• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Çıktım canım simdi doktordan...başka doktora grldik romatizma doktoruna geldik..sorularla ilgili cevaplarimi aldım hersey iyi diyor...aksam sorularımın cevaplarını yazacağım..doktorun perhiz versin..diyetisyene yönlendirsin olmadı...benimki 1250 kg..boyuda 37.5 cm..gerçekten baya ilerde seninki 31 haftalık kilosuna yakin canım..

Yok canim hicbirsey demedi yedigim seyler zaten kontrollu sekerli hamurlu kizartmalar falan zaten yemiyorum benim sekerim yukseldikce bebegim kilo aliyormus sekerin yukselmesinide kontrol edemiyorum bazen pompanin ignesi tikaniyor bazen oda insulinin vucuduma girmesine engel oluyor ve sekerim yukseliyor

Çıktım canım simdi doktordan...başka doktora grldik romatizma doktoruna geldik..sorularla ilgili cevaplarimi aldım hersey iyi diyor...aksam sorularımın cevaplarını yazacağım..doktorun perhiz versin..diyetisyene yönlendirsin olmadı...benimki 1250 kg..boyuda 37.5 cm..gerçekten baya ilerde seninki 31 haftalık kilosuna yakin canım..
Canım hadi gözün aydın kızın iyi maşallah :))))

Nursecandan haber almak iyi oldu bende cok merak ediyordum allah kuzularini annelerine babalarina bagislasin insallah. Bende dr dan geldim biraz moralim bozuk bebegimin kilosu biraz fazlaymis buda diyabetten dolayi oluyormus okadarda sekerime dikkat ediyorum bende 75 kilo olmusum 6 haftada 5 kilo almisim 1600 gr bebegim sinirin ustunde dedi bunu biz istemiyoruz dedi. Sen ne yaptin K kaderim35 bugun seninde vardi randevun?
Kuzum ilk defa duyuyorum bebeğin kilosunun fazla olusunun iyi olmadığını...
İyi olan haftasıyla uyumlu olması miymis yani?Benimkilerde önden gidiyor

Kizlar selam,
K kaderim35 dr kontrolunun iyi gectigine sevindim.masallah kizina
elsal elsal cnm bu ignenin ucunun tikanmamasi icin ne yspman gerekli ki bu insulin vucuda girsin, dedigin gibi bu sekilde dozaji da belli olmuyor, sikma canini, siktikca sekerin daha cok yukselecek,bir caresi vardir elbet. Gecen gittigin kontrollerde haftasiyla uyumuluydu degil mi?

Sekerde bebegin karin cevresi olcumu onemli, yani bebegin kafa capi gunuyle uyumlu oluyor.karin cevresi ornek veriyorum 2 hafta onde oluyor, bebegin butun olcumleri birbiriyle uyumlu olup kilosu fazlaysa, o bebek iri bebek olabilir, ama sekerden degildir cnm

Sekerde bebegin karin cevresi olcumu onemli, yani bebegin kafa capi gunuyle uyumlu oluyor.karin cevresi ornek veriyorum 2 hafta onde oluyor, bebegin butun olcumleri birbiriyle uyumlu olup kilosu fazlaysa, o bebek iri bebek olabilir, ama sekerden degildir cnm
Anladım cnm teşekkür ederim

Kızlar ben çok fenayım yatıyorum sürekli...Kaburga agrim tekrar başladı ama duramiyorum bir yandan midem yanıyor sanırım hast gidip ağrı kesici serum yiyeceğim dayanamıyorum

Kızlar ben çok fenayım yatıyorum sürekli...Kaburga agrim tekrar başladı ama duramiyorum bir yandan midem yanıyor sanırım hast gidip ağrı kesici serum yiyeceğim dayanamıyorum
Çok geçmiş olsun cnm ya .haberdar et bizide.

Canim bebek boyut olarak normal oluyor ama kilosu fazla olunca dogdugunda bazi komlikasyonlar gelisebikiriyor onun icin iyi olmuyor malesef benimkintam ust sinir bu hafta bebekler en az 700 en fazla 1600 gr olmaliymis benimkinin boyuda hesabima gore 37.6
Kizlar selam,
K kaderim35 dr kontrolunun iyi gectigine sevindim.masallah kizina
elsal elsal cnm bu ignenin ucunun tikanmamasi icin ne yspman gerekli ki bu insulin vucuda girsin, dedigin gibi bu sekilde dozaji da belli olmuyor, sikma canini, siktikca sekerin daha cok yukselecek,bir caresi vardir elbet. Gecen gittigin kontrollerde haftasiyla uyumuluydu degil mi?

Aslinda suanda uyumlu ama ust sinirda oldugu icin insulinimi biraz daha artirdilarki bebek insulin uretmek zorunda kalmasinda kilo yapmasin canim insulin pompasi kullaniyorum vucuda taktigimiz tarafi bazen tikanabiliyor herzaman yuksekligin sebebi o olmadigi icin yukseldiginde hemen degistirmiyorum belki iner diyo o gecen suredede demekki insulini bebisim uzretiyor simdi insulinim artti ben biraz daha kilo alicam kisir donguye girdim.

Cok gecmis olsun canim agri ne kadar zor nezaman agri yasasam dua ediyorum allahim her nerede agrili bi hastalik icince insan varsa yar ve yardimcisi ol sifa ver. Bundan 7 sene once bende oyle agrili bi sinirsel rahatsizliga yakalanmistim sebebini 8 ay bulamadilar agridan agliyordum aylarca uyumadim tek tarafim uzerine yatiyordum morarmisti yanlarim artik kanser hastalarinin agrilarinda kullanilan uyusturucu sinifinda bi bant agri kesici vardi ondan yapistiriyorlardi bu sefer resmen baygin oluyordum ve kusuyordum bi taraftanda velhasil agrilarla ilgili boyle cok kotu bir tecrubem var belfitigi sandilar meger sinir uclardan kaynaklanan bir agriymis benim gibi hayat dolu yuksek lisans yaparken hayatini bicir bicir yasayan biri hergun yalvariyordum allahim ne olur canimi al kurtulayim artik dayanamiyorum. Allah kimseye agri aci vermesin

Bugün kontrolümüz güzel gecti kizlar. Bebekler cok büyük olmasalar da en azindan gelisiolar. 27+1 kilolari 950 ve 1080. Kizim 29+0 haftada 2100gr di. Cok az geldi bunlar bana ama bugünümüze sükür. Doktorlar 3-4hafta sonra almayi düsünüolar. Allahim hakkimizda hayirlisini nasip etsin. Baya tedirginlik basladi bende yine. :(

Cok gecmis olsun. Benim de cok agrilarim basladi birkac gündür.

Evet canim ikizler iki erkek. Ilk cocugum kiz. 2 kilo 30. Haftaya girerkendi. Ama sekerim cikmadi yükleme yapilmisti. Sonuc olarak da zaten 3700 dogdu.
Peki decavit kullaniyormuydun o zamn, su saglik ocaginin verdigi hap. Oglanlarimiz cogaldi bu arada:))

Benim cok kasilmam sertlesmem oluyor suan bile 3 defa oldu, napacam artik sasirdim. Arkadaslarda oyle bi sorun yokmus, korkuyorum acikcasi
Benim de bikac gündür baya oluyor canim. Nstde sanci cikmiyor ama doktor bu serttlesmelerin bir sinyal oldugunu söyledi tedbir amacli sanci önleyici serum bagladilar. Doktoruna bir danis istersen cok rahatsiz ediciyse canim.

Back
X