kac yumurtan vardi canim bende sasirdim ondan sordum ozel bolgenin icine yerlestiriliiyomus bende duyunca normal birseymi acba ters birseymi oldu da oyle yapmislar dedim kendi kendime bilen varsa yazsinBende öyle birşey olmamıştı. Sma toplanan yumurta sayısı azdı bende. Kanamam falan hiç olmadı. Tampon ve sargı bezini nerede kullanıyorlarmış acaba, merak ettim şimdi
Benim 6 yumurta vardı canım. Çok tahribat olmadı yani. Ama dün merak ettim internette araştırdım. Tampon ve sargı bezinden bahsetmiyordu ama tecrübesizlik sonucu iç organ ve damar yaralanmaları olabileceğini bunun da basit yöntemlerle giderilebileceğini söylüyordu. Allah'ım esirgesinkac yumurtan vardi canim bende sasirdim ondan sordum ozel bolgenin icine yerlestiriliiyomus bende duyunca normal birseymi acba ters birseymi oldu da oyle yapmislar dedim kendi kendime bilen varsa yazsin
bende korktum acikcasi ne bilim allah yardimcimiz olsun canimizi nasil ellere emanet ediyoruz bebek icin nelere katlaniyoruz allah herkese bu duyguyu yasatsinBenim 6 yumurta vardı canım. Çok tahribat olmadı yani. Ama dün merak ettim internette araştırdım. Tampon ve sargı bezinden bahsetmiyordu ama tecrübesizlik sonucu iç organ ve damar yaralanmaları olabileceğini bunun da basit yöntemlerle giderilebileceğini söylüyordu. Allah'ım esirgesin
Gözün aydın olsun arkadasım, mutlu haberlerinin Devamını bekliyoruzGünaydın kızlar
Dün akşam test yapmıştım negatif çıktı diye üzülmüştüm ama bu sabah ilk idrarla yapınca çook silikte olsa ikinci cizgiyi görüyorum.allahım çok mutluyum.inşallh sorunsuz devam eder:)hergün koyulaşır.
benim doktor 9-10. gün belli olur o zaman test yaptır demişti.ben h.sonu kesin yaptırırım claxen kıllanıyorum h.sonu bitecek o eğer gebelik varsa almam lazım o sebeple. İdrar testi yaptım demişsin benide gaza getiriyosun :) test bitti eczaneden alıp gelmem miGünaydın kızlar
Dün akşam test yapmıştım negatif çıktı diye üzülmüştüm ama bu sabah ilk idrarla yapınca çook silikte olsa ikinci cizgiyi görüyorum.allahım çok mutluyum.inşallh sorunsuz devam eder:)hergün koyulaşır.
Anladımbende pko var başlangıç seviyesinde eşimdede sperm ve morfoloji problemi var.
Kızlar hastaneden aradılar bızımm yumuslar cok guzel buyuyorlarmıs ınsallah sonu ıyı olur ya on besı de buyuyormus
ay canım hadi inşallah hayırlısı ile çıkar.yani çok erken aslında kan yaptır istersen şimdi idrarda çıkmaz ise moralin bozulmasın sonra.herkesin farklı sonuçta bende belli belirsiz görüyorum çift çizgiyi henüz.uöarım hayal kırıklığına uğramambenim doktor 9-10. gün belli olur o zaman test yaptır demişti.ben h.sonu kesin yaptırırım claxen kıllanıyorum h.sonu bitecek o eğer gebelik varsa almam lazım o sebeple. İdrar testi yaptım demişsin benide gaza getiriyosun :) test bitti eczaneden alıp gelmem miçok sevindim bu arada darısı bize inşallah
mübarek cuma günü hayırlı olsun canım.Slm kızlar sabah 9 da opum vardı şimdi çıktık hastaneden 15 yumurta toplanmış yarında embriyoların kalitesiyle ilgili bilgi verceklermiş Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah cuma günü yüzü suyu hürmetine hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Canım benim dün 5+6 idi dr alttan baktı. Ama kalp atışını dinnetyirmedi cok zararliymis. Ekrani büyütüp kalbin hareketini gösterdi.Günaydın arkadaşlar!! Herkese mutlu bir gün diliyorum. Benim pazartesi kese randevum var. Allah'ın izniyle 5 hafta 2 günlük olacak o zaman bebişim. Usg ile karından mı yoksa vajinal mi bakılıyor acaba?
Baktım ama anlamadım hahahahha çok garip hissettimKizlar hamilelerin gozbebekleri buyurmus ve kirpikleri karisirmishele bi aynaya bakin hamisler dogrumu
Yarın benim bir tekrar testim var, onun stresi sardı şimdidenBugün testi olan yok mu
Benimde yarin test gunum yuregim agzimda atiyo.Yarın benim bir tekrar testim var, onun stresi sardı şimdiden
Hakikaten pozitifi görünce bitmiyormuş...
O kadar erken kese görünüyor mu!? Bi de bu hafta hesabını son adet tarihine göre mi hesaplıyoruz? Bizim transfer günümüzden itibaren mi sayacaklar yoksa? Siteden yapmıştım ben de ama sonra sildim.Günaydın arkadaşlar!! Herkese mutlu bir gün diliyorum. Benim pazartesi kese randevum var. Allah'ın izniyle 5 hafta 2 günlük olacak o zaman bebişim. Usg ile karından mı yoksa vajinal mi bakılıyor acaba?