Çok teşekkür ederim canım ya çok tedirginim acaba bi hata yaparsam yanlış yaparsam benim yüzümden olmazsa tutmazsa diye sonuçta ikinciyi bidaha zor yaptırırız canım birde görüşmeye gittiğim merkez benden ve eşimden tam kan sayımı hormon testleri falan istemişti bir sürü bende kansızlık çıktı yani önce onu mu çözmem lazım birde burada ki bazı arkadaşlardan kabızlık falan birseyler diyorlardı onu duydum da o ne ?Tedaviye başlamadan önce bende demir eksikliği anemisi vardı, bunu düzeltmeye çalışıyordum. Bebeğin sağlığı için demir, folik asit, kalsiyum ve tüm sağlıklı beslenme koşullarına özen göstermek lazımmış. Kan değerlerine hormonlarına baktırmadıysan bunlara baktırabilirsin.Çok planlı olmadı aslında bizim tedaviye başlamamız, adetimin üçüncü gününde sadece bilgi almak için gittiğimizde muayene de oldum. Doktor kısa protokol uygulayacağız, 15 gün sürecek karar verirseniz dedi. Heyecanla hemen maddi koşulları düşünüp karar verdik o gün.
Sigara/alkol içiyorsanız mutlaka bırakın, paketlenmiş hiçbir gıda tüketmeyin, ev yoğurdu, köy sütü imkanı varsa bol tüketin, bol protein ve meyve tüketmeye çalışın. Erkeklerin de beslenmesi çok önemli, biz sadece kendimize bakıyoruz ama bizim kadar önemli.
Hayırlı olsun canım inş ıyi haberler verirsin bizlere ..Arkadaslar dun aricaklar die beklerken sabah hastanenin aramasiyla uyandim ve transfere cagrildim .apar topar biseler yiyip hastaneye gittk ve transferim yapildi cok sukur.
Tam Sikisamamistim orda sikistirdilar... zor dayandim. Hatta azicik saldim bile galiba
DualariniI bekliyorum arkadaslar. Insallah 10nisanda bende guzel haberler verip,beni mutlu ettiginiz gibi bende sizleri mutlu edebilirim
Arkadaslar dun aricaklar die beklerken sabah hastanenin aramasiyla uyandim ve transfere cagrildim .apar topar biseler yiyip hastaneye gittk ve transferim yapildi cok sukur.
Tam Sikisamamistim orda sikistirdilar... zor dayandim. Hatta azicik saldim bile galiba
DualariniI bekliyorum arkadaslar. Insallah 10nisanda bende guzel haberler verip,beni mutlu ettiginiz gibi bende sizleri mutlu edebilirim
Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Ben de sıkışamadım ve bayağı problemli geçti ama 4 gün oldu iyiyim şimdi.Arkadaslar dun aricaklar die beklerken sabah hastanenin aramasiyla uyandim ve transfere cagrildim .apar topar biseler yiyip hastaneye gittk ve transferim yapildi cok sukur.
Ins.canim.dua edelim bolboll. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insalllahHayırlı olsun canım inş ıyi haberler verirsin bizlere ..
Bende sikisamamistim canim ama orda serum gibi biseyle mesanemi doldurdular iyice.ultrasondan net goruntuyu alana kadar sikistirdilar onunla beni. Biraz yatirdiktan sonrada surgu verdiler zaten. Ins. Sonu hayirli olur canim.hepimiz dilegimizE kavusalim allahin izniyleHayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Ben de sıkışamadım ve bayağı problemli geçti ama 4 gün oldu iyiyim şimdi.
Ben hiç bir şekilde o düzeye erişemedim o yüzden sıkıştırmadan yapmak zorunda kaldılar. O yüzden fazla ağrılı oldu ben de boşu boşuna sıvı almış oldum.Bende sikisamamistim canim ama orda serum gibi biseyle mesanemi doldurdular iyice.ultrasondan net goruntuyu alana kadar sikistirdilar onunla beni. Biraz yatirdiktan sonrada surgu verdiler zaten. Ins. Sonu hayirli olur canim.hepimiz dilegimizE kavusalim allahin izniyle
Sikistirmaya calistilardami olmadi canimmBen hiç bir şekilde o düzeye erişemedim o yüzden sıkıştırmadan yapmak zorunda kaldılar. O yüzden fazla ağrılı oldu ben de boşu boşuna sıvı almış oldum.
