• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Karnimizi duymadım göğüs ucunu duydum canım ben..
Beni hastanedeki ebeler sürekli uyariyolar. Karninizi cok oksamayin diye.
Bikac gündür benim karnim tas gibi ne saga yatiliyo ne sola. Karnimin ici aciyo resmen rahim büyümeye calisio olabilirmis.

Cok tesekkür ederim kizlar. Hersey iyi gidiyor cok sükür. 27+0 olduk. Yarin haftalik kontrolum var. Bebekler umarim büyümüstür. 12 hafta gecti inanilir gibi degil.
Ayyy şükür cnm ya. Bak nerelerden nerelere .Allahım çok büyük.kontrolden sonra yazarsın cnm.

Beni hastanedeki ebeler sürekli uyariyolar. Karninizi cok oksamayin diye.
Bikac gündür benim karnim tas gibi ne saga yatiliyo ne sola. Karnimin ici aciyo resmen rahim büyümeye calisio olabilirmis.
Çok fazla yaglanirken ben gibi haydi bre pehlivan deyip aaa biraz daha masaj yapmayayım o zaman..tamam canım..iyi oldu uyardigin...sen yatarken destek aliyormusun...göbeğinin altına yastık filan..benim karin ağrısı değil kasık ağrısı oluyor...sanki orda lifler kaslar kopuyor gibi...dönerken oluyor yatakta..

Ya bazen bende cok yorum yapıyorum .bugun kimse yok yanımda.kemdi kendime yapmiyim dedim:)))))))
Ayyy sorun zaten benimki kendi kendine yorum yapıyor sürekli...hic durmadan...habire birşeyler söyleniyor...fatih terimin yelegine bile bahane buldu canım daha ne diyim :))))

Iyi yapmissiniz cnm yemekten bahsetmisken bende icli kofteyi cok guzel yaparim bide incecik acarim
Onun tarifini bana özelden yazarmisin..benimki nerde yapamadığım şey var..nerde kebap var onlara bayılır...yaaa izmirde olsan gelirdim öğrenmeye..tühh...

Kuzular günaydın nursecan sabah yazmış bana..hemen söyleyeyim dedim..Solunuma ara ara giriyorlarmis bebekler..bagirsaklarina anne sütü ağır geldiği için kaşık kaşık sut veriliyormuş..genel anlamda bir sorunları yok gibi nşallah allahın izni ile atlatırlar gibi geliyor bana..sadece biraz ufaklar iste..toparlayınca bir sıkıntıları kalmayacak inşallah...

Kuzular günaydın nursecan sabah yazmış bana..hemen söyleyeyim dedim..Solunuma ara ara giriyorlarmis bebekler..bagirsaklarina anne sütü ağır geldiği için kaşık kaşık sut veriliyormuş..genel anlamda bir sorunları yok gibi nşallah allahın izni ile atlatırlar gibi geliyor bana..sadece biraz ufaklar iste..toparlayınca bir sıkıntıları kalmayacak inşallah...
Banada yazmış şükür.çok sevindim.onlar hemen toparlar kendini,1-2 haftaya bile çok sey değişir

Back
X