Kuzular günaydın nursecan sabah yazmış bana..hemen söyleyeyim dedim..Solunuma ara ara giriyorlarmis bebekler..bagirsaklarina anne sütü ağır geldiği için kaşık kaşık sut veriliyormuş..genel anlamda bir sorunları yok gibi nşallah allahın izni ile atlatırlar gibi geliyor bana..sadece biraz ufaklar iste..toparlayınca bir sıkıntıları kalmayacak inşallah...
Oh çok şükür...Kiloları falan nasılmis yazdı mi?Allahım tez günde cikmalarini nasip etsin hastdenBanada yazmış şükür.çok sevindim.onlar hemen toparlar kendini,1-2 haftaya bile çok sey değişir
Çok az süt veriyorlarmis kaşıkla bagirsaklarindan dolayı..agir geliyor muş...yazmamış Canım isimlerini yaman ve yiğit koymuş...telefon numaramı verdim canım sikildimi ara beni dedim...solunum sorunu pek yok anladığım..onlar bağırsaklar toparlaninca adam gibi sut içince toparlanır lar çabucak..o zamanda yılbaşına kalmaz evde olurlar bence...Oh çok şükür...Kiloları falan nasılmis yazdı mi?Allahım tez günde cikmalarini nasip etsin hastden
Guanydin canim, cok sukur kuzular iyiymis, kacicnci haftadalsr suan peki.Çok az süt veriyorlarmis kaşıkla bagirsaklarindan dolayı..agir geliyor muş...yazmamış Canım isimlerini yaman ve yiğit koymuş...telefon numaramı verdim canım sikildimi ara beni dedim...solunum sorunu pek yok anladığım..onlar bağırsaklar toparlaninca adam gibi sut içince toparlanır lar çabucak..o zamanda yılbaşına kalmaz evde olurlar bence...
Canım o kadar yazmamış..Çok ağlıyorum filan demiş..bana akil vermiş destek vermiş..2 kilo yu görürsün sen rahat ol filan demiş..nasıl olduğunu anlatmış..inşallah bakar yazar birşeyler daha..ondan gelen haberleri bekliyoruz artik..iyilermis yaaa...en çok ona sevindim...inşallah güçlü bebeklerdir..dua edelim de bağırsakları toparlasın sütü de rahatlıkla versinler kuzulara..o salak salak hastane köşesinde beklemek ne demek çok iyi biliyorum..o yüzden fazla da soru sorup rahatsız etmek istemedim..kendisi söylemiş anlatmış bazı şeyleri..sadece agrin olmadimi hic diye sordum...onun morali ne kadar yuksek olursa bebeklerine de yansır diye yarasını deşmek istemedim açıkçası..kendisi anlatmak isterse elimden geldiğince moral veririm ona...bu durumda yapcak bir şey de yok bana gore...onun morali artik çok önemli...moralinin yuksek olması bebeklere de o enerjiyi o gücü yansitacaktir diye düşünüyorum...Guanydin canim, cok sukur kuzular iyiymis, kacicnci haftadalsr suan peki.
Canım bizden 1 hafta ileride diye hatırlıyorumGuanydin canim, cok sukur kuzular iyiymis, kacicnci haftadalsr suan peki.
İsimleriyle yasasinlar inşallah kuzular...Allahım yardımcıları olsun insallah,iyi yapmışsın en iyi sen destek olursun canım...Aynı şehirde olsak hast giderdimÇok az süt veriyorlarmis kaşıkla bagirsaklarindan dolayı..agir geliyor muş...yazmamış Canım isimlerini yaman ve yiğit koymuş...telefon numaramı verdim canım sikildimi ara beni dedim...solunum sorunu pek yok anladığım..onlar bağırsaklar toparlaninca adam gibi sut içince toparlanır lar çabucak..o zamanda yılbaşına kalmaz evde olurlar bence...
su an da 31. Hafta içinde .bnmle arasında 10 gun gorunuyor tablodaGuanydin canim, cok sukur kuzular iyiymis, kacicnci haftadalsr suan peki.
