2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Güzel Anneler Merhaba
Ben de sizinle bir sıkıntımız paylaşmak istiyorum
1.5 ay önce serklaj oldum ve yatıyorum sürekli 4 hafta olcak nerdeyse kayinvaludemin evindeyiz.Allah razi olsun bakiyor ne istersin yemek diye herkes bana soruyor.Lakin bi alttaki komsusunun abisi radyoaktif ısin aldu kanser tedavisi için e haliyle ben de korkuyorum zararlı bize çünkü anne biz eve gidelim bir sure dedim.salmadilar aradan iki hafta gecti alttaki komşu tripleniyör farkindayim bana gelmiyor artık kayinvalidemi cagiriyor yanına.Gecen hafta dedim anne ben bu çocuğu kolay bulmadım ister beni anlayın ister anlamayın ben onu gözümden sakinirken rahat olamam bu konuda diye hafif bir surtusme oldu konu kapandı.Şimdi ben mi suçluyum yani ama rahatsız olanda benim.Çok israrcilar burda kalmamiz konusunda kayinpederim çok düşkundur bana evime gitsem eşim sabah çıkıyor akşam geliyor işten elim kolum bağlı kimseyide kendi evinde rahatsız etmek istemiyorum

Bu arada komsusuyla 24 saat beraberlerdir normalde onu yazmayı unuttum çok samimiler anlayacaginiz

Sana ne gibi etkisi olurki hic bilemedim ben.. sen o insana gitme görüşme o zaman canım..gelmesin o eve oda için rahatsız ise..

Canim radyoaktif isin alanların yanında olanlardan Bile hamileler etkilenebiliyor ki bu dedigim kisi bakiyor hastayavben ilk zamanlar yakinimda olmalarından rahatsizdim kayinvalideme ben eşim. Kayinpederim bi zaman yanlarına gitme buraya da gelmesinler dedik çok abartiyormusum şimdi aradan iki hafta felan geçti bana trip atıyor komşusu gelmiyo artık hiç bu evden çıkmayan kadın

Ben hic bilmiodum böyle biseyin zararli olacagini. Emin misin canim.

Bnm 2-3 gundur göğüs altına doğru göbeğim şişti ve büyüdü.hissediyorum.bayagı genişledi göbek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…