Ben idrar yolu ve idrar torbamdan ameliyat olmuştum o yüzden sıkışmaya başlayınca ağrım oldu çok fazla.Sikistirmaya calistilardami olmadi canimm
Sikistirma islemi yapilinca kendiliginden sikismis gibi oluyorsun zaten.
Neyse canim sonu guzel olsunda insallah. Gerisini bosverelim.
Himm cok gecmis olsun canim.allahim sonunu cok guzel eylesin ins.Ben idrar yolu ve idrar torbamdan ameliyat olmuştum o yüzden sıkışmaya başlayınca ağrım oldu çok fazla.
Göğüs uçlarında hassasiyet var mıydı ya da Ağrı vs..?Gun gun hatirlamasamda yazayim tatlim.
Opudan sonra cok usudum grip oldum yattim genelde sonra 3.gun transferi yapildi.o zamanda cok usudum dahada artti gribim 4 gun falan yattim genelde sebze meyve tukettim.5.gunden sonra adet sancisi gibi agrilarim oldu korktum olmadi tutmadi diye ama gelen giden olmadi.bide ben adet olunca sol tarafim agrir hep bu kez hic agrimadi.garip bi sanciydi.5.gunde banyo yaptim ilik ve kisa.son 4 gundurde gobegimden asago dogru aniden bi sanci giriyo ama nefesimi kesiyodu sonra bi usume titriyodum arkasindan bulanti.hepsi 5 dakka surmuyodu.geceleri daha cok oluyodu bu daha cok tuvalete gidiyodum.hala agrilarim ve usumem var.genelde cogunluk yatarak ufak tefek isler yaparal gecirdim.haa bide her seye agliyodum :)
Hatirladiklarim bunlar canim
Transferden sonra kabız olursan tuvalette uzun süre kalma veya ıkınma gibi nedenlerden bebek tehlikeye girebilir. O yüzden bol su içip, dengeli beslenmek lazım. Sürekli katı beslenmek kabız yapar. Yeşillik, meyve yemek lazım öğünlerde. Kansızlığı olmayan insanlar hamilelikte de yaşayabiliyor, sonuçta bebek kanımızla besleniyor. O yüzden kan değerlerini ihmal etmemen lazım.Çok teşekkür ederim canım ya çok tedirginim acaba bi hata yaparsam yanlış yaparsam benim yüzümden olmazsa tutmazsa diye sonuçta ikinciyi bidaha zor yaptırırız canım birde görüşmeye gittiğim merkez benden ve eşimden tam kan sayımı hormon testleri falan istemişti bir sürü bende kansızlık çıktı yani önce onu mu çözmem lazım birde burada ki bazı arkadaşlardan kabızlık falan birseyler diyorlardı onu duydum da o ne ?
İnş cnm benim güzel haberler verirsinArkadaslar dun aricaklar die beklerken sabah hastanenin aramasiyla uyandim ve transfere cagrildim .apar topar biseler yiyip hastaneye gittk ve transferim yapildi cok sukur.
Teşekkür ederim canım bilgilendirdigin için ya şu kansızlık için doktor aslında bana hap vermişti ama ben hap kullanmak istemiyorum sizin doğal yollardan kullandığınız birşeyler var mı ?Transferden sonra kabız olursan tuvalette uzun süre kalma veya ıkınma gibi nedenlerden bebek tehlikeye girebilir. O yüzden bol su içip, dengeli beslenmek lazım. Sürekli katı beslenmek kabız yapar. Yeşillik, meyve yemek lazım öğünlerde. Kansızlığı olmayan insanlar hamilelikte de yaşayabiliyor, sonuçta bebek kanımızla besleniyor. O yüzden kan değerlerini ihmal etmemen lazım.
Hayırlı olsun canımTransferim oldu kızlar...2 tane..2 tanede dondurduk...saat 3 de oldum hala hadtanedeyım..dınlenıyorum..crınole jel estrofem coraspırın folbıol ve Protestan devam dedıler...crınole Korkutuyor .,ne zaman yaptınız transfer sonrası .?!?coraspırın almamda sakınca varmıkı...devam dedıler ama işte