• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Bugün kontrolümüz güzel gecti kizlar. Bebekler cok büyük olmasalar da en azindan gelisiolar. 27+1 kilolari 950 ve 1080. Kizim 29+0 haftada 2100gr di. Cok az geldi bunlar bana ama bugünümüze sükür. Doktorlar 3-4hafta sonra almayi düsünüolar. Allahim hakkimizda hayirlisini nasip etsin. Baya tedirginlik basladi bende yine. :KK43:
Canım neden o kadar erken almayı düşünüyorlar

Canım bugün beş kere karnım sertleşti . Özellikle yemek yediğim zamn çok rahatsız oluyorum . Sanırım bağırsaklardan da sertleşiyor olabilir
Benim ogleden sonra baslior gece yatana kadsr, az once 4 defa oldu bakaalim yatana kadar sayi kaca cikacak. Yarin hastanrye gidebilirim nst ye baglasinlar diye.

Benim de bikac gündür baya oluyor canim. Nstde sanci cikmiyor ama doktor bu serttlesmelerin bir sinyal oldugunu söyledi tedbir amacli sanci önleyici serum bagladilar. Doktoruna bir danis istersen cok rahatsiz ediciyse canim.
Korkutuyor sadece, evet sinyal veriyorda neyin sinyali bilsek keske, doktorun acinci haftada aliriz ddi peki, bnm ki 36 drmisti sorun olmassa allahin izniyle

Canım neden o kadar erken almayı düşünüyorlar
Bi tanesinin hic suyu yok o yüzden canim daha fazla riske atmak istemiolar. 12 haftadir susuz gelisiyor. Bugüne gelmemiz bile bi mucize. Hic yasama sansi vermediler bastan bize. Simdi de risk devam edio ama bakalim insallah iyi olur.

Bi tanesinin hic suyu yok o yüzden canim daha fazla riske atmak istemiolar. 12 haftadir susuz gelisiyor. Bugüne gelmemiz bile bi mucize. Hic yasama sansi vermediler bastan bize. Simdi de risk devam edio ama bakalim insallah iyi olur.
Canım ben geçmişini bilmiyordum. Umarım bir problem olmaz. Yüce Rabbim evlatlarımızı korusun ve bize bağışlasın. Seninde ilk gebelik sanırım değilmi

Canım ben geçmişini bilmiyordum. Umarım bir problem olmaz. Yüce Rabbim evlatlarımızı korusun ve bize bağışlasın. Seninde ilk gebelik sanırım değilmi
Insallah canim saol. Cok sükür 2 yasinda bi prensesim var. Onda hersey süper gitmisti. Ikizler beni mahvetti ama isyan etmiyorum. Cok sükür verene.

Bugün kontrolümüz güzel gecti kizlar. Bebekler cok büyük olmasalar da en azindan gelisiolar. 27+1 kilolari 950 ve 1080. Kizim 29+0 haftada 2100gr di. Cok az geldi bunlar bana ama bugünümüze sükür. Doktorlar 3-4hafta sonra almayi düsünüolar. Allahim hakkimizda hayirlisini nasip etsin. Baya tedirginlik basladi bende yine. :KK43:
Canım çok sevindim hersey yolunda.ama 29 da 2100 çok fazla geldi bana.bu hafta en fazla 1900 diyorlar ki .olması gerekende 1300-1400 olması .senin bebişlerin haftasına gore uyumlu kiloları.az degil 3-4 hafta spnra alsa bile üzülme sadece kuveze girecekler.yaşam sınırını geçmiş oluyorlar zaten.

Canım çok sevindim hersey yolunda.ama 29 da 2100 çok fazla geldi bana.bu hafta en fazla 1900 diyorlar ki .olması gerekende 1300-1400 olması .senin bebişlerin haftasına gore uyumlu kiloları.az degil 3-4 hafta spnra alsa bile üzülme sadece kuveze girecekler.yaşam sınırını geçmiş oluyorlar zaten.
Evet kizim uzun dogdu baya bide yanilma payi oluyo ya belki yanlis hesaplamistir.
Insallah canim ya cook zor bilinmezlik. Bunca emek.. korku sardi baya icimi..

Evet kizim uzun dogdu baya bide yanilma payi oluyo ya belki yanlis hesaplamistir.
Insallah canim ya cook zor bilinmezlik. Bunca emek.. korku sardi baya icimi..
Cnm sen ne zor gunler atlattin, az kaldi. Bnm icim senden yana cok rahat.sana bu olay oldugunda basta da demistim hatta, hislerim cok iyi olacak diye;)

Back
X