Ayyy benimkide izliyor...Gollllllllllllll
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy benimkide izliyor...Gollllllllllllll
Ohh şükür yendik,heyecanlanmak da istemiyorum çok,Iyi seyirler mac izliosun galiba
Ahhh kuzum yoklama defterine seni de eklemem lazim..sen de bize hergun biz iyiyiz demen lazim..bak bize hem yemek konuşuyoruz..hem mac..hem kasılma..hem gün yapıyoruz türkiye genelinde.....Cok tesekkür ederim kizlar. Hersey iyi gidiyor cok sükür. 27+0 olduk. Yarin haftalik kontrolum var. Bebekler umarim büyümüstür. 12 hafta gecti inanilir gibi degil.
değişiyor canım.top gibi yuvarlak oluyor karnım.bir de sanki ortadan bir çizgi ayırıyor karnımıAyni dedigim gibi oluyormu sende canim, karninin sekli degisiyormu
Gercekten ütüleyince geçti benim enfeksiyon..Bende gün de bazen 3 kez değiştiriyorum çamaşırı..Allah korusun canim ya, napabilirim, gittim bn test yaptirmasini istedim. Tam uc defa enfeksiyon icin fitil antibiyotik ve saşe den olusan ilaclardan kullandim. Gunde iki defa ic camasir degistiriorm, akinti icin. Ped kullanmiorum. Enfeksiyondan kurtulamiyirum nedense. Bakalim bu sefer tekrr test yaptiracm. Neden ne imis ogreniriz
Cunku biz evde hamisligimizi yasarken, heyecanlarimizi paylasiyoruz, biz boyleyiz:)))))Ahhh kuzum yoklama defterine seni de eklemem lazim..sen de bize hergun biz iyiyiz demen lazim..bak bize hem yemek konuşuyoruz..hem mac..hem kasılma..hem gün yapıyoruz türkiye genelinde.....
Tamm anladim canim yarin saysana o sertlesmeleri. Bakiyim normalmiyim anormalmiyim.değişiyor canım.top gibi yuvarlak oluyor karnım.bir de sanki ortadan bir çizgi ayırıyor karnımı
Benim kocam o kadar çok yorum yapıyor ki artik mac izlemek bana zevk vermiyor...Ohh şükür yendik,heyecanlanmak da istemiyorum çok,
Yapariz onuda onlem olsun.Gercekten ütüleyince geçti benim enfeksiyon..Bende gün de bazen 3 kez değiştiriyorum çamaşırı..
Napalim boyle geçiriyoruz günlerimizi :)))))Cunku biz evde hamisligimizi yasarken, heyecanlarimizi paylasiyoruz, biz boyleyiz:)))))
Yıkarken eskiden çamaşır suyu kullanırdım...artik kullanmiyorum asla...Yapariz onuda onlem olsun.
Bi an once kasim gelse yaaNapalim boyle geçiriyoruz günlerimizi :)))))
Bn yumusaticiyi bile biraktim, camasurlarimda kimyasal madde kalmasin diye.Yıkarken eskiden çamaşır suyu kullanırdım...artik kullanmiyorum asla...
Esim duştan çıkınca gobegimi gördü gene yaglarken...çok kocaman oldu deyip duruyor zaten..az kalmis 2.5 ay daha dur diyor birde...sanki benim elimde...sen hiçç bekleme dedim..herşey normal gider se en geç 15 aralik ta doktor alır doğuma beni dedim...hayır yılbaşında olsun diyor...sene kaybetmesin diye...Bi an once kasim gelse yaa((
Karnimizi duymadım göğüs ucunu duydum canım ben..Aman kizlar enfeksiyona dikkat sanci baslatabilio. Sıksık camaşır degistirmek veya ped degiştirmek işe yarayabilior. Bir de karninizi yağlarken vs. çok okşamayın o da sancı başlatabiliyor. Kasılmalar cok sık olmadıkça normal.
Kasimida atlatalim sagsalim a,llahim korusun bizlere bagislasin bu bebekleri. Paronoyak olduk valla herseyi allaha havale ediyorum. Saglikli olsun zamninda gelsin, sene kaybetsede olurEsim duştan çıkınca gobegimi gördü gene yaglarken...çok kocaman oldu deyip duruyor zaten..az kalmis 2.5 ay daha dur diyor birde...sanki benim elimde...sen hiçç bekleme dedim..herşey normal gider se en geç 15 aralik ta doktor alır doğuma beni dedim...hayır yılbaşında olsun diyor...sene kaybetmesin diye...
Keske transferim biraz daha erken olsaydı akrep olsun isterdim kızım..muhtemelen yay olacak gibi geliyor bana ...inşallah allahım yardim Etcek..sağ salim alıcaz kucağımiza...Kasimida atlatalim sagsalim a,llahim korusun bizlere bagislasin bu bebekleri. Paronoyak olduk valla herseyi allaha havale ediyorum. Saglikli olsun zamninda gelsin, sene kaybetsede olur
Bn sabahlari oyleyim malesef katlanacaz. Neyse kizlar bn kaciyorum, esim ise gidecek ya, yatmasi gerek ve bensiz yatmaz asla.. yarin haberlesirz artik ins. Iyi geceler canlarBasladi gene benim ağrılar çok fena...yandım kızlar offf...sağ tarafa yatıyorum mecbur napim öyle geçiyor...