 da yaptığım iki test var, alttaki bugün yaptığım..

Tüp bebek transferim oldu dün 7. Günümdü ve sabah kalktığımda kahverengi lekeyle karşılaştım, daha önce bu şekilde tüm bebeklerimi kaybettiğim için çok korktum.. evde kaset test yaptım pozitif çıktı kan verdim yine pozitif çıktı ama değer düşüp kimyasal olmasıda olasılık diye bugün tekrar kaset test yapmak istedim ve çizgi daha silikti😔😔

Yarın artış olmuş mu diye bakmak için tekrar kan vereceğim ama çizginin silikleşmesi normal mi :(

Eklentiler

• 0959f6d7-b70c-406f-a22c-a3d9202a74b7.webp
    0959f6d7-b70c-406f-a22c-a3d9202a74b7.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 31
İyi akşamlar kızlar, kabızlık sorunu yaşayan ve çözüm bulan var mı acaba?

Ben çok rahatsızım şişkin ve sıkışmış hissediyorum. Lifli besleniyorum çok su içiyorum kayısı kurusu kemiriyorum ama bana mısın demiyor 🤦🏻‍♀️
sabah aç karna 3-4 adet gün kurusu ve hemen arkasından ılık su. ben çok çektim kabızlıktan, bu yöntemle epey rahatladım.

Trabzon hurması yiyebiliyorsan biraz açken yesen rahatlatıyor, sabah aç karnına kayısı üzerine suyu denedin mi oda rahatlatır aslında ve beyaz lahana turşusu hem gaz çıkartıyor hem bağırsak güzel bosaltiyor, başka aklıma gelen yontem yok şimdi, bende çok uğraştım da bu ara iyiyim🤷🏻‍♀️
Hamileyken hurma yenmez demişti doktorum. Bence bir araştırın.

Back
X