Bnm 1 aydır böyle.alıştım artık.gunduz dinlenmeye calış cnm.Yaaa napcaz peki..vücut direncimiz düşer ama boyle demi..
İlk gece yatak yadırgadım zannettim ama gün geçtikçe daha â uyuyorumBnm 1 aydır böyle.alıştım artık.gunduz dinlenmeye calış cnm.
Cnm benide eklesene grubaYaz canım özelden numarani
Yaz cnm mesaj olarak ekliyim hemenCnm benide eklesene gruba
Sana ne gibi etkisi olurki hic bilemedim ben.. sen o insana gitme görüşme o zaman canım..gelmesin o eve oda için rahatsız ise..Bu arada komsusuyla 24 saat beraberlerdir normalde onu yazmayı unuttum çok samimiler anlayacaginiz
Sana ne gibi etkisi olurki hic bilemedim ben.. sen o insana gitme görüşme o zaman canım..gelmesin o eve oda için rahatsız ise..
Yazdim canimYaz canım özelden numarani
Güzel Anneler Merhaba
Ben de sizinle bir sıkıntımız paylaşmak istiyorum
1.5 ay önce serklaj oldum ve yatıyorum sürekli 4 hafta olcak nerdeyse kayinvaludemin evindeyiz.Allah razi olsun bakiyor ne istersin yemek diye herkes bana soruyor.Lakin bi alttaki komsusunun abisi radyoaktif ısin aldu kanser tedavisi için e haliyle ben de korkuyorum zararlı bize çünkü anne biz eve gidelim bir sure dedim.salmadilar aradan iki hafta gecti alttaki komşu tripleniyör farkindayim bana gelmiyor artık kayinvalidemi cagiriyor yanına.Gecen hafta dedim anne ben bu çocuğu kolay bulmadım ister beni anlayın ister anlamayın ben onu gözümden sakinirken rahat olamam bu konuda diye hafif bir surtusme oldu konu kapandı.Şimdi ben mi suçluyum yani ama rahatsız olanda benim.Çok israrcilar burda kalmamiz konusunda kayinpederim çok düşkundur bana evime gitsem eşim sabah çıkıyor akşam geliyor işten elim kolum bağlı kimseyide kendi evinde rahatsız etmek istemiyorum
Ben hic bilmiodum böyle biseyin zararli olacagini. Emin misin canim.Güzel Anneler Merhaba
Ben de sizinle bir sıkıntımız paylaşmak istiyorum
1.5 ay önce serklaj oldum ve yatıyorum sürekli 4 hafta olcak nerdeyse kayinvaludemin evindeyiz.Allah razi olsun bakiyor ne istersin yemek diye herkes bana soruyor.Lakin bi alttaki komsusunun abisi radyoaktif ısin aldu kanser tedavisi için e haliyle ben de korkuyorum zararlı bize çünkü anne biz eve gidelim bir sure dedim.salmadilar aradan iki hafta gecti alttaki komşu tripleniyör farkindayim bana gelmiyor artık kayinvalidemi cagiriyor yanına.Gecen hafta dedim anne ben bu çocuğu kolay bulmadım ister beni anlayın ister anlamayın ben onu gözümden sakinirken rahat olamam bu konuda diye hafif bir surtusme oldu konu kapandı.Şimdi ben mi suçluyum yani ama rahatsız olanda benim.Çok israrcilar burda kalmamiz konusunda kayinpederim çok düşkundur bana evime gitsem eşim sabah çıkıyor akşam geliyor işten elim kolum bağlı kimseyide kendi evinde rahatsız etmek istemiyorum
Ben hic bilmiodum böyle biseyin zararli olacagini. Emin misin canim.
Dinlenmedeyiz canimKizlllaaarr hayirdirrr...kimse yazmiyor kimse yazmamış
Keyifler yerinde heraldeKizlllaaarr hayirdirrr...kimse yazmiyor kimse yazmamış
Eeee tabi canım dinlenecegiz artik mecbur...Dinlenmedeyiz canim
Çok şükür rabbim beterinden korusun hepimizi...Keyifler yerinde heralde
Sanırım bebişin pozisyonuna gore değişiyor o ,inmese bile yer değiştirdi belki de.Kızlar dun benim yanmam hic olmadı ...bebek aşağı inmiş olabilir mi..