Beni hastanedeki ebeler sürekli uyariyolar. Karninizi cok oksamayin diye.Karnimizi duymadım göğüs ucunu duydum canım ben..
Ayyy şükür cnm ya. Bak nerelerden nerelere .Allahım çok büyük.kontrolden sonra yazarsın cnm.Cok tesekkür ederim kizlar. Hersey iyi gidiyor cok sükür. 27+0 olduk. Yarin haftalik kontrolum var. Bebekler umarim büyümüstür. 12 hafta gecti inanilir gibi degil.
İyigeceler canım allah rahatlık versin...abooo yandın sen..cocuklar da olunca hangi birini uyutcan :))))Bn sabahlari oyleyim malesef katlanacaz. Neyse kizlar bn kaciyorum, esim ise gidecek ya, yatmasi gerek ve bensiz yatmaz asla.. yarin haberlesirz artik ins. Iyi geceler canlar
Evet gercekten cok sükür bugünüme. Cook zor günler ama insan katlanio. Saglikla gelsinler insallah hepsi zamaninda. Yarin yazarim cok saolun.Ayyy şükür cnm ya. Bak nerelerden nerelere .Allahım çok büyük.kontrolden sonra yazarsın cnm.
Ya bazen bende cok yorum yapıyorum .bugun kimse yok yanımda.kemdi kendime yapmiyim dedim:)))))))Benim kocam o kadar çok yorum yapıyor ki artik mac izlemek bana zevk vermiyor...
Çok fazla yaglanirken ben gibi haydi bre pehlivan deyip aaa biraz daha masaj yapmayayım o zaman..tamam canım..iyi oldu uyardigin...sen yatarken destek aliyormusun...göbeğinin altına yastık filan..benim karin ağrısı değil kasık ağrısı oluyor...sanki orda lifler kaslar kopuyor gibi...dönerken oluyor yatakta..Beni hastanedeki ebeler sürekli uyariyolar. Karninizi cok oksamayin diye.
Bikac gündür benim karnim tas gibi ne saga yatiliyo ne sola. Karnimin ici aciyo resmen rahim büyümeye calisio olabilirmis.
Ayyy sorun zaten benimki kendi kendine yorum yapıyor sürekli...hic durmadan...habire birşeyler söyleniyor...fatih terimin yelegine bile bahane buldu canım daha ne diyim :))))Ya bazen bende cok yorum yapıyorum .bugun kimse yok yanımda.kemdi kendime yapmiyim dedim:)))))))
Ahhaha cok iyi ya:)) onu niye begenmemisAyyy sorun zaten benimki kendi kendine yorum yapıyor sürekli...hic durmadan...habire birşeyler söyleniyor...fatih terimin yelegine bile bahane buldu canım daha ne diyim :))))
Takim elbisenin yeleği gibi değil yun yelek gibiymiş :)))))) kızı ne biçim modacı imiş...Ahhaha cok iyi ya:)) onu niye begenmemis
Çenemiz düştü valla..benim havam iyi olunca susmam zaten deKizlar ne cok sohbet etmissiniz oku oku bitmedi
Iyi yapmissiniz cnm yemekten bahsetmisken bende icli kofteyi cok guzel yaparim bide incecik acarimÇenemiz düştü valla..benim havam iyi olunca susmam zaten de
Ayy hep beraber olsak, ne ziyafet cekerdik:)))Iyi yapmissiniz cnm yemekten bahsetmisken bende icli kofteyi cok guzel yaparim bide incecik acarim
Onun tarifini bana özelden yazarmisin..benimki nerde yapamadığım şey var..nerde kebap var onlara bayılır...yaaa izmirde olsan gelirdim öğrenmeye..tühh...Iyi yapmissiniz cnm yemekten bahsetmisken bende icli kofteyi cok guzel yaparim bide incecik acarim
Banada yazmış şükür.çok sevindim.onlar hemen toparlar kendini,1-2 haftaya bile çok sey değişirKuzular günaydın nursecan sabah yazmış bana..hemen söyleyeyim dedim..Solunuma ara ara giriyorlarmis bebekler..bagirsaklarina anne sütü ağır geldiği için kaşık kaşık sut veriliyormuş..genel anlamda bir sorunları yok gibi nşallah allahın izni ile atlatırlar gibi geliyor bana..sadece biraz ufaklar iste..toparlayınca bir sıkıntıları kalmayacak inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?