Heee o anlamda biz simdi 29 uz onlar 31 canım..ama gelişimlerine gore haftaları ile uyumunu onu bilmiyorum..o yüzden birşey diyemedim ben canım ...Canım bizden 1 hafta ileride diye hatırlıyorum
Normal adet tablosuna gore aynen dediğin gibi canım..su an da 31. Hafta içinde .bnmle arasında 10 gun gorunuyor tabloda
Bende giderdim ama maalesef canımİsimleriyle yasasinlar inşallah kuzular...Allahım yardımcıları olsun insallah,iyi yapmışsın en iyi sen destek olursun canım...Aynı şehirde olsak hast giderdim
Cok aglasa uzulsede bu seferde sütten kesilir allah korusun, insallh toparlanirlar ya, cok zor bi durum, allah dayanma gucu versn insallh bu gunun hurmetine. Hicri yilbasiniz mubarek olsun bu arada hanimlar, asure ayina girdik hayirlisiyla, dua edelim birbirimizeCanım o kadar yazmamış..Çok ağlıyorum filan demiş..bana akil vermiş destek vermiş..2 kilo yu görürsün sen rahat ol filan demiş..nasıl olduğunu anlatmış..inşallah bakar yazar birşeyler daha..ondan gelen haberleri bekliyoruz artik..iyilermis yaaa...en çok ona sevindim...inşallah güçlü bebeklerdir..dua edelim de bağırsakları toparlasın sütü de rahatlıkla versinler kuzulara..o salak salak hastane köşesinde beklemek ne demek çok iyi biliyorum..o yüzden fazla da soru sorup rahatsız etmek istemedim..kendisi söylemiş anlatmış bazı şeyleri..sadece agrin olmadimi hic diye sordum...onun morali ne kadar yuksek olursa bebeklerine de yansır diye yarasını deşmek istemedim açıkçası..kendisi anlatmak isterse elimden geldiğince moral veririm ona...bu durumda yapcak bir şey de yok bana gore...onun morali artik çok önemli...moralinin yuksek olması bebeklere de o enerjiyi o gücü yansitacaktir diye düşünüyorum...
Ayyy girdikmi hayırlısı olsun inşallah...bayılırım aşureye..heleki anneminkine...Cok aglasa uzulsede bu seferde sütten kesilir allah korusun, insallh toparlanirlar ya, cok zor bi durum, allah dayanma gucu versn insallh bu gunun hurmetine. Hicri yilbasiniz mubarek olsun bu arada hanimlar, asure ayina girdik hayirlisiyla, dua edelim birbirimize
Canım bugün bu saate kadar bir kere sertleşti karnım . Senin için Sayıcam bugünCok aglasa uzulsede bu seferde sütten kesilir allah korusun, insallh toparlanirlar ya, cok zor bi durum, allah dayanma gucu versn insallh bu gunun hurmetine. Hicri yilbasiniz mubarek olsun bu arada hanimlar, asure ayina girdik hayirlisiyla, dua edelim birbirimize
Annem yapınca kargoya versem gelirmi acaba...Benim de canım Aşure çekti. Biri yapsada getirse bana çok severim ben....
Çıktım canım simdi doktordan...başka doktora grldik romatizma doktoruna geldik..sorularla ilgili cevaplarimi aldım hersey iyi diyor...aksam sorularımın cevaplarını yazacağım..doktorun perhiz versin..diyetisyene yönlendirsin olmadı...benimki 1250 kg..boyuda 37.5 cm..gerçekten baya ilerde seninki 31 haftalık kilosuna yakin canım..Nursecandan haber almak iyi oldu bende cok merak ediyordum allah kuzularini annelerine babalarina bagislasin insallah. Bende dr dan geldim biraz moralim bozuk bebegimin kilosu biraz fazlaymis buda diyabetten dolayi oluyormus okadarda sekerime dikkat ediyorum bende 75 kilo olmusum 6 haftada 5 kilo almisim 1600 gr bebegim sinirin ustunde dedi bunu biz istemiyoruz dedi. Sen ne yaptin K kaderim35 bugun seninde vardi randevun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?